Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

benim kocam da beni coook sever gayyymak gibisin derrrrrrr kaydirigubbakcemile3 :icecream:
klava:delikafadulden
bekledim kimse yazmiyinca klava: bende ciktimmm :mymeka:
farklı zamanlarda gelıyzz yafff
kizlar gelseydiniz biraz geyik muhabbeti yapardik yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
evet valla ne ıyı olurduu
slmlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kıss gelmıssın buralardaydım nıye haber vermedın yaaffff ıkı konusrdukkolumunekankayizsmile:umursamaz:::

klava:delikafadulden

farklı zamanlarda gelıyzz yafff

evet valla ne ıyı olurduu

kıss gelmıssın buralardaydım nıye haber vermedın yaaffff ıkı konusrdukkolumunekankayizsmile:umursamaz:::

Evet farkli zamanlar da topige giriyoruz. bir türlü kesisemedik :umursamaz:
ben bekledim sen yazmiyinca belkide pc basinda degildir dedim. sonra da ciktim
bu günler benim adet günüm cok stresliyim coook üzgünüm :gitme:
hakkimdan hayirlisi diyorum :Saruboceq: yine de cook üzgünüm. hic birse yapmak istemiyorum canim mafoldumben
sen nasilsin neler yapiyorsun tatlim olumunekankayizsmile

bende aynıyım canım farklı bı durum yok sadece agzımın ıcı kıpkırmızı olmus yanıyo yemek yıyemıorum ıkı gundr oyle ıste balımmm sende üzülme canım herseyın hayırlısı unutma herseyın bı zamnı var ama butun temennım ınsallh bebegın senınle olur bu defaa...:Saruboceq:

slm sekerler naber valla ben yogunum bu aralar tasınma telaşım var izindende yeni döndükkk çok yorgunummmmmakannehir akannehir

selam tatlı fıstıklar nabersiniz bakalım
şimdi aklıma çok güzel bir fikir geldi
hepimiz bi türlü denk gelememekten dert yanıyoruz
herkes tatile çıkmadan önce bir gün belirleyelim toplanalım diyorum
hepinizi çok özledim ne güzel olurdu
bu cuma akşamı hepimiz toplanalım bir güzel muhabbet edelim diyorum ne dersiniz?
inşallah hepinize uygundur a.s.

olumunekankayizsmile Şeniz Şeniz Şeniz

canımm benım ya cok ıyı dusunmussun ama burda olamıcam maleseff bızım dugunumuz var hafta sonu cuma aksamı Orduda olucazz..hayırlısı benım yerıme de sohbet edersınz artık hepınızı opuyorumm canlarımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
olumunekankayizsmile Şeniz Şeniz Şeniz

melıkem canımm naslsınn bıtırdrdın mı tasıma ıslerınıı...

bırbenımm hep bahcedesın bu aralar galıbaaa....

hurremcımm senın tayın nereye cıkmıstı tasındınmıı canımmm

hoşgeldin ezgicimmmma.s.a.s.a.s.
naber nasılsın guzummmm hecsorma valla cok yogunum bu aralar bu ay sonuna dogru tasınıcaz kısmetse gülüm sen ne yaptın nasılsın kuzusummmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

slm sekerlerr. dün topige girdim net calismadi geri ciktim sohbet edemedik. :umursamaz:
nasilsiniz sekerler iymisinizzzzzzzzz

hoşgeldin canım
hepinize özelden mesaj attım kızlar okuyuverin bi zahmet
ben şimdi çıkıyorum yemek yapmam lazım
cumaya görüşürüz inşallah

okudum canim olumunekankayizsmile cevabini yazdim. bir aksiliok olmazsa bende cuma günü sizinleyim INSALLAH.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…