Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

bende rahim filmi çektirdim canım. anestezisiz.. korkmana gerek yok biraz acıyor evet ama katlanılmayacak gibi değil. rahat ol. inşallah sonuçlarında temiz çıkar canım

sağol tatlım opuyorumnanaktan peki senin adetin kaçıncı günü yaptılar? beni geçen ay çağırdı doktor adetin 8. günü. gittim başka doktor vardı. adetin 1. günü gel dedi. benim yarın zaten ağrım olur bi de o sanırım bayılırım eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile acaba ssk diye mi erken çağırdı?

sağol tatlım opuyorumnanaktan peki senin adetin kaçıncı günü yaptılar? beni geçen ay çağırdı doktor adetin 8. günü. gittim başka doktor vardı. adetin 1. günü gel dedi. benim yarın zaten ağrım olur bi de o sanırım bayılırım eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile acaba ssk diye mi erken çağırdı?

canım ben çektireli bayağı oldu adetin kaçıncı günüydüm bilmiyorum unuttum..ama adetli deildim onu biliyorum. bitmişti öyle çağırdılar. sanırım 8. 9. günüydü
bilmiyorumki canım ssk diye mi ? :uhm: :1no2:

canım ben çektireli bayağı oldu adetin kaçıncı günüydüm bilmiyorum unuttum..ama adetli deildim onu biliyorum. bitmişti öyle çağırdılar. sanırım 8. 9. günüydü
bilmiyorumki canım ssk diye mi ? :uhm: :1no2:

hmmm anladım canım. demek ileri tarih için gün veriyorlar ondan birinci günü çağırdı. ona göre hazırlıklı gidicemde ondan bi sorayım dedim sana da :eek: internette de okudum hep adet bitince çektirmiş herkes. of Allahım ne zor bu işler ya

hmmm anladım canım. demek ileri tarih için gün veriyorlar ondan birinci günü çağırdı. ona göre hazırlıklı gidicemde ondan bi sorayım dedim sana da :eek: internette de okudum hep adet bitince çektirmiş herkes. of Allahım ne zor bu işler ya

evet canım. hemde çok zor.
herşeyi kadınlar çekiyor.. erkekler hazıra konuyorlar dimi :))) kaydirigubbakcemile3
rabbim hayırlısını versin. kendini strese sokma. 5 dakikada çekicekler korkma..
bebişleri kucağımıza alınca herşeyi unuturuz. hem boşu boşuna dememişler dimi cennet anaların ayağı altındadır diye..

evet canım. hemde çok zor.
herşeyi kadınlar çekiyor.. erkekler hazıra konuyorlar dimi :))) kaydirigubbakcemile3
rabbim hayırlısını versin. kendini strese sokma. 5 dakikada çekicekler korkma..
bebişleri kucağımıza alınca herşeyi unuturuz. hem boşu boşuna dememişler dimi cennet anaların ayağı altındadır diye..

haklısın canımm. bide düşünüyorum ona dayanmazsak doğuma nasıl dayanıcaz kaydirigubbakcemile3 Eşim bir tanecik test yaptırdı Allahım kıyamet koptu. nekadar şımarıksın, bana neler yapıyolar bi bilsen dedim hiç sesini çıkaramazsın kaydirigubbakcemile3 Rabbim tez zamanda bebişlerimizi göndersin inş :Saruboceq:

hadi yaa ölmedigine sevindim kaydirigubbakcemile3 sen ölürsen biz melikesiz ne yapariz tatlimmmmmkaydirigubbakcemile3
kendine iyi bak birak ölmek lafini felan :eek:klava: kocisinin morali niye bozuk kizzz bilmiyorumkismile
ben de senin gibi kocisimin morali bozuk olsun coook etkileniyorum icimi bir hüzün kapliyor :gitme: kendine iyi bak tatlimmmmmmm opuyorumnanaktan

eltimle kaynanam anlaşamıyo ya burayada gelmiyolar sadece kayınbaba gelmiş heheheee çok mutluyummmm:lepi: :teytey: :teytey:

eltimle kaynanam anlaşamıyo ya burayada gelmiyolar sadece kayınbaba gelmiş heheheee çok mutluyummmm:lepi: :teytey: :teytey:

ayy canım benım yaa kaynananan nıye gelmemıs kı acep ...
hem bosver tatlım yaslılarla herkes anlasamz bazıları gercekten bı acayıp oluyolar bazılarıda cocuk gıbı herseye alınıyorlar Ama yınede onlara sabretmek lasım atamyız ya canım benım bosver sen guler yuzunuu eksık etme emınım ahırette karsılıgını kat kat alırsın...
bu arada nasılsın canım ders calısabılıyrmusun...bende bugun ısten ayrılıyorum ev hanımlıgına terfı ettımmm....:hooray::roflol:
bıras dınlenecem zaten haftaya annemlere gıdıyorm gelınce dersaneye baslayacam hıslandrma kurslarına falan...hakkımızda hayırlısı olsun bu sıcaklarda da ders calısmak zor ama calısmam lasım....

haklısın canımm. bide düşünüyorum ona dayanmazsak doğuma nasıl dayanıcaz kaydirigubbakcemile3 Eşim bir tanecik test yaptırdı Allahım kıyamet koptu. nekadar şımarıksın, bana neler yapıyolar bi bilsen dedim hiç sesini çıkaramazsın kaydirigubbakcemile3 Rabbim tez zamanda bebişlerimizi göndersin inş :Saruboceq:

amin canım amin..

X