Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

hiç sorma yaa ne sen sor ne ben anlatayım canım sen napıyosun nasılsın kuzusum valla derslerimi düşünüyorum ben sadeceolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

canım var iskenderundalar 4 aydır geliyolar ama gitmek istemiyolar....akannehir hep bendeler bende artık harbi sıkıldım yaa azcık eltimde kalsalr yok bi gün onda kalıyolar iki hafta burda şimdi sadece kayınbabam gelmiş ya inşallah gelmez dua edin:gitme: :gitme:

cok saol canım ama anlayan kim işte pöfffffffakannehir akannehir
bu arada hoşgeldin canım sende aramıza olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ölmedim yasıyommmm canım kaynana gelmemiş ya eşimin morali bozukkkyerimseniben

hadi yaa ölmedigine sevindim kaydirigubbakcemile3 sen ölürsen biz melikesiz ne yapariz tatlimmmmmkaydirigubbakcemile3
kendine iyi bak birak ölmek lafini felan klava: kocisinin morali niye bozuk kizzz bilmiyorumkismile
ben de senin gibi kocisimin morali bozuk olsun coook etkileniyorum icimi bir hüzün kapliyor :gitme: kendine iyi bak tatlimmmmmmm opuyorumnanaktan

seninkiler gezmeyi seviyorlar demekki ne diyimki bilmiyorum :umursamaz:
yaslililari ben bazen hic anlamiyorumkaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlarrr opuyorumnanaktan

ben adet oluyorum sanırım yavaş yavaş başlıyor. yarın rahim filmi için doktora gideceğim. numara aldım yarın sabaha. dualarınızı bekliyorum. biraz korkuyorum anestezi de olmayacak eyvahedigeldismile

bende rahim filmi çektirdim canım. anestezisiz.. korkmana gerek yok biraz acıyor evet ama katlanılmayacak gibi değil. rahat ol. inşallah sonuçlarında temiz çıkar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…