- 27 Aralık 2009
- 27.156
- 25
kıslar nerelerdesınz yaaa melıke sınavların nasıl gectı kusum bırben hurremmm nerelerdesınz yaaffff
melike nirdesin kuzummmmmmmm olumunekankayizsmile
anaaaaaaaaaaa beni unutmamış ecemmmmmmmmm kurban olurum ben ayşeymim demi kuzummmmmmmmmmmmmm
canım nerde olalım zaten yaz geldi kimseler uğramıyor sen nasılsın be gülüm
ha benim yarın kan tahlilim varrrr
dua edinde şu tiroidim 2 düşsün kızlarrrr
inşalllahta düşer inşallah rabbim bizlere aratıyor bizden sorakilere aratmasın hepimizin kucağı tez vkitte dolacak inşallah
bu arada hürremden ses seda yokmu neee inşalla iyidir canlarım öpüyommmmmmm hepinizi bayyyyŞenizŞenizŞeniz
selam canlarım nasılsınız bakiim opuyorumnanaktan
ben iyiyim hep anmışsınız beni sağolun fıstıklar a.s.
taşınmama bir aydan az bir zaman kaldı toparlanıyorum yavaş yavaş
geziyorum tozuyorum kafamı dağıtıyorum
günlerimi güzel geçirmeye çalışıyorum bayanssulusmile
çocuk mocuk unuttum onları bu ay attım kafamdan çok hatırlamamak için de buraya fazla uğramıyorum
ama siz de hep aklımdasınız özledim valla
bir araya gelsek de bi sohbet etsek doya doya
çocuk mocuk unuttum onları bu ay attım kafamdan çok hatırlamamak için de buraya fazla uğramıyorum
burdayım bebişim moralim yok ayrıca tayinimiz çıktı malatyaya şimdi bide tasınma telaşı affffffffffffffffolumunekankayizsmile :gitme:
niye kimse gelmiyo bende anlamiyorum :sinifsinif: ben giriyorum bakiyorum kimse yok geri cikiyorum :gitme:
nasilsin neler yaptin canim bilmiyorumkismile
evet canım ya hepten ıssız bıraktılar burasını bende ne zaman gırsem kımsecıkler olmuyo ee halıyle cıkıom bende.bende ıyım canım ıste nasıl olsun.sen nasılsın
aynen canim bende bakiyorum kimse yok geri cikiyorum.
ben iyim cok sükür evdeyim cogunlukla, bazen geziyorum, bazen bahceye gidiyorum, bazende az bisede olsa elisi yapiyorum kaydirigubbakcemile3 tabiki boool booool tv izliyorum bilmiyorumkismile ek is olarakta bebek calismasi yapiyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sen neler yapiyorsunnn??? bilmiyorumkismile
ek iş olarak bebek işi heee :roflol: :roflol: bende canım cogunlukla evdeyım ıste esının ızın gunlerı gezıp tozuyoruz ıste ev işlerıyle ugrasıom tv ye bakıom ara sıra bende el işi yapıom işte a.s tabıkı bebek calısmalarına aralıksız devam edıyom:roflol::roflol:
tabiiiiiki unutmadım canımmmmm naber nasılsın guzummmmm benimmmmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Hayirli olsun tayininiz canim olumunekankayizsmile gider gitmez ilk isiniz bebek yapmak olsun kaydirigubbakcemile3
çok sağol tatlım iyikide unutmuyorsun tayininizmi çıktı kız keşke benimde yani bizimde çıksada gitsek şu millettten kaynandan kurtulsam fena olmaz dimeşakkıdışakkıdısositososito
neysem canım ben bugün tahlil verdim sonuçları çarşamba günü alıcaz malum tıp fakültesi ince eleyip sık dokumassa olmaz hayırlı be ecem ben sana gelirim ev toplama ya hazırında dağtırım artıkkk:lepi::lepi::kedi::kedi:kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
burdayimmm canimmmm olumunekankayizsmile sen gittin hürrem de gelmedi melikenin de sinavlari vardi ben de cok ugramadim topige :umursamaz: böyle sesiz kaldi malesef :gitme:
nasilsin tatilin nasil gecti canim kaydirigubbakcemile5 ailen iyimi bilmiyorumkismile
sagol balım ıyı gectı tatılım bi geldım kımsecıkler yok ıkı gundrde gıremedım sen gelmıssın karsılamsdık...aılem de ıyı Allaha sükür
ben cok kötydm ama ıkı gındr mıde zehrlnmsı gecrdım kıs az kalsın gıdıydm yawww:roflol::roflol:
inşallah canım rabbim gönlüne göre versin sizde mi memursunuz guzusum ne iş yapıyosunuz ayy ben cok telaşlıyım su esyalar nasıl tasınacak ne olucak affff şimdiden yoruldum toplarkene ne tahlili canım hadi gözün aydın olsun inşallah bizi haberdar et bidenemmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan