Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

canlarım eşimin aldıgı bileklik ve pastayı cektim koydumm albümde bakın bakalım begenecekmisiniz sizde sonucta begenmiş almış bende begendim çok zarif yorum yapabilirsiniz bakıp öptüm hepinizii bugün cok güzeldi hep sizinleydimmm süperdi iyiki varsınız canım arkadslarım benimmma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

günaydın canlarımmmmm dün için hepinize ayrı ayrı tesekkürler sizinle gurur duyuyorum kuzualrım iyiki varsınız iyiki sizleri tanışım ben yaaaaaaolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sanada günaydın kuşumm iyim allaha şükürler olsun pastan mükemmel görünüyo duu bilekligin çok zarif ve güzeldi balım..dahaaa nice mutluuu senelere tekrarrrr balımmm benımmm

ayy canım ya keşke sizde olsaydınız inan bogazımdan gecmedi sizsiz...canım arkadasım benim çok ama çok tesekkür ederim en güzeli sizin olsun inşallah tatlışımmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

selam kuzular
birbenim bi denk gelemedik seninle kaç gündür balım yaa özledim valla haaa olumunekankayizsmile
melikecim pastan hediyen harika Allah mutluluğunu daim etsin canım opuyorumnanaktan
maonyaa hoşgeldin kırmızılılar kulübüne canımın içi kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3

ayh yoruldum yaa ama hala tıkır tıkır yazıyorum
neden çünkü sizi çok seviyorum olumunekankayizsmile :eek:

slm kizlarrrrrrrrr opuyorumnanaktan hürrem tatlim nasilsinnnnnnnn olumunekankayizsmile

ay canım yaa ben de geldiğini görmedim görüşemedik yazmıştım
okuldan geldin az dinleniyorum hayatım
sen nasılsın canım?
bahçeye gidememişsin yağmurdan, buralar da yağmurlu canım
havalar düzelse artık yaa boshayallersmile

ay canım yaa ben de geldiğini görmedim görüşemedik yazmıştım
okuldan geldin az dinleniyorum hayatım
sen nasılsın canım?
bahçeye gidememişsin yağmurdan, buralar da yağmurlu canım
havalar düzelse artık yaa boshayallersmile

Ben de iyim canim cok sükür opuyorumnanaktan
Evet bahceye 3 gündür hatta 4 gündür gitmiyoruz :umursamaz: cok yagmur yagiyor canim
oysa ki benim bahceyle ilgili cok romantik fikirlerim vardi kaydirigubbakcemileŞeniz kaydirigubbakcemile3
Sen neler yapiyorsun okul disin da canim. bilmiyorumkismile

selam kuzular
birbenim bi denk gelemedik seninle kaç gündür balım yaa özledim valla haaa olumunekankayizsmile
melikecim pastan hediyen harika Allah mutluluğunu daim etsin canım opuyorumnanaktan
maonyaa hoşgeldin kırmızılılar kulübüne canımın içi kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3

ayh yoruldum yaa ama hala tıkır tıkır yazıyorum
neden çünkü sizi çok seviyorum olumunekankayizsmile :eek:

Ben de seni özledim olumunekankayizsmile aklimdan gecirdim belki hprrem acmistir diye bak acikmssin :teytey: cok sevindim seni görünce canim alkisalkisalkis

melike albümüne bakti evet cok hosmus bilekligin :nazar: iyi günler de kullnaman nasip olur INSALLAH canim :1hug: Pastanda pek jan,janli duruyordu kisssssssss cokacimcoook

Ben de seni özledim olumunekankayizsmile aklimdan gecirdim belki hprrem acmistir diye bak acikmssin :teytey: cok sevindim seni görünce canim alkisalkisalkis

canım benim çok sağol bitanesin olumunekankayizsmile
valla canım napiim ben de bu sene tayinciyiz inşallah da yavaş yavaş toplanmaya başladım kışlıkları falan kaldırdım onlarla uğraşıyorum vakit buldukça
zaten çok da vaktim kalmıyo
pilatese devam
yemek çay falan derken gece bitiyo
sen neler yapıyosun canım? bahçeye üzüldüm artık evde devam canım çalışmalara kaydirigubbakcemile3

canım benim çok sağol bitanesin olumunekankayizsmile
valla canım napiim ben de bu sene tayinciyiz inşallah da yavaş yavaş toplanmaya başladım kışlıkları falan kaldırdım onlarla uğraşıyorum vakit buldukça
zaten çok da vaktim kalmıyo
pilatese devam
yemek çay falan derken gece bitiyo
sen neler yapıyosun canım? bahçeye üzüldüm artık evde devam canım çalışmalara kaydirigubbakcemile3

Kolay gelsin canim zemuszemus Ben de cok severim cay icmeyi :içelim: haklisin yemek cay derken gece bitiyo:eek:lmaz: ben de acamadim dün gece pc yi.:umursamaz:
Yaaaaaaa sorma ben bahceye kendimi kosantire etmistim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bilmem ki evde nasil edicem :gitme: laelaelaelaelae

Kolay gelsin canim zemuszemus Ben de cok severim cay icmeyi :içelim: haklisin yemek cay derken gece bitiyo:eek:lmaz: ben de acamadim dün gece pc yi.:umursamaz:
Yaaaaaaa sorma ben bahceye kendimi kosantire etmistim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bilmem ki evde nasil edicem :gitme: laelaelaelaelae

tabi bahçeden sonra ev falan kesmiyo de mi kaydirigubbakcemile3
biz garipler napalım bahçemiz falan yok evdeyiz hep kaydirigubbakcemile

dün gece bi film izleyelim dedik biz de o da ne saçmaymış pişman olduk sonradan vaktimizi harcadığımıza
biz eşimle korku filmi hastasıyız başka film izlemeyiz kolay kolay ama bazıları çok dandik oluyo gerçekten
bütün akşamımız ziyan oldu akannehir

tabi bahçeden sonra ev falan kesmiyo de mi kaydirigubbakcemile3
biz garipler napalım bahçemiz falan yok evdeyiz hep kaydirigubbakcemile

dün gece bi film izleyelim dedik biz de o da ne saçmaymış pişman olduk sonradan vaktimizi harcadığımıza
biz eşimle korku filmi hastasıyız başka film izlemeyiz kolay kolay ama bazıları çok dandik oluyo gerçekten
bütün akşamımız ziyan oldu akannehir

Kiz bütün aksam hic ziyan edilirmi :eek:klava:Benim esim de öyle filimleri sever ben sevmem :umursamaz: Biz de ezeli izledik olumunekankayizsmile
Evet haklisin, ev bizi kesmiyor malesef :gitme: ama mecburen günleri ziyan etmemek icin yani hem zamandan hem mekandan olmamak ici kaydirigubbakcemile3 biraz yaramazlik yaptik kaydirigubbakcemile3Bahce gibi almsa da ev idare ettik istekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 artik öbür ay bahce de kostururz kaydirigubbakcemile:roflol: :sm_cool:

Kiz bütün aksam hic ziyan edilirmi :eek:klava:Benim esim de öyle filimleri sever ben sevmem :umursamaz: Biz de ezeli izledik olumunekankayizsmile
Evet haklisin, ev bizi kesmiyor malesef :gitme: ama mecburen günleri ziyan etmemek icin yani hem zamandan hem mekandan olmamak ici kaydirigubbakcemile3 biraz yaramazlik yaptik kaydirigubbakcemile3Bahce gibi almsa da ev idare ettik istekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 artik öbür ay bahce de kostururz kaydirigubbakcemile:roflol: :sm_cool:

e hadi hayırlısı kız inşallah işe yarar bu ay hadi bakalım
ben de bu ay yakıyı denedim canım inşallah vesile olur işe yarar
onunla ilgili bi konu var bazıları yazmış ben böyle hamile kaldım, bi arkadaşım böyle hamile kaldı falan diye
ben de umutlanıyorum napiyim :emir_bebek:
senin adet tarihin ne zaman canımcım
benimki 13 mayıs ooof of eyvahedigeldismile

e hadi hayırlısı kız inşallah işe yarar bu ay hadi bakalım
ben de bu ay yakıyı denedim canım inşallah vesile olur işe yarar
onunla ilgili bi konu var bazıları yazmış ben böyle hamile kaldım, bi arkadaşım böyle hamile kaldı falan diye
ben de umutlanıyorum napiyim :emir_bebek:
senin adet tarihin ne zaman canımcım
benimki 13 mayıs ooof of eyvahedigeldismile

INSALLAh hayirlisiyla yaki ise yarar sen de yaramazina kavusursun gamyoncuiremsu
Ben de düsündüm yakiyi ama yapmadim :umursamaz:
Adet tarihim 22 nisan daha cok var opuyorumnanaktan
Su anda iyim o günler yaklastikca bana da geliyorlar :gitme:cok stres olyorum mafoldumben

inşallah canım inşallah
valla artık ne duysak atlıyoruz napalım
bi de bele kupa çektiriyorlarmış falan
onu da iyi bilen birini bulursam yaptırıcam ama yaza artık o hemen şimdi yaptıramam
kızz bende işe yararsa söylerim siz de yaparsınız yakıyı
9 gün kaldı yaa amma hızlı geçiyo zaman
insan farkına varamıyor ama çok çabuk olup bitiyor her şey
bi bakmışız bizim ufaklıklar büyümüş eşek kadar olmuş kaydirigubbakcemile3
o zman bu günleri hatırlar mıyız acaba bilmiyorumkismile

X