Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

kaynanaları çekiştirdik valla napalım dertleştik accık kızlarkaydirigubbakcemile3

napalım kuzu yaaa insanın zoruna öylee bi gidiyokiii dertleştikk bizde napalım:gitme: :gitme:

tabi kuzum yaaa dogru dıonuzz tuhh ya ben nasıl kacırdım bu sohpetiii:) gerci benım kaynanadan zorum yok valla melek gıbı kadın yukarda allah var sımdı hakkını yıyemem valla

yine kımsecıkler yok yaaa yetım kaldım ben burada kızlarrr nirelerdesınzzz gelınn hadiiii

buldum sizi kızlar benim adet tarihimide eklermisin canım 29nisanda olmutum en son insallah bu ay hiçbirimiz adet olmayızda bebeklerimiz bizimle olurlar gel bebişim gelll gelll gelll:Saruboceq:

selam kıslar nasılsınız bakiim ben gesdim geldim şimdi de yemek yapıyorum biradan yeris cokacimcoook

amaan saat de 2 olmuş nerdeyse
100 sayfayı da devirmişiz
bizde bu kaynanalar oldukça daha kaç yüz sayfa deviririz ya kaydirigubbakcemile3

kizzzzzzz henüz gecmisi okumadim ama bayagi kaynatmissiniz haaaa :dance:
cok sükürki bu topikte birilri varrrrrrrrrrr olumunekankayizsmile
hürrem nasilsin canimmmm Şeniz

amaan saat de 2 olmuş nerdeyse
100 sayfayı da devirmişiz
bizde bu kaynanalar oldukça daha kaç yüz sayfa deviririz ya kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 konumuz kaynan hiiiii kaydirigubbakcemile3
evet bazen oraya da el atmak gerek kaydirigubbakcemile3

ahhhh ahhhh bende yasadiklarimi yazmaya basladim baktim bitmiyor geri sildim inan ki.:gitme:
ben hakkimi onlara helel etmiyorum:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…