Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

ben şimdi çıkıyorum kızlar eve gidiyorum. yemek yedikten sonra vakit bulabilirsem akşam da gelirim. hürrem kendini üzme canım. maonyaa inş sende kolaylıkla filmini çektirisin yarın. diğer kızlar sizi de öpüyorum opuyorumnanaktan iyi akşamlar

güle güle canım yine görüşürüz teşekkürler güzel sohbetin için
kendine çok iyi bak öptüm seni opuyorumnanaktan

benim artık hiç umudum kalmadı canım bilmiyorum çok bıktım artık çekemiyorum çok sıkıldım
bi oluruna bırakayım hiçbişey yapmıyim bir iki ay diyorum
bi yandan vakit kaybetmiyim aşılama deniyim diyorum
ooof bilmiyorum kafam çok karışık
sadece çok yoruldum onu biliyorum mafoldumben

ayyyyyyy canim suan duygusalsin bu günlerde .saglikli düsünemiyorsun :gitme:
sen en iyisi moralini yüksek tut sonra da asilma yap canim opuyorumnanaktan

ayyyyyyy canim suan duygusalsin bu günlerde .saglikli düsünemiyorsun :gitme:
sen en iyisi moralini yüksek tut sonra da asilma yap canim opuyorumnanaktan

haklısın canım kendimi tanıyamıyorum artık ne düşüneceğimi bilmiyorum
tayin meselesi de var nereye gideceğmizi bilmiyorum onun gerginliği de var ev topluyorum bi yandan
off çok karışık işler

aynen dediğin gibi hürrem bende sen gibiyim iş çocuk sahibi olmaktan çıktı o kadar hırs yaptımki senki okuldayım sınavdan iyi not alıp arkadaşımı geçmem lazım gibi benden çok sonra evlenip ama benden çok önce hamile kalan arkadaşlarıma sinir olmaya başladım herkesle kendimi karşılaştırmaya başladım biri bana hamileyim dese gırtlaklayasım geliyor biri ay günüm geçti inşallah hamile değilimdir dese ters tepki vermeye başladım sanki bana nisbet yapıyormuş gibi geliyor sürekli bir sinir hali normalde sakin bir insanımdır acayip birşey oldum anlayacağım eşim iyidir hoçtur ama çok fazla kadın ruhundan anlamaz bunaldığımın farkında ama ne yapacağını bilmiyor gezmeye gitmek istiyorum sonra çok sıkılıyorum başının etini yiyorum adamın kendi gitmek istediğim yerden kendim sıkılıyorum adam cağızda şaşırdı kendimden çok farklı biri oldum seni çok iyi anlıyorum arkadaşım ama bak ben kendimi toparlamaya çalışıyorum şöyle kendini bir sirkele kurtul bu bunalımdan kendimi oyalamaya çalışıyorum sen enazından öğretmensin çalışıyorsun ben işide bıraktım stresten olmuyor zaten çocukta

hürrem anesteziyi nasıl yapıolar uyuyup uyanman ne kadar sürüo.serum takıolarmı acı oluomu açıkla çok korkoyorum

aynen dediğin gibi hürrem bende sen gibiyim iş çocuk sahibi olmaktan çıktı o kadar hırs yaptımki senki okuldayım sınavdan iyi not alıp arkadaşımı geçmem lazım gibi benden çok sonra evlenip ama benden çok önce hamile kalan arkadaşlarıma sinir olmaya başladım herkesle kendimi karşılaştırmaya başladım biri bana hamileyim dese gırtlaklayasım geliyor biri ay günüm geçti inşallah hamile değilimdir dese ters tepki vermeye başladım sanki bana nisbet yapıyormuş gibi geliyor sürekli bir sinir hali normalde sakin bir insanımdır acayip birşey oldum anlayacağım eşim iyidir hoçtur ama çok fazla kadın ruhundan anlamaz bunaldığımın farkında ama ne yapacağını bilmiyor gezmeye gitmek istiyorum sonra çok sıkılıyorum başının etini yiyorum adamın kendi gitmek istediğim yerden kendim sıkılıyorum adam cağızda şaşırdı kendimden çok farklı biri oldum seni çok iyi anlıyorum arkadaşım ama bak ben kendimi toparlamaya çalışıyorum şöyle kendini bir sirkele kurtul bu bunalımdan kendimi oyalamaya çalışıyorum sen enazından öğretmensin çalışıyorsun ben işide bıraktım stresten olmuyor zaten çocukta

ah canım yaa beni anlayan insanların olması çok güzel bi duygu
bazen ben de acaba bende mi bi sorun var diyorum ama bunu yaşayan beni çok iyi anlar
ne yapalım canım hayat devam ediyor bi şekilde devam edicez yaşantımıza insan her şeye alışıyor buna da alışıcaz
çalışmak beni gerçekten oyalıyor sürekli evde olsam kafayı yerim oturduğum yerden kurar dururum neyse ki biraz oyalanıyorum
burdakilere bakıyorum bi kişinin on onbeş çocuğu var adlarını bile bilmez sayılarını bilmez Allahım diyorum bazen neden bana da vermiyosun onlara veriyosun
isyana mı giriyor bilmiyorum Allah affetsin ama insanın bazen sabrı taşıyor

hürrem anesteziyi nasıl yapıolar uyuyup uyanman ne kadar sürüo.serum takıolarmı acı oluomu açıkla çok korkoyorum

tatlım hiç korkmana gerek yok ben de çok korkarak gittim
bi de aç gitmen gerekiyor sabah bişey yeme sakın
koluna serum takacakmış gibi damar yolu açıyorlar anesteziyi de iğneyle ordan yapıyorlar bi saniyede hoop kendinden geçiyosun
beş dakkada bitmiş eşim öyle diyo sonra beni acile aldılar ayılmam için hayal meyal hatırlıyorum ben oralarını yarım saatte işin biter
ben bi heyecan yaptım ki sorma bi de açlıkla falan birleşince tansiyonum düştü mü bayılacak gibi oldum falan baya bi kendime gelmemi beklediler serum taktılar işim uzadı ama sonra baktım ki hiç korkacak bişey yokmuş

bende senin gibi diyorum heleki şöyle ikiz üçüz altız falan hamile kalanları duyunca allahım yarabbim diyorum ben 1 tanecik istiyorum millete çifter çifter veriyorsun diyorum ama isyan etmemek lazım yaradan mevlam gücüne gider sağlıksız yada hayırsız bir çocuk verir o daha kötü o yüzden herzaman mevlam hayırlısını versin dememiz lazım belki bizim için daha vakit vardır anne olmamıza sabretmek lazım

bende senin gibi diyorum heleki şöyle ikiz üçüz altız falan hamile kalanları duyunca allahım yarabbim diyorum ben 1 tanecik istiyorum millete çifter çifter veriyorsun diyorum ama isyan etmemek lazım yaradan mevlam gücüne gider sağlıksız yada hayırsız bir çocuk verir o daha kötü o yüzden herzaman mevlam hayırlısını versin dememiz lazım belki bizim için daha vakit vardır anne olmamıza sabretmek lazım

doğru diyorsun canım hayırlısı demek lazım ama diyorum ya dilin kemiği yok insan kendini tutamıyo bazen
bazen de hasta ya da hayırsız evlatları görünce insan böyle olacağına hiç olmasın diyor
ooof of çok şey mi istiyoruz yaa

kızlar ben çıkıyorum yemeğe gidiyoruz
sizi çok seviyorum iyi ki varsınız opuyorumnanaktan
akşama görüşürüz

canim cik bende cikicam net cok yavas calisiyor.
bende seni seviom tatlim kaydirigubbakcemile5 ALLAHA emanet ol canim

evet haklisin canim sabretmek lazim.bilmiyorumkismile ALLAH hepimize hayirli. saglikli boool rizikli,analai,babali evlatlar nasip etsin canim :Saruboceq:

canim anlattigin gibi olmuyorum ben burda yanlizim belki ondandir bilmiyorumkismile kimse basima kalkmiyor ama türkiyeye gidicem diye cook üzülüyorum :gitme: ama alis verise gidiyorum, dolasmaya cikiyorum bakiyorum her tarafta bebekler var icim aciyo o zaman mafoldumben birde ben tam 35 yasindayim yasim da geciyorr mafoldumben:gitme:
simdi söyle ben ne yapiyim bilmiyorum :umursamaz: 6 kez asilama oldum ama tik yok mafoldumben yine de hakkimdan hayirlisi diyorum opuyorumnanaktan

kimse yok herkes nireler gitti yahuuuuuuuuuu bilmiyorumkismile ben de cikiyorum belim agirdi cok oturmaktan.
herkese hayirli aksamlarrrrrrrrrrrr

X