Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

evet özledim kissssssssssss olumunekankayizsmile
Bu gün yine denk gelemdik yaaaaaaaaaaa :eek:klava: Benmi yanlis zaman da giriyom acababilmiyorumkismile
Bu ara da melike de yok alsanaalsanasmile Kocasini öpüp koklamaya doyamadi heral de Şeniz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol: :sm_cool: naniknanik

yok kıssss annemin evini temizledim gelicez diye yemekti felan derken anca geldik canımcım suanda evdeyiz bu arada ipkamız kabul olmamış sanırım doguya tayinimiz cıkıcak ya çok saskınım bende gerci daha belli olmadı ama polis abla eşime bugün öyle demiş bakalım hakkımızda hayırlısı olsunnnolumunekankayizsmile boshayallersmile opuyorumnanaktan

ii canımın içi senden ne haber evdeyim işte hanımın çiftligine bakıyom sen napıyosun bugün çokkk yoruldum yaaaboshayallersmile

aynı ben de ona bakıyorum bitince de bi film koyup izlicez kocacımla aklinialirimsmile
canım doğuya gidecek olsanız da üzülme hakkınızda hayırlısı olur inşallah opuyorumnanaktan

aynı ben de ona bakıyorum bitince de bi film koyup izlicez kocacımla aklinialirimsmile
canım doğuya gidecek olsanız da üzülme hakkınızda hayırlısı olur inşallah opuyorumnanaktan

evet canım hayırlısı olsun hakkımızda yok üzülme degilde bi şaşkınlık var üzerimdeee:gitme: :gitme:

anladım canım ne zaman oluyo sizin tayin dönemi?
bu arada annenin evini temizlemekle çok etmişsin. a.s.

valla haziranda acıklanıyo temmuzda gidiliyo sanırım canımcımboshayallersmile
evet tatlışım evi hep kaldırdım temizdi ama olsun hasta yaa içim rahat etmez benim illam yapıcam boshayallersmile

amaninn çok heyecanlı canım hayırlısı olsunn....
ohh ellerine sağlıkk mis olmştur anacığının evi...
sağlığı nasıl olduu annenin

amaninn çok heyecanlı canım hayırlısı olsunn....
ohh ellerine sağlıkk mis olmştur anacığının evi...
sağlığı nasıl olduu annenin

çok tesekkürler canım arkadasım ya hiç sorma yelizimmm hemde nasıl heyecanlıyız heeeyvahedigeldismile
işte canım o beni görünce daha bi iyi oldu yaa aslında kuzusum benim ayrıldık geliyoduk ben bişiyi unuttum geri döndük eve cıktım gel kızım bidaaa öpeyim seni dedi ya koptum yaaa canım anacıgım benimmmolumunekankayizsmile mafoldumben mafoldumben

ayy yazıkkk....bizde öle oluyoruzz ayrılırken....rabbim başka ayrılıklar vermesinn.....ayy allah korusunnnn....
inşallah çoookk uzaklara vermezler canımm tayini...çok zor olur sizee

X