Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

sagol balım ıyı gectı tatılım bi geldım kımsecıkler yok ıkı gundrde gıremedım sen gelmıssın karsılamsdık...aılem de ıyı Allaha sükür
ben cok kötydm ama ıkı gındr mıde zehrlnmsı gecrdım kıs az kalsın gıdıydm yawww:roflol::roflol:

hayırdır ezgiciğim nereye gidiordun ha öbür tarafa pardon :roflol::roflol:
şaka biyana çok geçmiş olsun tatlım sendede tüp tıkanıklımı var yoksa inşallah iyileşirsin canım:Saruboceq::Saruboceq:

sagol balım ıyı gectı tatılım bi geldım kımsecıkler yok ıkı gundrde gıremedım sen gelmıssın karsılamsdık...aılem de ıyı Allaha sükür
ben cok kötydm ama ıkı gındr mıde zehrlnmsı gecrdım kıs az kalsın gıdıydm yawww:roflol::roflol:

demek gidiyodun haaaa :roflol: :roflol:karincalradan sonra sanadami yol göründü kizzzz :gitme: :a015: gecmis olsun c anim kendine dikkat et tatlim olumunekankayizsmile

oo çok geçmiş olsun cnm.bende bugün sabahtan beri midemdekileri çıkartıyorum..dün bitki çayları içtim tüplerim açılsın die onlar dokundu galiba.neyse cnm çok geçmiş olsun

canim gecmis olsun moralim bozuldu yazdiklarina :gitme: nelere katlaniyoruz dimi :gitme:
kendine dikkat et hepsini karistirip icme sana ümit vericekse birer birer ic canim olumunekankayizsmile

buralar da sayiliriz ohaoldumsmile sen nerelerdesin ne yapiyorsun canimm kaydirigubbakcemile5

valla ben de sıcaklarla uğraşıyorum tatlım buralar yanıyo
ev toplamam lazım ama içimden hiçbişey yapmak gelmiyo bi ağırlık var üstümde benneyaptımki
eşim de nöbetçi bugün yok evde çok sıkıcı akannehir
sen neler yapıyosun bahçe nasıl izne geliyo musunuz türkiyeye?

oo çok geçmiş olsun cnm.bende bugün sabahtan beri midemdekileri çıkartıyorum..dün bitki çayları içtim tüplerim açılsın die onlar dokundu galiba.neyse cnm çok geçmiş olsun

sagol tatlım ıyım artık Alaha sukur Rabbım once saglık versın canım sen nasıl oldun gecmıs olsun canım..

hayırdır ezgiciğim nereye gidiordun ha öbür tarafa pardon :roflol::roflol:
şaka biyana çok geçmiş olsun tatlım sendede tüp tıkanıklımı var yoksa inşallah iyileşirsin canım:Saruboceq::Saruboceq:

sagol canum Allah razı olsun... tup tıkanıklıgıda yoktr herhalde doktrm bsey demedı bıde o rahım fılmınde bellı oluyo sanıyorum...

demek gidiyodun haaaa :roflol: :roflol:karincalradan sonra sanadami yol göründü kizzzz :gitme: :a015: gecmis olsun c anim kendine dikkat et tatlim olumunekankayizsmile

he yaww karıncalar dan sonra bende addaaaaa
sagl canım ya anlamdımkı nasıl oldu Rabbım saglıgımızı korusun yaniii

ev toplamam lazım ama içimden hiçbişey yapmak gelmiyo bi ağırlık var üstümde benneyaptımki

hurremcım canım nasılsın ev topluyon galıba kolay gelsın balımmm bu arada tayın nereye cıktı guselımm...

ahhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhh al benden de o kadar :gitme: canim hic bise yapmak istemiyo :umursamaz: bir sürü isim var ama benim moralim bozuk yani kolum kanadim kalkmiyor eyvahedigeldismile niye bilmiyorum daha benim adetime 1 hafta var ama simdiden sitresi basti heralde canim zemuszemus buralarda havalar gayet serin alkisalkisalkis
kismetse türkiyeye gelmeyi düsünüyoruz abim de evlenmek istiyormus kiz bakmaya gitmislerdi düneyin eger nisanlanirsa iki düyünüümüz var :teytey: benim yiyenlerim vardiya onlarda nisanlandilar ramazan bayramaindan sonra dügün olucak bende gitmek istiyrum canim :KK3: bebek omayinca da, hic gitmek istemiyorum biliyormusun inan cok karisik duygularim :gitme: affffffffffff affffffffffffff mafoldumben :2:

he yaww karıncalar dan sonra bende addaaaaa
sagl canım ya anlamdımkı nasıl oldu Rabbım saglıgımızı korusun yaniii

kiz ne demek addaaaa himmmmmmmm :eek:klava: dur bi daha vuriyim sana alsanaalsanasmile
ALLAH göstermesin senin acini ailene :Saruboceq: kendine dikkar et canim opuyorumnanaktan
hüzel kankim benim olumunekankayizsmile

hürrem canim sizin tayin nerye cikti bilmiyorumkismile INSALAAH yeni eviniz size hayirli gelir icinde gece gündüz agliyicak bebekler nasip etsinnnnn kaydirigubbakcemile3 :KK1:

kiz ne demek addaaaa himmmmmmmm :eek:klava: dur bi daha vuriyim sana alsanaalsanasmile
ALLAH göstermesin senin acini ailene :Saruboceq: kendine dikkar et canim opuyorumnanaktan
hüzel kankim benim olumunekankayizsmile

amınn canımm Allah gostermesın yaaa ne yapar bensuz benum kocşimmmm saka bı yana RAbbım saglık versuın once canum benimm

X