Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

öptüm sisiiiiiiiiiiiii çünkü kaçtım bennnnaklinialirimsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan :nazar: :nazar: :nazar:

kıss baksana yumurtlama dönemim kocanın yüzünümü gördüm canım boşum bu aydaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
16 mayıs canoooo ama gecti yanee bendennn:gitme:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 olsun canım sen devam et belkim olur:Saruboceq::Saruboceq:

1- hurrem................................. 13 mayıs
2- melike_ecesuu.......................16 mayıs
3- berenices...............................21 mayıs
4- umutlubirben......................... 22 mayıs
5- ezgim_ez...............................26 mayıs

1- hurrem................................. 13 mayıs
2- melike_ecesuu.......................16 mayıs
3- berenices...............................21 mayıs
4- umutlubirben......................... 22 mayıs
5- ezgim_ez...............................26 mayıs

hiçbirimiz adet olmayalım noooolllurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

melikeee ah kuzum yaa çıkamadı bi türlü kaydirigubbakcemile3
çık da az dedikodunu yapalım kıss lülülülülülü

aynen öyle canım yaa üç dört gün önce başlıyorum kendimde belirti aramaya
kafayı yicez bu gidişle laelaelaelaelae

aynen öyle canım yaa üç dört gün önce başlıyorum kendimde belirti aramaya
kafayı yicez bu gidişle laelaelaelaelae

evet benden önce eşim az karnım ağrıo desem yada karnımı tutsam noldu hastamı olcan sen bişimi oldu allahım çok kötü bi his beklemek.eyvahedigeldismile

evet benden önce eşim az karnım ağrıo desem yada karnımı tutsam noldu hastamı olcan sen bişimi oldu allahım çok kötü bi his beklemek.eyvahedigeldismile

evet yaa hele en ufak şeyde umutlanmazlar mı
insan kıyamıyo
ben ne kadar eminim adet olucam belli falan desem de belki de olmaz deyip duruyo eşim bi umutlanıyo ki... kıyamıyorum.. adet olduğuma mı yanayım eşimin umutlarına mı bilemiyorum yazık o kadar üzülüyo hala da bi yandan beni teselli etmeye çalışıyo mafoldumben

evet yaa hele en ufak şeyde umutlanmazlar mı
insan kıyamıyo
ben ne kadar eminim adet olucam belli falan desem de belki de olmaz deyip duruyo eşim bi umutlanıyo ki... kıyamıyorum.. adet olduğuma mı yanayım eşimin umutlarına mı bilemiyorum yazık o kadar üzülüyo hala da bi yandan beni teselli etmeye çalışıyo mafoldumben

evet insan çok üzülüo eşinemi yansın kendinemi adet oldunamı neye yansın bu insankaydirigubbakcemile3

tvde bi gerilim filmi buldum bişeye de benzemiyo ya bakıyorum napiim
izleyecek bişey yok yaa :umursamaz:

X