- 27 Aralık 2009
- 27.156
- 25
anldım canım ama dugun konusunda sagolsun bısımkıler n cok katkısı olduhaklat-rını yıyemem sımdı aslnda her ıkısıde ıyıler ama bebek konusunda benı uzuyolardı bıde karısıyorlar hersyımıze....sıkayetım o yanı....
ayy canım benım ya ogleye gelck yazmıssın gelmdı mı daha bı onlar var zaten canım bızım ıcın cok ıyı anlıyorum senı....
kıslar yemek yemeye gdiom ben ordan da gesmeye gidicez
akşama görüşürüz canlarım kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan
gel beraber olsun canımcım ama cabuk gel bıtrmek uzereyım ay cok hızlı yıyrum kıslar yemegı yaffffboshayallersmile
cok saol datluşumm söle bi hatay döneri olsaydı affffff ne güzel olurdu bizde yaprak sarması yapıyozzz olumunekankayizsmile cokacimcoook
hımm kolay gelsın bayılırım yaprak sarmasına annecıgıme sımdıden siparş verdım yaprak sarması yap bana dieee...
yok canım yaa bakalım anca gece yarısı gelir heralde çok zormuş zorlanıyormuş kursta emniyette bize uzak yani kurs aldıgı yer:gitme: :gitme:
gel bize kuşummmmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz
mennnn geldimmm
ooooo kızlarrr bakıom da dün baya koyu sohpet etmişinizzz kaynanalarııı cekıstırmısınızzzz:roflol:
selam ezgim iyiyim sen nasılsın....ben şmdi çıkıyorum gene gelicemm....
mennnn geldimmm
hosgeldın sekerkızz sorma dun ıyı kaynatmıs bızımkılr ben yoktum kayınvalıdemler bızdeydı kacırdım sohbetı yaafffklava:
ayy gece felan ordaydı dimi hıc uyumamıstr garıbım neyse canım bıran once işinı bıtrır ınsallah cok yorulmustr bıde bılgısyr basında olunca gozler ve kafa yoruluyo oda hıc bıseye benzemıyr beden yorgunlugu az dınlenınce gecıyo ama kafa yorgunlu baska canım benım kocısımınde işi hep bılgısarla sabahtan aksama kadar kalkmıyo bılgısyr basından bazen işlerı yogun oluyo o gun gozlerı kıpkırmısı gelıo eve onlar bızım herseyımz ya oyle yorgun gorunce dayanamıyo ınsan ALlah hersaman yardımcılrı olur ınsallah canım.....
yaa keskem yakın olsak gelrdım yanı ama 5 saat var aramısda yafffolumunekankayizsmile:gitme: