Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

hoşbulduk canım. benimde 19 aydır bebişim olmuyor. psikolojim bozulmaya başladı yavaş yavaş. sizinle konuşuruz rahatlarım diye düşündüm.

valla canım bugünlerde benimle konuşanın içi daralır
kafayı yedim üç gündür ağlıyorum mafoldumben
artık psikolojim bozuldu hayattan zevk almıyorum kendimi çok eksik yetersiz hissediyorum çok saçma biliyorum ama öyle işte
daha kaç ay geçecek böyle saçmasapan umutlarla
Allah kahretsin olmuyo işte olmuyo mafoldumben

gecmis olsun ne diyim ki canim bilmiyorumkismile benim daha var ayyyy yaklasinca bende senin gibi oluyorummmmmm :gitme:

İnşallah sonucun güzel çıkar canım arkadaşım

ooof of ben de geçen ay çektirdim doktor üç ay içinde kesin hamile kalırsın demişti bu ay yine olmadı kafayı yicem yaa mafoldumben

üzülme bebeğim.allahın işine karışılmaz o vereceği zamanı biliyordur.
bak bana bende bu ay çok umutluydum ama olmadı napım yani canımdanmı olum ağlımda.
boşverrrrrrrrrrrrrrrrrr
el alem ne derse desin hade hade hadeeeeeeeeeee:teytey:
kız artık hiç bişi takmıyorum kafayımı yedim ne geçen aylarda ağlamaktan bi hal olurdum hatırlarsanzemuszemus

bana da doktor bu ay adet olunca gel dedi. başka bir doktorda klomen kullanalım dedi.
bende filmden kaçmak için bu ay klomen kullanacağım. seninde tüplerde yapışıklı olabilir mi dedi doktor?

yok canım benim tüpler açıkmış
doktor önce ilaç geçmiyordu sonra geçti demiş
ben de düşükten sonra küçük bi tıkanıklık falan olduysa o açılmıştır bu ay kesin hamile kalırım diye düşünmüştüm ama yine olmadı mafoldumben

ahh canım yaa üzülme ne olur. bende aynı durumdayım. senin kaç ay oldu bilmiyorum ama benim 19 ay oldu. ben eşimde sorun olmadığını öğrenince daha da vicdan azabı çekmeye başladım. okadar çok baba olmak istiyor ama benim yüzümden olmuyor diye bu ay çok ağlıyorum bende :gitme: gece kalkıp ağlıyorum bazen uyanıyor eşim üzülme olur diyor iyice kahroluyorum :gitme: napalım üzülmek hiçbirşeyi çözmüyor. bigün bizde bebişlerimize kavuşucaz inş :Saruboceq:

slm kızlar nasılsınız.
bu aralar giremiyorum.sizi çok özledim.çok yoğunum.
yarın rahim filmim çekilecek bana dua edin lütfen bişi çıkar die korkuyorum

bizde seni özledik canim Şeniz ben de kac gündür giriyom ama kimse olmuyor :gitme:
rahim fliminde INSALLAH hic bir aksilik cikmazzz :Saruboceq:
ALLAH isni gücünü rast getirsin canimmm opuyorumnanaktan

evet o zaman da ben sana teselli vermeye çalışırdım ama ne biliyim bu ay çok kötü oldum yaa dedim ya çok umutlanmıştım ondan böyle oldum
bir de bugün ben düşük yapalı tam bir sene oldu
geçen sene anneler gününde düşük yapmıştım şimdi düşünüp düşünüp bir de bunun için ağlıyorum mafoldumben

ne demek canim opuyorumnanaktan hos geldin kaydirigubbakcemile5 senin hikäyen nedir bilmiyorumkismile

sağol canımm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan benim 19 ay oldu canım. 7. ayda doktora gittim genel muayenede bişey yok dedi. 1 sene dolunca gel dedi. 2 ay önce yine gittim. tahliller yapıldı. doktor yumurtan çatlamıyor dedi. klomen kullanacaksın dedi.

bende kullanmadım başka bir doktora gittim. ssk ya gittim. ordaki doktorda herşey normal tüplerde yapışıklık olabilir. adet olunca gel rahim filmi çekicez dedi.

bende busıralar kararsızlık yaşıyorum. acaba klomeni deneyip olmazsamı film çektirsem bilemiyorum. bu ay vakit nakittir dedim fırsat varken soğan kürü yaptım bi de süt buharı yaptım. cuma adet gümün ama ağrılarım başladı umut yok yani

canım dur bakalım üzülme benim bildiğim 3 ay süren var. önümüzdeki aya çok çalışırısın yerimseniben

canım bence hiç vakit kaybetme çektir filmi bir an önce ben klomeni iki ay denedim bi işe yaramadı hatta kist yaptı iki ay da boşa gitti kist erisin diye hap kullandım
rahim filmi çekilince şans artıyormuş sözde bende bi halta yaramadı ya :gitme:
off Allahım hangi kapıyı çalsam elim boş dönüyorum şimdi de aşılama mı yaptırsak diyorum ama eminim o da tutmaz bende bu şans varken mafoldumben

bence sen önce filim cekil. eger tüpler kapaliysa klomen fayda etmez canim:umursamaz:
tabiki yinede sen bilirsin kaydirigubbakcemile5ne yaparsan yap kendini cok kaptirma sonra cok üzülürsün

kızlar klomen kullanırken rahim filmi çekilmezmi???
ben bu ay kullanıyorumda onun için sordum

ahh canım dur yaa umutsuzluğa kapılma :teselli: bu ayda çalış bakalım. film çekildikten sonra 3 ay süren var canım. baştan ilaç gitmeyip sonra gittiğine göre yapışıklık vardı demekki açıldı. senbu ay sıkı çalış canımcım.

benim progesteron 4,37 çıkmış. internette baktım bişey bulamadım. bunu çözsem konuyuda çözmüş olucam kaydirigubbakcemile3 eğer düşükse demekki gerçekten yumurtam çatlamıyor. onun için çok kararsız kaldım canım.

Son düzenleme:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inanamiyorum klomen kullandin kist mi yapti :gitme:
ben bir sürü kullandim kizzzzzzzzzzzz :gitme: kiz öyle simdiden tutmaz dime beni sinir etme klava: sen gencsin cabuk tutar asilamaaa aaaaaa kizdim bak sana simdiiii alsanaalsanasmile :mymeka:

bence sen önce filim cekil. eger tüpler kapaliysa klomen fayda etmez canim:umursamaz:
tabiki yinede sen bilirsin kaydirigubbakcemile5ne yaparsan yap kendini cok kaptirma sonra cok üzülürsün

işte bunun için sizinle konuşayım dedim. akıl akıldan üstünmüş. ben artık sağlıklı kararlar veremiyorum çünkü bu çocuk işi daralttı artık beni. hayatımı buna endeksledim. ozaman ben adet olunca hemen ssk ya gideyim film çekilsin.

kızlar klomen kullanırken rahim filmi çekilmezmi???
ben bu ay kullanıyorumda onun için sordum

çekilir sanırım.

benim artık hiç umudum kalmadı canım bilmiyorum çok bıktım artık çekemiyorum çok sıkıldım
bi oluruna bırakayım hiçbişey yapmıyim bir iki ay diyorum
bi yandan vakit kaybetmiyim aşılama deniyim diyorum
ooof bilmiyorum kafam çok karışık
sadece çok yoruldum onu biliyorum mafoldumben

kızlar mayıs ayı çok yorucu oluo off şu haftalar bi geçse ya

bana da demişti doktor yumurtan çatlamıyor olabilir diye ama çatlatma iğnesi falan yaptırdım yine hamile kalamadım
hep stresten oluyor yaa bütün düzenim alt üst oldu her geçen ay biraz daha umutsuzluğa kapılıyorum
kafayı takmıyim diyorum ama mümkün mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…