Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

ben de pilatesimi yaptım kocamı bekliyorum kahvaltı yapmak için
öğlene kadar çalışıyor bugün ben de kahvaltı yapmadım beraber yapalım diye
acıktım da aslında öyle bekliyorum işte

iyi yapmışsın cnm.
arı poleni nasıl kullanılıo bi bilgin varmı???

iyi yapmışsın cnm.
arı poleni nasıl kullanılıo bi bilgin varmı???

yok canım bilmiyorum ama internette şöyle bir yazı buldum

Arısütünün iki kullanım şekli vardır. Birincisi saf olarak, ikincisi ise balla karıştırılarak. Saf olarak alınması halinde dil altına konur ve yaklaşık beş saniye kadar dil altında bekletilir ve sonra yutulur. Balla karışması halinde dil altında bekletmeye gerek kalmaz. Saf Arısütünün kullanıcı tarafından muhafazası zor olabileceğinden en iyi kullanım şekli bal ile karıştırılarak alınmasıdır. Bal ile karıştırılarak alındığı zaman kana karışması ve faydasını göstermesi daha hızlı olur. Arısütü; saf veya balla karışmış olarak, her iki şekilde de sabah ve akşam olmak üzere aç karnına alınmalıdır. Bunun yanısıra Arısütünün karıştırıldığı balın kalitesinin iyi olması, nektarı yüksek çiçeklerden elde edilmiş olması, hileli ve kalitesiz bal olmaması gerekir. Arısütü saf veya balla karışmış her iki halde de kesinlikle metalle temas edilmemeli, ışıkta kalmamalıdır.

Arısütünün ne kadar kullanılması gerektiği ise, saf olarak veya balla karışmış olarak, her iki halde de; bünyenin yaşına, sağlık derecesine, varsa hastalığın ağırlığına, veya istenilen maksimum kuvvet seviyesine veya istenilen rahatsızlık derecesine göre değişir.

sitede kullananlar mutlaka vardır bak istersen biraz

hosbulduk canım benım iyi sayılırım kasıklarımda bı agrı var acaba yumurtlama gunum oldugu ıcın mı :sm_confused: sen nasılsın canım benım

olabilir canım
ben de yumurtlama günlerimi ağrılardan anlarım
adet ağrısına benzer bir ağrı oluyor bende de

bu arada ben de iyiym canım yazmayı unutmuşum kaydirigubbakcemile3
birascık açım ama onun dışında iyiyim
adet günüm yaklaşıyo ya sabırsızlanmaya başladım akannehir

bu arada ben de iyiym canım yazmayı unutmuşum kaydirigubbakcemile3
birascık açım ama onun dışında iyiyim
adet günüm yaklaşıyo ya sabırsızlanmaya başladım akannehir

allahım daha ıyı etsın canım hadı hayırlısı ınsallah bu ay gusel haberlerı alırız senden rabbım dualarını kabul eder ınsallah canım benım bızede bı umut olursunnnn

allahım daha ıyı etsın canım hadı hayırlısı ınsallah bu ay gusel haberlerı alırız senden rabbım dualarını kabul eder ınsallah canım benım bızede bı umut olursunnnn

amiin :Saruboceq:
kafaya takmıyim takmıyim diyorum ama gece rüyamda adet olduğumu falan gördüm
demek yine bilinçaltımda bir yerlerde beynimi kemirip duruyor
Allah yardımcımız olsun daha fazla bekletmesin yoksa kafayı yicez :bbo:

amiin :Saruboceq:
kafaya takmıyim takmıyim diyorum ama gece rüyamda adet olduğumu falan gördüm
demek yine bilinçaltımda bir yerlerde beynimi kemirip duruyor
Allah yardımcımız olsun daha fazla bekletmesin yoksa kafayı yicez :bbo:

aynen canım yaaa kafaya takmıyım dıom ama adet gunum yaklasınca ıcıme bı heycan gırıyo acaba bu ay oldumu dıe sonra kendıme sacmalama kendını bosa umıtlendırme dıom ıcımden ama olmuyo ıste sonrası hep hayal kırıklıgı allah yardımcımız olsun ne dıyım bır an once bebıslerımı kucagımıza alsakda bu hayal kırıklıklarını bı daha yasamasak rabbımm herkese yasat sen bu heycanı:Saruboceq:

aklınıızndan atın diolar ama nasıl atılıki.bende bu ay rüyamda gebelik testimin 2.çizgisi çok hafif çıkmış acaba hamilemiyim diyorum rüyamda sonra o 2.çizgi akıp gidio.1hafta sonrada adet oldum zaten

yaaa bıse sorcam canım ya bu çizelgelerı nasıl yapıyonuz o kadar ugrastım yapamadım ben yaa sınır oldum dun butun gun ugrastım ama beceremedımboshayallersmile

aklınıızndan atın diolar ama nasıl atılıki.bende bu ay rüyamda gebelik testimin 2.çizgisi çok hafif çıkmış acaba hamilemiyim diyorum rüyamda sonra o 2.çizgi akıp gidio.1hafta sonrada adet oldum zaten

evet canım herkes takma kafana dıo ama olmuo ıste atamıosun:umursamaz:

yaaa bıse sorcam canım ya bu çizelgelerı nasıl yapıyonuz o kadar ugrastım yapamadım ben yaa sınır oldum dun butun gun ugrastım ama beceremedımboshayallersmile

canım önce çizelge yapmak için siteler var orya girip çizelgeni istediğin gibi oluşturuyorsun
sonra orda sana link veriyor o linki kopyalayıp profil düzenle bölümünün en altındaki çizelge yazan yere kopyalıyorsun
biraz karışık oldu sanki ama umarım yardımcı olabilmişimdir

canım bence de ne kadar uğraşsan atılmıyor kafadan anca kendimizi kandırıyoruz ama ne yapalım fazla üzülmemeye çalışmak en iyisi

X