Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

hadi yaa neden öyle oluyo ki? stresten falan olmasın acep bilmiyorumkismile
canım sen gönlünü ferah tut Allah yardımcın olsun opuyorumnanaktan

bilmiyorumki canım ah bi bilsem ama hürrem bu sıpalar geçde olsa erde olsa gelecekler ben buna tüm kalbimle inanıyorummmm:Saruboceq::Saruboceq:inşallahhhhh:Saruboceq::Saruboceq:

hoşbulduk canım sen nasılsın
evet ya uffffffff yolunda gitmeyen bişeyler var ama ney bilmiyom tiroitlerim hiç düşmemiş endokrin bölümmüdeki doktor ben seni daha doğum doktora bilem göndermem bu aralara diyo offffffffffffffffffffffffff:nazar::nazar:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

hakkında hayırlısı olsun inşallah canımcımmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

bende biara bebek için umutlanmıstım ama olmadı hayırlısı artık daha gencizz denemeye devam:kedi:

bilmiyorumki canım ah bi bilsem ama hürrem bu sıpalar geçde olsa erde olsa gelecekler ben buna tüm kalbimle inanıyorummmm:Saruboceq::Saruboceq:inşallahhhhh:Saruboceq::Saruboceq:

Tabiki gelecekler bitanem :emir_bebek:
ama her şeyin bir zamanı var işte
o zamandan önce de olmuyo ne yapalım

bencede iyiyiz diyelim iyi olalım elden gelen bişeyy yokkkk üüüüüüüüüü:gitme::gitme:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

evet canım valla bugün müge anlıya bakıyodum oda diyo biçok izleyici bize email atıyo niye cocugumuz olmuyo diye aglıyolar diyo allahım herseyin hayırlısını versin demekki allah vermiyosa vardır bi hayır böle hayırsız evlat verip aglatacagına vermesinde aglatsın dedi dogru söledi o yüzden rabbim hakımmda hayırlısı neyse o olsun diyom bende canlar oda iki nişanlılı kuzen kızlar evden kaçmışlarda bulundu onlar için sinirlendi sölediCADIARZU

hakkında hayırlısı olsun inşallah canımcımmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

orası öylede canım işte ne bi doru dürüst adet olabiliyom ne bi yumurtlama bu illet herşeyime enğel benim
uff ya bugün kaynımın gelini tüp bebek için gittiydi koymamışlar tüp bebeğini şimdi bis transferi gerçekleşitirisek sen ölürsün demişler vucüdunda bi hastalık varmışşşş allah hayırlısından versin:Saruboceq::Saruboceq:

bende biara bebek için umutlanmıstım ama olmadı hayırlısı artık daha gencizz denemeye devam:kedi:

amaaan de mi ama
ben 8 10 yıldan sonra hatta tee 50 yaşında hamile kalanı biliyorum
onlar bile yitirmemiş umudunu biz neden yitirelim boshayallersmile

orası öylede canım işte ne bi doru dürüst adet olabiliyom ne bi yumurtlama bu illet herşeyime enğel benim
uff ya bugün kaynımın gelini tüp bebek için gittiydi koymamışlar tüp bebeğini şimdi bis transferi gerçekleşitirisek sen ölürsün demişler vucüdunda bi hastalık varmışşşş allah hayırlısından versin:Saruboceq::Saruboceq:

ayy çok üzüldüm ne biçim hastalıkmış kız o öyle Allah yardımcısı olsun
bak kimisinin tüp bebek umudu bile yok mafoldumben

evet canım valla bugün müge anlıya bakıyodum oda diyo biçok izleyici bize email atıyo niye cocugumuz olmuyo diye aglıyolar diyo allahım herseyin hayırlısını versin demekki allah vermiyosa vardır bi hayır böle hayırsız evlat verip aglatacagına vermesinde aglatsın dedi dogru söledi o yüzden rabbim hakımmda hayırlısı neyse o olsun diyom bende canlar oda iki nişanlılı kuzen kızlar evden kaçmışlarda bulundu onlar için sinirlendi sölediCADIARZU

evetmelike bu çok önemli tabiki herşeyin hayırlısını versin rabbim evladın bile :Saruboceq::Saruboceq:cümlemize.

Tabiki gelecekler bitanem :emir_bebek:
ama her şeyin bir zamanı var işte
o zamandan önce de olmuyo ne yapalım

gelecekler bende biliyom allah hayırlısın versin:emir_bebek:
sahi hürrem konyada değilim demişsin geçmişte nerdesin şu anda canımmmCADIARZU

hadi yaa bak canım benim adetlerde düşükten sonra berbattı sonra cyclo progynova diye bi ilaç aldım 3 ay kullandım çok şükür iyi oldum yane tabiii herseyin hayırlısıııolumunekankayizsmile :Saruboceq:

X