- 27 Aralık 2009
- 27.156
- 25
ooooo kızlarrr bakıom da dün baya koyu sohpet etmişinizzz kaynanalarııı cekıstırmısınızzzz:roflol:
napalım kuzu yaaa insanın zoruna öylee bi gidiyokiii dertleştikk bizde napalım:gitme: :gitme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ooooo kızlarrr bakıom da dün baya koyu sohpet etmişinizzz kaynanalarııı cekıstırmısınızzzz:roflol:
kıslar ben cıkıyrom aksama gorusrz ınsallah....
selam ezgim iyiyim sen nasılsın....ben şmdi çıkıyorum gene gelicemm....
kimse yukmuuuu
yettim melikemkaydirigubbakcemile3
nese bende kaçım kimsecikler yok.:1no2::1no2::1no2:
napalım kuzu yaaa insanın zoruna öylee bi gidiyokiii dertleştikk bizde napalım:gitme: :gitme:
amaan saat de 2 olmuş nerdeyse
100 sayfayı da devirmişiz
bizde bu kaynanalar oldukça daha kaç yüz sayfa deviririz ya kaydirigubbakcemile3
:içelim:ben acılar kadınıyımkaydirigubbakcemile3
kıss baksana yumurtlama dönemim kocanın yüzünümü gördüm canım boşum bu aydaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
16 mayıs canoooo ama gecti yanee bendennn:gitme:
amaan saat de 2 olmuş nerdeyse
100 sayfayı da devirmişiz
bizde bu kaynanalar oldukça daha kaç yüz sayfa deviririz ya kaydirigubbakcemile3
haklısın canım iyi yapmışın.ah ben çok akılsızlık ettim biz de şimdi yeni ev aldık ben bize alınıo sandım doğrusu bütün altınımı bilezimi hepsini verdim tapuya bi gittik kaynanamın oldu ev şimdi bide yetmezmiş gibi kredisini ödüoruz kaynanama ev aldık herkese oğluma ev aldık dio neymiş diğer oğluna haksızlık olurmuş oluosa alma kardeşim bizim bileziklerimizi tongaya düşürdü çakal bizi ama allah havale ettim hep şimdi benim kayınpederle ayrılmanın eşindeler bide bundan 1 ay evvel beli tutuldu yataktan kalkamadı tuvalete bile ben baktım allah görsün o böle yaptı allahım alır o büyük.