Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

1- hurrem................................. 13 mayıs
2- melike_ecesuu.......................16 mayıs
3- berenices...............................21 mayıs
4- umutlubirben......................... 22 mayıs
5- ezgim_ez...............................26 mayıs

rica etsem benide bu listeye alırmısınız arkadaslarrrr bende 23 mayısı beklıom regl olmak ıcınboshayallersmile

günaydınnnnnnnnnnn kızçeler nasılsınız yaaaaaaa
kızlar ben doğru dürüst addete olamıyom yani günü hiç belli olmuyor ben napcammmmmboshayallersmile

günaydınnnnnnnnnnn kızçeler nasılsınız yaaaaaaa
kızlar ben doğru dürüst addete olamıyom yani günü hiç belli olmuyor ben napcammmmmboshayallersmile

herkese günaydınnnnlarrr ayşecim eşim ameliyat olalı yakında 4 ay olucak sonra değerlere baktırcaz o yüzden şimdi beklemediyiz ya şu troid ne illet bişi inşallah en kısa zamanda düzelir değerlerin canım

melikeee ah kuzum yaa çıkamadı bi türlü kaydirigubbakcemile3
çık da az dedikodunu yapalım kıss lülülülülülü

hakketten ya çıkamadı meloşnaniknanik

he yaa gece hiç çıkmak istemedim ya ondan canlarım .kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
çünkü sizi çok ama çokkkkkk seviyorummmmmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz Şeniz

1- hurrem................................. 13 mayıs
2- melike_ecesuu.......................16 mayıs
3- berenices...............................21 mayıs
4- umutlubirben......................... 22 mayıs
5- sekerkizz...............................23 mayıs
6- ezgim_ez...............................26 mayıs

slm canlarum benum ayy ne cok kaynatmıssınz öyle yaff maşsllah Allahm muhabbetimizi bozmasız oku oku bıtieremedım baktım sız de gırdınız topige bende geldimmm...

slm canlarum benum ayy ne cok kaynatmıssınz öyle yaff maşsllah Allahm muhabbetimizi bozmasız oku oku bıtieremedım baktım sız de gırdınız topige bende geldimmm...

selam canım sorma gece muhabbet iyiydi
senin de kulaklarını çınlattık ama olumunekankayizsmile

kıslar ıyı cınlamıstr sızın kayınvalıdeelerın kulaklarıı ıyı cekıstrmıssınz vallah okudum hepsını haklısınz yanıı ben valla bısımkılerı cadı bılırdım sızınkıler daha cadı cıktı uyyy ALlah yardımcımz olsun vallah....

kıslar ıyı cınlamıstr sızın kayınvalıdeelerın kulaklarıı ıyı cekıstrmıssınz vallah okudum hepsını haklısınz yanıı ben valla bısımkılerı cadı bılırdım sızınkıler daha cadı cıktı uyyy ALlah yardımcımz olsun vallah....

sağol canım haklısın valla hepsi birbirinden beter çıktı
daha neler var neler de neyse..
hem onlar da her gün bizim kulakları çınaltıyordur eminim kaydirigubbakcemile3

X