benim artık hiç umudum kalmadı canım bilmiyorum çok bıktım artık çekemiyorum çok sıkıldım
bi oluruna bırakayım hiçbişey yapmıyim bir iki ay diyorum
bi yandan vakit kaybetmiyim aşılama deniyim diyorum
ooof bilmiyorum kafam çok karışık
sadece çok yoruldum onu biliyorum mafoldumben
bana da demişti doktor yumurtan çatlamıyor olabilir diye ama çatlatma iğnesi falan yaptırdım yine hamile kalamadım
hep stresten oluyor yaa bütün düzenim alt üst oldu her geçen ay biraz daha umutsuzluğa kapılıyorum
kafayı takmıyim diyorum ama mümkün mü
kız bu ne karamsarlık benim geçen ayki ruhum sanamı kaçtı noldu.
allah dermansız dert vermesin
bunlar gelir geçer cnmolumunekankayizsmile
haklısın canım kafaya takmamak imkansız. ama kendini çok fazla üzmemeye çalış. ben tv izlerken bile ağlıyorum bazen. sonra da kızıyorum kendime. sanki üzülüp stres yapınca ne oluyor. farklı uğraşlar bulmak lazım.
işte bunun için sizinle konuşayım dedim. akıl akıldan üstünmüş. ben artık sağlıklı kararlar veremiyorum çünkü bu çocuk işi daralttı artık beni. hayatımı buna endeksledim. ozaman ben adet olunca hemen ssk ya gideyim film çekilsin.
çekilir sanırım.
sorma en çok da eşimi sıkmaktan korkuyorum onu da bunalttım artık
zaten kendisi de üzülüyor bir yandan da beni teselli etmeye çalışıyor
o da bıktı artık ama her ay gözlerinde öyle bir pırıltı öyle bir umut oluyor ki benim onu öyle görünce bile ağlayasım geliyor mafoldumben
evet kızlar eşlerimizi çok bunaltıyoruz.hem iş stresi hem ev hem çoçuk onlar napsınlar .onların elindemi
hürrem kız getirme beni yanına aaa bu ney içimizi kararttın ha
bak ben yarın rahim filmni çekilecem morele ihtiyacım var morel ver kız bana
alsanaalsanasmile
haklısın canım yaa aman ne bileyim içimden geçen her şeyi yazıyorum buraya
başka hiçkimseyle konuşamıyorum bunları
dışardan bakan için çok kolay
çok abartıyosun takma kafanı deyip geçiyorlar
ama sen gel bir de bana sor
canım benim seni en iyi biz anlaya biliriz.kızma bana sana morel vermek istiyorum.hepimiz aynı durumda değilmiyiz.
ama elden bişi gelmiokivereliniortak
bitanem neden kızayım sana siz olmasaydınız ben deli gibi ağlayıp duruyor olacaktım hala üç günüdür gözleri şiş dolanıyorum zaten buraya yazıyorum yazıyorum kimse de yoktu konuşacak
bugün iyiki geldiniz
olumunekankayizsmile a.s.
maonyaaa bacım sen benden önce rahim filmi çekileceksin bak gelir gelmez hemen yaz tamam mı? çektiren arkadaşlarım kolay oluyor abartıldığı gibi değil dedi hep.
canım sen kalk şimdi yemeğini yap. giyin süslen. kocacığını güleryüzle karşıla. oturun yemeğinizi yiyip muhabbet edin. çıkın biraz dolaşın. bişeyin kalmaz sen beni dinleeee Şeniz
hep düşünürüm okadar evde kalmış, evlenememiş insan var. onların yerinde olmak mı daha iyi yoksa kocacığının yanında olmak mı daha iyi? tamam çocuğumuz yok ama bizim hayat arkadaşlarımız var. kendin için olmasa bile onun için bu hayata dört elle sarılman lazım. seni asık suratla görünce onunda canı sıkılıyordur. haydee azcık toparla bakalım kendini.