Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

yok yaaaaa cok anlayıssızlar canımmm ben ölücem dertten kederden yaamafoldumben mafoldumben

sabırlı ol canım benim Allah karşılığını verir
senin en azından vicdanın rahat
yarın öbür gün Allah gecinden versin birine bişey olsa dersin ki ben evlatlık görevimi yerine getirdim

sabırlı ol canım benim Allah karşılığını verir
senin en azından vicdanın rahat
yarın öbür gün Allah gecinden versin birine bişey olsa dersin ki ben evlatlık görevimi yerine getirdim

aman bende sans yok zaten canım olumunekankayizsmile :gitme:

Allaha şükür eşim bu konuda o kadar anlayışlı ki..
kayınvalidemler bize parasal konularda baya kazık attılar, ben de kızgınım küsüm içten içe
eşim de biliyor bunu hiçbir şey demez. orda bir hafta kalsak bile toplam 15-20 cümleden fazla konuşmam ben. hiç ısınamadım yaa çok soğuğuz.

bende öle bişi olsada eşim biraz akıllansa die bekliyorum annesi gizli gizli yapıo yapıcanı hiç hissettirmio.allahtan benim kayınpederim çok iii çok babalık yaptı bana ona şikayet ediorum hemen o engellio bazı şeleri yoksa durmaz ebedi benim kaynana.

benim de boya vaktim geldi de geçiyo bile de üşeniyorum kuaföre gitmeye
aslında yaz tatilinden hemen önce boyatayım diyordum da dipler iyice çıktı bir an önce gitmem lasım :kedi:

benim de boya vaktim geldi de geçiyo bile de üşeniyorum kuaföre gitmeye
aslında yaz tatilinden hemen önce boyatayım diyordum da dipler iyice çıktı bir an önce gitmem lasım :kedi:

git tatlım git ben kendimde değşiklik yapınca çok ii hissediyorum valla terapi oluo bi nevi

bende öle bişi olsada eşim biraz akıllansa die bekliyorum annesi gizli gizli yapıo yapıcanı hiç hissettirmio.allahtan benim kayınpederim çok iii çok babalık yaptı bana ona şikayet ediorum hemen o engellio bazı şeleri yoksa durmaz ebedi benim kaynana.

aman bizimkilerin al birini vur ötekine
üç tane çocukları var benimki ortanca hep dışlanmış
diğerlerine yaptılar yapacaklarını biz hep kendi çabalarımızla...
Allahtan eşim de bunun farkında hatta bazen diyor acaba ben evlatlık mıyım falan diye
yazık üzülüyorum öyle deyince de
ama yine de anne baba işte kızıyo kızıyo gene dayanamıyo
ama bana da karışmıyo hiç aramam ben kayınvalidemi bayramdan bayrama eşim arayınca ben de alırım telefonu bayramlarını kutlarım hepsi o
ama bazen diyorum böyle uzak olmak yüz göz olmamak en güzeli

ya banaaa kayınbabam ne yapmış ne takmışlar herseyi eşimle kendi annem yaptı rabbim sahidim en cok ta o zoruma gidiyo zaten yaa annemin aldıgı esyaların üstünde yerleşiyolarrr dügünden sora bi lcd tv aldı cenemle kayınbaba bi tv var övüp duruyo işteeeee:eek:lmaz:

ya banaaa kayınbabam ne yapmış ne takmışlar herseyi eşimle kendi annem yaptı rabbim sahidim en cok ta o zoruma gidiyo zaten yaa annemin aldıgı esyaların üstünde yerleşiyolarrr dügünden sora bi lcd tv aldı cenemle kayınbaba bi tv var övüp duruyo işteeeee:eek:lmaz:

iyi onu almışlar bari canım bana onu da almadılar
düğünde takacakları altınları bile biz alıp verdik ellerine ele güne rezil olmayalım diye
amaan Allah biliyo ya ben daha ne diyim kaç yaşında insanlar :umursamaz:

eşim aradı şimdi kendine pogaca su almış gözlerim çok yoruldu dedi ya çim cıssssssss etti valla yaaa uffff ben nasıl yatcam şimdi yaaaa dedim yat askım ben iyiyim yanındaymısım gibi dedimafoldumben mafoldumben mafoldumben

aman bizimkilerin al birini vur ötekine
üç tane çocukları var benimki ortanca hep dışlanmış
diğerlerine yaptılar yapacaklarını biz hep kendi çabalarımızla...
Allahtan eşim de bunun farkında hatta bazen diyor acaba ben evlatlık mıyım falan diye
yazık üzülüyorum öyle deyince de
ama yine de anne baba işte kızıyo kızıyo gene dayanamıyo
ama bana da karışmıyo hiç aramam ben kayınvalidemi bayramdan bayrama eşim arayınca ben de alırım telefonu bayramlarını kutlarım hepsi o
ama bazen diyorum böyle uzak olmak yüz göz olmamak en güzeli

çok haklısın canım uzak olmanın tek ve en güzel yanı bu olsa gerek.bizimkilerin ilk çocukları vede ailenin ilk torunu biraz şımarık yetişmiş el bebek gül bebek yapılması alınması gerekenleri yaptı saolsun kayınpederim ama saolsun kayınvaldem kırk kere başımıza kaktı ki bizde bişey istemek ayıptır istemedimiz halde eşimide böle kandırıo ya zaten onu ettik bunu ettik die siz en iisini yapmışınız canım kendiniz yapmakla aslında.

eşim aradı şimdi kendine pogaca su almış gözlerim çok yoruldu dedi ya çim cıssssssss etti valla yaaa uffff ben nasıl yatcam şimdi yaaaa dedim yat askım ben iyiyim yanındaymısım gibi dedimafoldumben mafoldumben mafoldumben

ah canıım senin eşin normalde nöbet falan tutmuyo de mi?
ben alıştım artık yastığına sarılıp yatıyorum sen de öle yap kaydirigubbakcemile3

iyi onu almışlar bari canım bana onu da almadılar
düğünde takacakları altınları bile biz alıp verdik ellerine ele güne rezil olmayalım diye
amaan Allah biliyo ya ben daha ne diyim kaç yaşında insanlar :umursamaz:

hep öyle ya inanki canım aynen bakk bunlar napıyo bilionmu nasılsa oglumuz memur bu kafa var yane benim abimde uzm.cvş tu ama ailem üstüne düşeni hep yaptı yaa ne yani yapamazlarmıydı kayınbabam işçi emeklisi ve ekstra evleri kirada ayda 230 tl geliyo neymiş ortancal kayınımı düşünüyolar benimki en küçük en büyğkte polis ortancanın işi özel güvenlik memur degil yaaa afff böle ayrımcılık yaptılar ya llaha haval ediyom lennn ben yemem içmem takarım şncede olsa sırf oglumu elin kızının diline düşürmemmek için....ama nerdeeeeee:mymeka:

ay kıyamam kız napcan tatlım mecbur.

X