Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

hurremcım kusura bakma tatlım cevap yazamadım doktr hanım gelmıstı ed yanımaaa

sen nasılsın yemek nasılgeçti? aklinialirimsmile

canım yemek fena degıldı yıne bebk sohbetı vardı normalde kpnuyu acmazlar da gorumcemınde bebıs sorunu var bı tane kısı oldu 5 yasında ıkıncısı olmadı yumurtasında kıst vardı sımdı de antepe rahım fılmı cektrmeye gıttı ıste onu konusyrdk bızmle ılgli bısey demıyolar artk ben son doktra gıttıgımde kayınvalıdemı de gotrdum yanınmda bılerek beraber doktrun yanına gırdık kendı kulayla duydu doktrumn dedılerını sımdı bısey dıyemıyı artık...:dance:

canım yemek fena degıldı yıne bebk sohbetı vardı normalde kpnuyu acmazlar da gorumcemınde bebıs sorunu var bı tane kısı oldu 5 yasında ıkıncısı olmadı yumurtasında kıst vardı sımdı de antepe rahım fılmı cektrmeye gıttı ıste onu konusyrdk bızmle ılgli bısey demıyolar artk ben son doktra gıttıgımde kayınvalıdemı de gotrdum yanınmda bılerek beraber doktrun yanına gırdık kendı kulayla duydu doktrumn dedılerını sımdı bısey dıyemıyı artık...:dance:

demesin de zaten zaten canımız sıkkın bi de insanlar üstümüze gelince iyice bunalıyoruz
senin doktor hanım ne doktoru canım?

selam canım sorma gece muhabbet iyiydi
senin de kulaklarını çınlattık ama olumunekankayizsmile

heee okudum canım sızınde dedgınz gıbı aklım burdaydı gercekten agır mısafrlerle ugrsıydum ama bı taraftanda ıyı oldu dun aksam ... cok yorgundum cunku kayınvalıdemde yemek yapmıs getrmıs bulasıkları bıle o toplayıp dızdı makınaya yaaa dedım hayırdr ınsallah altında bısey var kesın dıye dedıgım gıbı de oldu yanı komsularından bırıne kısları etek bluz almıslar anneler gunu ıcın cok begenmıs etegı falan onu anlatıyo bıze yanı sızde annler gunude bana onu alın dıyo ınceden alırz dedık bızde madem cok bgendın oyle ıste yanı canım aman neyse kı cumartesı izmıre gıdıyorlar orda esımn abısı var onun yanına tam 1 ay yoklar yuhpiiiiiiizemuszemusalkisalkisalkis

demesin de zaten zaten canımız sıkkın bi de insanlar üstümüze gelince iyice bunalıyoruz
senin doktor hanım ne doktoru canım?

dıs hekımı canım benım bende haftaya ayrılıorum ısten sımdı yenı bı kıs geldı de ona anlatıyrum ısı aman cok basıt zaten herkes yapabılır....

kıslar bızım yemek sıparıslerı geldı yıyem ben arada yasarım yıne burdayım....

merhabalar tatlım nasılsın bakiim opuyorumnanaktan

iyi canım kociş hala yok 10 ünitesi kalmış bakalımm 9 nu bugün bitsede birnide yarına bırakıcam dedi:gitme: annemle oturuyoz abiminde bebiş kızı var onla oynuyommmaklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 sen napıyon canımın içiolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

kıslar ıyı cınlamıstr sızın kayınvalıdeelerın kulaklarıı ıyı cekıstrmıssınz vallah okudum hepsını haklısınz yanıı ben valla bısımkılerı cadı bılırdım sızınkıler daha cadı cıktı uyyy ALlah yardımcımz olsun vallah....

kayınvalidemden çok şükür bi şikayetim yok kayınbabamdan var bide benim dügünde hiç bi katkıları olmadı sadece onu söledim canımcım:umursamaz::gitme::tomato:

heee okudum canım sızınde dedgınz gıbı aklım burdaydı gercekten agır mısafrlerle ugrsıydum ama bı taraftanda ıyı oldu dun aksam ... cok yorgundum cunku kayınvalıdemde yemek yapmıs getrmıs bulasıkları bıle o toplayıp dızdı makınaya yaaa dedım hayırdr ınsallah altında bısey var kesın dıye dedıgım gıbı de oldu yanı komsularından bırıne kısları etek bluz almıslar anneler gunu ıcın cok begenmıs etegı falan onu anlatıyo bıze yanı sızde annler gunude bana onu alın dıyo ınceden alırz dedık bızde madem cok bgendın oyle ıste yanı canım aman neyse kı cumartesı izmıre gıdıyorlar orda esımn abısı var onun yanına tam 1 ay yoklar yuhpiiiiiiizemuszemusalkisalkisalkis

zemuszemus kaydirigubbakcemile5 aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kayınvalidemden çok şükür bi şikayetim yok kayınbabamdan var bide benim dügünde hiç bi katkıları olmadı sadece onu söledim canımcım:umursamaz::gitme::tomato:

anldım canım ama dugun konusunda sagolsun bısımkıler n cok katkısı olduhaklat-rını yıyemem sımdı aslnda her ıkısıde ıyıler ama bebek konusunda benı uzuyolardı bıde karısıyorlar hersyımıze....sıkayetım o yanı....

kıslar yemek yemeye gdiom ben ordan da gesmeye gidicez :eek:
akşama görüşürüz canlarım kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan

X