- 27 Aralık 2009
- 27.156
- 25
kız daha geçen gün gitmemiş miydi onlar? hiç gitmeselermiş bari bilmiyorumkismile
valla Allah yardımcın olsun canım. işin zor ama ne yapalım?
neden bazen de eltinlerde kalmıyorlar anlamıyorum hep sende hep sende olmaz ki... yasakkelime
canim kaynanan gilin kendilerine ait evleri yokmu yaaaaaaa bilmiyorumkismile neyse gidene kadar idare et sabir göster sonrasi ALLAH kerim opuyorumnanaktan. Bak simdi üzüldüm kaynan gilede sizlere de eyvahedigeldismile biz yeni nesil yanliz yasamak istiyoruz yasakkelime. e onlarda anne baba ne yapicagimizi bende bilmiyorum :umursamaz: em iyisi kirada otursun kaynnan gil böyle yasanmazki dimi bilmiyorumkismile
iyi sayilirim canim opuyorumnanaktan sen nasilsin bilmiyorumkismile tayiniz nereye cikti ??? hihoyyyt
ay bıtanem ya kıyamam sana uzme kendını bu kadar herseyın hayırkısı olur ınsallah eltınle araların da problem var herhalde nıye bu kadar sevmıyorkı neyse bu ozel bı durum ama ınsallah ıyı olrlar hem belkı kayınvalıden onlar eltıne falanda gıtmezler kendı evlerınde otururlar.. taınınz nereye cıkacak acaba ınsallah hayırlısı olsun nerelerı yasmıstınz ya merak ettm....ders konusun da Allah yardımcın olsun canım ınankı cok zor bu sıcaklarda calısmak .... ama bende kpss ıcın calısmaya baslıcam artık gercı cok oldu baslayalı ama konularımı yarısını bıtırdım sayılır bu aralar bende hıc kıtap yuzu acmıyrum valla afffff affff....
melikeeeee. nerdesin canim yaaaaaaaaaa
hurremm melıkee kıs nereye kayboldunz hıc sesınız cıkmıyooooo....
beni de aranıza alırmısınız arkadaşlar opuyorumnanaktan
kızlar slm nerelerdesiniz
evet kızlar eşlerimizi çok bunaltıyoruz.hem iş stresi hem ev hem çoçuk onlar napsınlar .onların elindemi
ölmedim yasıyommmm canım kaynana gelmemiş ya eşimin morali bozukkkyerimseniben
canım var iskenderundalar 4 aydır geliyolar ama gitmek istemiyolar....akannehir hep bendeler bende artık harbi sıkıldım yaa azcık eltimde kalsalr yok bi gün onda kalıyolar iki hafta burda şimdi sadece kayınbabam gelmiş ya inşallah gelmez dua edin:gitme: :gitme:
seninkiler gezmeyi seviyorlar demekkine diyimki bilmiyorum :umursamaz:
yaslililari ben bazen hic anlamiyorumkaydirigubbakcemile3
kizlar hadi gelin yafffffffffffff
hayırlı sabahlar kuzucuklarrrrrrrrrra.s.a.s.a.s.
günaydın arkadaşlarrr opuyorumnanaktan
ben adet oluyorum sanırım yavaş yavaş başlıyor. yarın rahim filmi için doktora gideceğim. numara aldım yarın sabaha. dualarınızı bekliyorum. biraz korkuyorum anestezi de olmayacak eyvahedigeldismile
günaydınnn kızlar hayırlı sabahhlarrrr herkesea.s.