Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

yok kıs burdayımmmm yetişemiyom ayyyy sizeee bu ne hızzz aboooo heriflere allah yardım etsinnnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

inşallah kuzu yaaaaaa kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3Herifler bahceye geliceklerini duyunca köse bucak kaciyorlarmis kaydirigubbakcemile3
Genemi bahce, genemi bahye diyeeeeeekaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 Hadi yaaaaaaa bilmiyorumkismile Belki böylesi daha iyi,kazayla bebiste oluyormussskaydirigubbakcemile3

evet yaww ugrasıyoz olmuyo urasmassın oluy bu ısler boyle canımcım stresten herhalde sımdı bırıncıler olunca derız ıkıncıler bıras beklesın kazayla falan oluverır haa...

melike yakalanmışsın bacım paparazzilere nerelere kaçıyon bakiim sen sengözlerimebaksanab

ayyy hiç sorma ezgim bizden kaçma zgibi frikik verdim sanırım bende anlamadımki nasıl yakalandıysammmmkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evet yaww ugrasıyoz olmuyo urasmassın oluy bu ısler boyle canımcım stresten herhalde sımdı bırıncıler olunca derız ıkıncıler bıras beklesın kazayla falan oluverır haa...

valla canım ben önceden diyordum birinciyi yapınca 3-4 sene beklerim diye
şimdi diyorum ki birinci olsun, hızımı almışken ikinciyi de hemencecik yapıveririm kaydirigubbakcemile3

X