Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

inşş canm inş ümit ettiğin gibi olur,çok severim bahçeyi,doğal ürünleri,keşke benimde öle bi imkanın olsada kendi domatesimi biberimi kendim yetiştirsem,her şey artk hormonlu,ilçlı,belki debu yüzden artk zor hamile kalma sayısı arttı:çok üzgünüm:

keske imkanin olsa cok güzel bise canim kaydirigubbakcemile5 sebzelerin büyüdügünü görmek beni coook mutlu ediyorrrr kaydirigubbakcemile3 birde icim de bir canli büyütmek kimet olsa nekadar hos olur
evet kisirlik hormonlu yiyceklerden oluyormus :gitme: ALLAHIM hepimize hayirli evlatlar nasip etsinn :Saruboceq::Saruboceq:

slmmm kıslarrr ben geldimmmmm nasılsınz cok ozledım sızlerı yaaa aklım hep buralardaydı...
bu arada herkese hayırlı cumalar Rabbım bu guzel gunun hurmetıne yar ve yardımcımz olsun dualarımızı kabul byursun....

kıslar nerelerdesınz yaaa melıke sınavların nasıl gectı kusum bırben hurremmm nerelerdesınz yaaffff

mafoldumbenkıslar yafff sız bu topıge küstünümü.............neden gelmıyonuzzz

kıslar nerelerdesınz yaaa melıke sınavların nasıl gectı kusum bırben hurremmm nerelerdesınz yaaffff

burdayimmm canimmmm olumunekankayizsmile sen gittin hürrem de gelmedi melikenin de sinavlari vardi ben de cok ugramadim topige :umursamaz: böyle sesiz kaldi malesef :gitme:
nasilsin tatilin nasil gecti canim kaydirigubbakcemile5 ailen iyimi bilmiyorumkismile

nerdesiniz dostlarrrrrrrrrrrrr hürremmm ezgi ayse birben sekerkızzzzopuyorumnanaktan

anaaaaaaaaaaa beni unutmamış ecemmmmmmmmm kurban olurum ben ayşeymim demi kuzummmmmmmmmmmmmm
canım nerde olalım zaten yaz geldi kimseler uğramıyor sen nasılsın be gülüm
ha benim yarın kan tahlilim varrrr
dua edinde şu tiroidim 2 düşsün kızlarrrr
inşalllahta düşer inşallah rabbim bizlere aratıyor bizden sorakilere aratmasın hepimizin kucağı tez vkitte dolacak inşallah
bu arada hürremden ses seda yokmu neee inşalla iyidir canlarım öpüyommmmmmm hepinizi bayyyyŞenizŞenizŞeniz

selam canlarım nasılsınız bakiim opuyorumnanaktan
ben iyiyim hep anmışsınız beni sağolun fıstıklar a.s.
taşınmama bir aydan az bir zaman kaldı toparlanıyorum yavaş yavaş
geziyorum tozuyorum kafamı dağıtıyorum
günlerimi güzel geçirmeye çalışıyorum bayanssulusmile
çocuk mocuk unuttum onları bu ay attım kafamdan çok hatırlamamak için de buraya fazla uğramıyorum
ama siz de hep aklımdasınız özledim valla
bir araya gelsek de bi sohbet etsek doya doya

kızlar nerdesiniz yaa

canlarım ben geldim

slm tatlilarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

burdayim canimmmmmm kaydirigubbakcemile5 nasilsinnnn bilmiyorumkismile neler yaptinnnnnn :hulya:

slmmm kıslarrr ,güzel hatunlar,nasılsınız

merhabalar kızlarr nasılsınız gorusmeyelı

slm şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…