- 17 Aralık 2017
- 7.484
- 4.238
-
- Konu Sahibi MuaLLime Rana
Evet bitince başlayınAdet biter bitmez mi kullanmaya başlamalıyım peki
İçmeye devam ediyor musunuzTester dişli aslan pencesini 10 gündür iciyorum. Prolaktinim 33 düşürür diye umuyorum. Gerci 66dan düştü. Acaba eşim ve ben ikimiz de çakşır kökünü içsek mi? Yoksa eşlerden birinin mi kullanmasi gerek
Sonucu lütfen bizimle paylaşınTestere dişli aslan pençesi içiyorum canım bide keçiboynuzu özü
Bat 18 veya 19 şubat inşallah
Hamile olurum faydası olur. Hergün aksatmadan iki kez içiyorum
Testere dişli aslan pençesi içiyorum canım bide keçiboynuzu özü
Bat 18 veya 19 şubat inşallah
Hamile olurum faydası olur. Hergün aksatmadan iki kez içiyorum
İnşallah olumlu sonuç alırım Allahın izniyleSonucu lütfen bizimle paylaşın
Hepimiz için çok dua ediyorum bugün kandil Allah inşallah hepimizin isteğini yerine getirir Kandiliniz mübarek olsunİnşallah olumlu sonuç alırım Allahın izniyle
45 gün devam edin küre diyordu saraçoğlu inşallah vesile olur kürde Rabbim nasip eder Anne olmayı
Sonucu paylaşırım mutlaka
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizinde kandiliniz mübarek olsun bende hepimiz için her an herdakika her ezanda dua ediyorum. Rabbim duyar inşallah dualarımızı sesimiziHepimiz için çok dua ediyorum bugün kandil Allah inşallah hepimizin isteğini yerine getirir Kandiliniz mübarek olsun
Esim iciyor. Ben testere dişli aslan pencesi iciyorum.İçmeye devam ediyor musunuz
Canım Adet oldum malesefSonucu lütfen bizimle paylaşın
İnsan ilk bi üzülüyor ama yapacak bişey denemeye devam rabbim gönlümüze göre versinCanım Adet oldum malesefama küre devam edicem 45 gün kullanın en az diyordu çünkü umudumu kaybetmicem belki bundan sonraya olur inşallahi
Amin inşallahİnsan ilk bi üzülüyor ama yapacak bişey denemeye devam rabbim gönlümüze göre versin
Deneyeceğim Allah izin verirseKızlar c life kullanarak çok şükür hamile kaldım içeriğine bakın derim çörek otu cam bali aslan pençesi hayır tohumu falan var
Tavsiyeniz için çok teşekkür ederimKızlar c life kullanarak çok şükür hamile kaldım içeriğine bakın derim çörek otu cam bali aslan pençesi hayır tohumu falan var
Prolaktin 19a düştü mucize gibi hem de sadece 15 günde. Diger hormonlar icin adetliyken çağırdı dr. Eşim her aksam çakşır kökü suyunu 1/4 suya karistirip içiyor. Martta insallah gebelii olur.İçmeye devam ediyor musunuz
Gözünüz aydın inşallah adım adım herşey düzelir ve istediğiniz olurProlaktin 19a düştü mucize gibi hem de sadece 15 günde. Diger hormonlar icin adetliyken çağırdı dr. Eşim her aksam çakşır kökü suyunu 1/4 suya karistirip içiyor. Martta insallah gebelii olur.
Amin canım Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinGözünüz aydın inşallah adım adım herşey düzelir ve istediğiniz olur
Amin fsh felan nasıldhAmin canım Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
Fsh 4.8 en son bakıldığında. Adetliyken bir daha bakacak.Amin fsh felan nasıldh
Güzel haberlerinizi bekliyoruzFsh 4.8 en son bakıldığında. Adetliyken bir daha bakacak.
Merhaba hormon seviyelerini etkiliyırmu acaba bir zararı varmı