Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
melıkem boğazın nasıl oldu gecmıs olsun canım...
evet canım bılırım bı ara bana da olmustu yemek yıyemıon yutkunamıon ac kalıon resmen yaaa cokk kötü ufff bebegim benimm ya kıyamam ben sana
ayy sorma canım kötüyüm yaaa:gitme:
Hosgeldiniz ezgi.maonya, ne haber bakemmmmmmm kaydirigubbakcemile5
hosbulduk bırbecım ıyım sagol kusum sen nasılsın aksm bahceyı anlatmıssın kıs baya kıskanack mıllet sonraaa romantızmınızı yafff
cok gecmıs olsun melıkem yaff nasıl bu hale getrdın kendını kusum o kadar sogular da yok yuksam sen dondrmamı :icecream:yedın bole bogazın sıstiiklava:klava:
Sorma anlattim ama yanlis yer de anlatmisim senağlama Gerci romantizim olmadi bur da 1 haftadir yagmur yagiyor :gitme: Romantizimi yagmur alip götürdüüüüüüü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayy kıslar sızı bırakmak ıstemoyrm ama cıkmam lazım yemek yıycaz kosıs beklıo bısım kyınvalidelr de geldı yaffff hadı gorusrz opuyrum hepınızı
slm canlar burdayız dimiiiiiiiiiiiii
Bur da kalalim yaaaaa olumunekankayizsmile Bir o topige, bir bu topige gitmekten ben yolumu sasiriyorum :roflol: Kafam karisiyor kisssss kaydirigubbakcemile3
Ben bu kadar karisiklik icin de tabiki bebek yapamam :sm_cool:
yok yaaa öyle abartmayın elalem geri cekme yöntemini anlatır koca bilmem neli der ayıp olmaz yatak odasını anlatır olmaz sen bahce deyince mi böle olucak lmaz: lmaz: lmaz: