- 27 Aralık 2009
- 27.156
- 25
urfayı mı özledin???
ben sana ne diyim.. ben de nefret ediyorum buralardan kurtulmak istiyorum artık akannehir
yok canım üniv.ortamınııı bende sevmemde:gitme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
urfayı mı özledin???
ben sana ne diyim.. ben de nefret ediyorum buralardan kurtulmak istiyorum artık akannehir
yok yaaaaa cok anlayıssızlar canımmm ben ölücem dertten kederden yaamafoldumben mafoldumben
yok canım üniv.ortamınııı bende sevmemde:gitme:
yap tatlım yap insan kendine geilo.
sabırlı ol canım benim Allah karşılığını verir
senin en azından vicdanın rahat
yarın öbür gün Allah gecinden versin birine bişey olsa dersin ki ben evlatlık görevimi yerine getirdim
ben de özlüyorum üniversiteyi yaa
ne kadar da gençtik o zaman
yaşlandık gittik :gitme:
Allaha şükür eşim bu konuda o kadar anlayışlı ki..
kayınvalidemler bize parasal konularda baya kazık attılar, ben de kızgınım küsüm içten içe
eşim de biliyor bunu hiçbir şey demez. orda bir hafta kalsak bile toplam 15-20 cümleden fazla konuşmam ben. hiç ısınamadım yaa çok soğuğuz.
bende sanki 100 yasındayım heeeemafoldumben mafoldumben
benim de boya vaktim geldi de geçiyo bile de üşeniyorum kuaföre gitmeye
aslında yaz tatilinden hemen önce boyatayım diyordum da dipler iyice çıktı bir an önce gitmem lasım :kedi:
bende öle bişi olsada eşim biraz akıllansa die bekliyorum annesi gizli gizli yapıo yapıcanı hiç hissettirmio.allahtan benim kayınpederim çok iii çok babalık yaptı bana ona şikayet ediorum hemen o engellio bazı şeleri yoksa durmaz ebedi benim kaynana.
git tatlım git ben kendimde değşiklik yapınca çok ii hissediyorum valla terapi oluo bi nevi
valla ben de hep evde olsam eminim salarım kendimi ama çalışınca mecbur bakıyosun kendine bayanssulusmile
ya banaaa kayınbabam ne yapmış ne takmışlar herseyi eşimle kendi annem yaptı rabbim sahidim en cok ta o zoruma gidiyo zaten yaa annemin aldıgı esyaların üstünde yerleşiyolarrr dügünden sora bi lcd tv aldı cenemle kayınbaba bi tv var övüp duruyo işteeeeelmaz:
aman bizimkilerin al birini vur ötekine
üç tane çocukları var benimki ortanca hep dışlanmış
diğerlerine yaptılar yapacaklarını biz hep kendi çabalarımızla...
Allahtan eşim de bunun farkında hatta bazen diyor acaba ben evlatlık mıyım falan diye
yazık üzülüyorum öyle deyince de
ama yine de anne baba işte kızıyo kızıyo gene dayanamıyo
ama bana da karışmıyo hiç aramam ben kayınvalidemi bayramdan bayrama eşim arayınca ben de alırım telefonu bayramlarını kutlarım hepsi o
ama bazen diyorum böyle uzak olmak yüz göz olmamak en güzeli
eşim aradı şimdi kendine pogaca su almış gözlerim çok yoruldu dedi ya çim cıssssssss etti valla yaaa uffff ben nasıl yatcam şimdi yaaaa dedim yat askım ben iyiyim yanındaymısım gibi dedimafoldumben mafoldumben mafoldumben
iyi onu almışlar bari canım bana onu da almadılar
düğünde takacakları altınları bile biz alıp verdik ellerine ele güne rezil olmayalım diye
amaan Allah biliyo ya ben daha ne diyim kaç yaşında insanlar :umursamaz:
eşim aradı şimdi kendine pogaca su almış gözlerim çok yoruldu dedi ya çim cıssssssss etti valla yaaa uffff ben nasıl yatcam şimdi yaaaa dedim yat askım ben iyiyim yanındaymısım gibi dedimafoldumben mafoldumben mafoldumben