Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

ınsallah canım benum Allah muhabbetımızı bozmasın....

kısssssssss su bajceni ne var hürremle bizede kiralasan yane bizde gelsek felan yaneeeeekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 anladın sen hiç bizi düşünmüyon keleeeelaelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae

var bi keramet o bahçede ya dur bakalım :roflol:

kısssssssss su bajceni ne var hürremle bizede kiralasan yane bizde gelsek felan yaneeeeekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 anladın sen hiç bizi düşünmüyon keleeeelaelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae

ask olsun melıkem ben gelmım yaaasenağlamasenağlama

Ben de seni seviyom canimopuyorumnanaktan Hele bu yeni tatli avatarinda ki kiz cocugundan sonra seni daha cok seviyoooooomm olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3

uyy canum benım oyle gusel bebısler nasıp etsın Rabbım bıslere....

şaka bi tarafa bahçe baya büyük mü birben
patates falan da ekmişsiniz ya

Caniz sagolsun sizde kiralariz , ama söz verin yaramazlik yapmak yok kaydirigubbakcemile..... kaydirigubbakcemile3Anlarsinizyaaaaaakaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
canım senin izin almana gerek yok direk girebilirsin bahçeye de mi kız birben kaydirigubbakcemile3

tamam hurremcım ama bırben zararlı cıkar vallah ben hepsını yerımm cook severım sebzeyı meyvayıı... sıze bırsey kalmaz bak haa...

Caniz sagolsun sizde kiralariz , ama söz verin yaramazlik yapmak yok kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Anlarsinizyaaaaaakaydirigubbakcemile

aaa valla ben söz veremem canım
elimden bi kaza çıkabilir kaydirigubbakcemile3

kıs melıke nere kactın seenn bakımmopuyorumnanaktan

yok kıs burdayımmmm yetişemiyom ayyyy sizeee bu ne hızzz aboooo heriflere allah yardım etsinnnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Caniz sagolsun sizde kiralariz , ama söz verin yaramazlik yapmak yok kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile.....kaydirigubbakcemile3 Anlarsinizyaaaaaakaydirigubbakcemile

inşallah kuzu yaaaaaa kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…