Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

allahtan benim adetler düzene girdide yumurtlama takiibini daha kolay yapabilirm umutlandım yanii
buarada bebeğimin ismi de belli

:emir_bebek:umut

ayy çok üzüldüm ne biçim hastalıkmış kız o öyle Allah yardımcısı olsun
bak kimisinin tüp bebek umudu bile yok mafoldumben

bilmiyorum daha gidemedim yanınada aramızda 15 gün var o benden önce evlendi yaş tabiki30 benim yaşım 24 bu arda evleneli 5 sene oldu:eek::eek:

allahtan benim adetler düzene girdide yumurtlama takiibini daha kolay yapabilirm umutlandım yanii

ayy hadi inşallah tatlışım rabbim o güzel gönlüne göre versin tatlışımmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan :Saruboceq: :emir_bebek:

gelecekler bende biliyom allah hayırlısın versin:emir_bebek:
sahi hürrem konyada değilim demişsin geçmişte nerdesin şu anda canımmmCADIARZU

ben diyarbakırdayım canım eşimin işinden dolayı ama burda 53 günümüz kaldı hayırlısıyla bitti
e bu stresle çocuk mocuk olmaz tabi kaydirigubbakcemile3
sen merkezde misin?

kısss sen hamilemisinnnnn valla bilmiyorum kusuruma bakma ben daha buraların yenisiyim canım
banada diane 35 verdi adetin 4günü gel bi tahlil daha yapalım dedi:eek::eek:

hoşbulduk tatlım :1hug:
iyiyim tşkrl sen nasılsın ?
annen nasıl sürekli aklımda merak ediyorum biraz daha iyimi inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

dün durdu gibi oldu ama yine aynı olmus bakalım bitseydi bi hayırlısıyla canımcım çok saol düşündügün için dua et olurmu tabi suda var beni gördü daha iyi olduuu canum benümmmolumunekankayizsmile yerimseniben

dün durdu gibi oldu ama yine aynı olmus bakalım bitseydi bi hayırlısıyla canımcım çok saol düşündügün için dua et olurmu tabi suda var beni gördü daha iyi olduuu canum benümmmolumunekankayizsmile yerimseniben

tabi canım moral oldu ona da
bu çok önemli
Allah Şifasını versin en kısa zamanda :Saruboceq:

ben diyarbakırdayım canım eşimin işinden dolayı ama burda 53 günümüz kaldı hayırlısıyla bitti
e bu stresle çocuk mocuk olmaz tabi kaydirigubbakcemile3
sen merkezde misin?

kız sen bidaha vardı böyle konyalı olupta diyarbakırda yaşayan adı aklıma gelmideeeeee
haahhh geldi ismi neydi bilmiyomda nicki uhdeydi sen o değilsin galibaaa
ben ilçede kalıyommm canım ama ayağımın birede merkez de valla annemler ordalarda

rabbim acil şifalar versin cnm ediyorum cnm iyileşicek inşallah:Saruboceq:
tabiki canım insan evladını görürde iyi olmaz mısenağlama
sağol melike senden başka slmımı alan olmadı tşkrl:1hug:

aşkmelegi sende hoşgeldin canım ya kafam hiç yerinde değil
kızlar siz laflaya duru ben biraz dolanıp geliyom

X