- 27 Aralık 2009
- 27.156
- 25
hoşgeldin kuşummmm canımın içiiiiii safalar getırdınnn
olumunekankayizsmile Şeniz Şeniz Şeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin kuşummmm canımın içiiiiii safalar getırdınnn
selam canım hoş geldin nasılsın opuyorumnanaktan
slm kıslar nasılsınz....
anaaaaaaa hiic kimse yok keleeee bilmiyorumkismile
sizleri çookk sevıyorum kıslar iyi geceler hepinize tatlı rüyalar Rabbım ruyanısda bebıslerımızı gostersın ınsallah veee en kısa zamanda RAbbım bızlere annelık duygusunu yastmayı nasip etsinnnn....:ecrin_bebek::Saruboceq:
anaaaaaaa hiic kimse yok keleeee bilmiyorumkismile
hoşgeldin keleeeeeeeeeee nerdesin hanıııı hiç gelmedinki bugünnnnolumunekankayizsmile sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
sizleri çookk sevıyorum kıslar iyi geceler hepinize tatlı rüyalar Rabbım ruyanısda bebıslerımızı gostersın ınsallah veee en kısa zamanda RAbbım bızlere annelık duygusunu yastmayı nasip etsinnnn....:ecrin_bebek::Saruboceq:
hosbulduk keleeeeeeeeolumunekankayizsmile bu gün geldim ama sen yoktun canim :umursamaz:
hadi yaaaa sorma benimde net yoktu daha yeni geldi sayılır bende yengeme indim ıccık laflaştık aimin eşiyle kelee kaydirigubbakcemile5 yerimseniben
yaa ben gelmiştim nereye kayboldunuz :gitme:
Evet canim ben bu gün 2 kere girdim. ilkin da hürremle yazistik olumunekankayizsmile
sonrakinde de hic kimse yoktu :gitme:laelaelaelaelae
kizlar ben cikiyorum basim biraz agiriyor. aksamdan beri biraz uyursam gecer INSALLAH :Saruboceq:
Hayirli gecelrrrrrrr hihoyyyt