Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen nasılsın yemek nasılgeçti? aklinialirimsmile
canım yemek fena degıldı yıne bebk sohbetı vardı normalde kpnuyu acmazlar da gorumcemınde bebıs sorunu var bı tane kısı oldu 5 yasında ıkıncısı olmadı yumurtasında kıst vardı sımdı de antepe rahım fılmı cektrmeye gıttı ıste onu konusyrdk bızmle ılgli bısey demıyolar artk ben son doktra gıttıgımde kayınvalıdemı de gotrdum yanınmda bılerek beraber doktrun yanına gırdık kendı kulayla duydu doktrumn dedılerını sımdı bısey dıyemıyı artık...:dance:
hürremcim ezgicim naber nasılsınız canlarıma.s.a.s.a.s.
selam canım sorma gece muhabbet iyiydi
senin de kulaklarını çınlattık ama olumunekankayizsmile
hürremcim ezgicim naber nasılsınız canlarıma.s.a.s.a.s.
demesin de zaten zaten canımız sıkkın bi de insanlar üstümüze gelince iyice bunalıyoruz
senin doktor hanım ne doktoru canım?
merhabalar tatlım nasılsın bakiim opuyorumnanaktan
kıslar ıyı cınlamıstr sızın kayınvalıdeelerın kulaklarıı ıyı cekıstrmıssınz vallah okudum hepsını haklısınz yanıı ben valla bısımkılerı cadı bılırdım sızınkıler daha cadı cıktı uyyy ALlah yardımcımz olsun vallah....
heee okudum canım sızınde dedgınz gıbı aklım burdaydı gercekten agır mısafrlerle ugrsıydum ama bı taraftanda ıyı oldu dun aksam ... cok yorgundum cunku kayınvalıdemde yemek yapmıs getrmıs bulasıkları bıle o toplayıp dızdı makınaya yaaa dedım hayırdr ınsallah altında bısey var kesın dıye dedıgım gıbı de oldu yanı komsularından bırıne kısları etek bluz almıslar anneler gunu ıcın cok begenmıs etegı falan onu anlatıyo bıze yanı sızde annler gunude bana onu alın dıyo ınceden alırz dedık bızde madem cok bgendın oyle ıste yanı canım aman neyse kı cumartesı izmıre gıdıyorlar orda esımn abısı var onun yanına tam 1 ay yoklar yuhpiiiiiiizemuszemusalkisalkisalkis
slm guselım ıyım ben sen nasılsın canım benım...
kıslar bızım yemek sıparıslerı geldı yıyem ben arada yasarım yıne burdayım....
kayınvalidemden çok şükür bi şikayetim yok kayınbabamdan var bide benim dügünde hiç bi katkıları olmadı sadece onu söledim canımcım:umursamaz::gitme::tomato:
kocişim olmayınca tadımda dogal haliyle yok canımmnapim eşimi bekliyom gelse diyeee:gitme: :gitme:
tamam kuzusummm afiyet bal şeker olsunnn bidenemmmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
kıslar yemek yemeye gdiom ben ordan da gesmeye gidicez
akşama görüşürüz canlarım kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan