Gebeliğe Hazırlık Hayıt otu suyu mu Çakşır kökü suyu mu ? Sizce hamile kalmak için hangisini kullanmalıyımmmm?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Saçma diyen arkadasın üç bes ay önce hayıt otu kullandım fsh ım düştü diye başlığı var bu arada😁
Garip gerçekten, amacı ne anlamadım hiç =)
Neyse heerkes neyi ne niyetle kullanıyosa insallah işe yarar =) hayırlısıyla alırıs bebişleri kucağımıza bizlerde=)
Saka gibi gercekten bazi insanlar beyin yerine ne taşıyorlar anlamiyorum :KK70:

Her iki bitkide kadınlık hormonları üzerinde çok etkili bitkiler. Dr. Banu çiftçinin bu konu hakkında özellikle belirttiği bazı bitki ve vitaminler var. Alın kulanın diyor. Hayıt otu tohumu suyu, Üzüm çekirdeği, Yeşilçay özütü hepsi özellikle hormon düzenleyici ve iltihap sökücü bitkiler. Bence siz hayıt otu tohumunu regliniz başlamadan kullanmaya başlayın 7 gün süre ile.

Her iki bitkide kadınlık hormonları üzerinde çok etkili bitkiler. Dr. Banu çiftçinin bu konu hakkında özellikle belirttiği bazı bitki ve vitaminler var. Alın kulanın diyor. Hayıt otu tohumu suyu, Üzüm çekirdeği, Yeşilçay özütü hepsi özellikle hormon düzenleyici ve iltihap sökücü bitkiler. Bence siz hayıt otu tohumunu regliniz başlamadan kullanmaya başlayın 7 gün süre ile
Reglimin 4.günü başladım kullanmaya inşallah faydası olur çok teşekkür ederim ☘️

Bende çakşırı kullanmıştım hem su olarak aldık hemde kök olarak alıp kaynatıp içmiştim reglim 70 güne çıkmıştı onu içtiğim ay hayıt da kullandım onu kullandığımda da aksine reglimi düzenledi o çakşırı kimide iyi geliyor diyor bünyeden bünyeye değişiyor olabilir ama ben hayıtın daha iyi olduğunu düşünüyorum ayrıca aktarda çakşırı kadınlar kullanmamalı erkekler için o demişti bana

Bende çakşırı kullanmıştım hem su olarak aldık hemde kök olarak alıp kaynatıp içmiştim reglim 70 güne çıkmıştı onu içtiğim ay hayıt da kullandım onu kullandığımda da aksine reglimi düzenledi o çakşırı kimide iyi geliyor diyor bünyeden bünyeye değişiyor olabilir ama ben hayıtın daha iyi olduğunu düşünüyorum ayrıca aktarda çakşırı kadınlar kullanmamalı erkekler için o demişti bana
Evet çakşır erkekler için kesinlikle
Boyle seyler yapıyor etkisi ispatlanmış bilgiler degil sonucta bende hayıtı kullangm ay fshım 1.3 oldu aktar bile çok korktu bırakın dedi.
İnsanlar deneyip yanıldıkca anlıycak

Evet çakşır erkekler için kesinlikle
Boyle seyler yapıyor etkisi ispatlanmış bilgiler degil sonucta bende hayıtı kullangm ay fshım 1.3 oldu aktar bile çok korktu bırakın dedi.
İnsanlar deneyip yanıldıkca anlıycak
Aynen canımda işte doktora gidiyorum para döküp geliyoruz elimiz boş bi umut işte çakşırı bende tavsiye etmiyorum bayanlara hayıtı kullanıyorum ama reglim erken geliyor onu kullandığım ay bir yıldır hormon tahlili yaptırmadım ama ne durumda bilmiyorum şuan hormonlarım bakalım bu ayda adet olursam baktıracam sonuçları yazarım

Merhabalar bende çakşır suyu yeni sipariş ettim nasıl kullandınız yardımcı olabilirmisiniz birde herhangi bir sorununuz varmiydi🥰simdiden tesekkurler

Merahabalar bizde spermde sayı düşüklüğü vardı biraz
Her sabah aç karnına bir çay bardağının çeyreğine çakşır suyu koyduk geri kalanına nırmal içme suyu koyduk o şekilde içtik ben yumurtlamaya kadar yani 10 gün kadar içtim eşim de 14 gün içti bıraktı
O ay zaten hamile olduğumu öğrendim çok şükür

İnşallah sizde faydasını görürsünüz en kısa zamanda güzel haberler alırsınız

Her sabah aç karnına bir çay bardağının çeyreğine çakşır suyu koyduk geri kalanına nırmal içme suyu koyduk o şekilde içtik ben yumurtlamaya kadar yani 10 gün kadar içtim eşim de 14 gün içti bıraktı

Çok çok teşekkür ederim benimde adetim yeni bitti o zaman yarın sabah başlayalım nasipse inşallah aminn ağzınızdan olsun🤲

Aktar bana hayır toyumu ile üzerlik tohumu karıştırıp verdi şuan kullanıyorum sabah akşam ac karnına hayırlısı Rabbimden isteyen herkese versin🤗

Çok çok teşekkür ederim benimde adetim yeni bitti o zaman yarın sabah başlayalım nasipse inşallah aminn ağzınızdan olsun🤲

İnşallah bu ay gelir mucizeniz ama vazgeçmeyin biz 2.şişe yarıya gelmedn öğrenmiştik ama 5.şişeye kadar yolu var diyordu eşim
Adet bitmeden 1 gün önce başlamak gerekiyor birde eğer bu ay olmazsa bi daha ki ay o şekilde başlarsınız

Amin canım.. ya suyla karistirip mi iciliyormus benim eşim kaynatti süzdü getirdi. Bir yudum aldim 10dk kendime gelemedim. O yarisini icti😂

Amin canım.. ya suyla karistirip mi iciliyormus benim eşim kaynatti süzdü getirdi. Bir yudum aldim 10dk kendime gelemedim. O yarisini icti😂

Canım biz aktardan konsantre su şeklinde aldık 1 litrelik şişelerde satılıyor onu sulandırıp içtik tarifinde de öyle yazıyor zaten yani şişenin üzerinde

Ot şeklinde olan nasıl tüketiliyor bilmiyorum

X