Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

inşallah canım inşallah
valla artık ne duysak atlıyoruz napalım
bi de bele kupa çektiriyorlarmış falan
onu da iyi bilen birini bulursam yaptırıcam ama yaza artık o hemen şimdi yaptıramam
kızz bende işe yararsa söylerim siz de yaparsınız yakıyı
9 gün kaldı yaa amma hızlı geçiyo zaman
insan farkına varamıyor ama çok çabuk olup bitiyor her şey
bi bakmışız bizim ufaklıklar büyümüş eşek kadar olmuş kaydirigubbakcemile3
o zman bu günleri hatırlar mıyız acaba bilmiyorumkismile

Ümidini hep koru INSALLAH sen de ise yarar diger arkadaslar gibi canim.:emir_bebek:
Evet kim ne diyorsa onu yapmak istiyoruz ahhhh ahhhhhhhh ALLAH akli fikir versin bizekaydirigubbakcemile3
Ne yapalim ümit dünyasi isteeyvahedigeldismile
Ayyyy o günleri görücekmiyiz bizim sipalar büyümüs gamyoncuiremsu
Afacan olmusss:enbuyukkk: ayyy ben o kadarini henüz hayal etmiyorum :umursamaz:
Bebislik hallerini düsünüyorum teyzesi :emir_bebek:

kızlara da soralım da bi liste yapalım
bakalım belki uğurlu gelir listemiz

hürrem canim ben simdilik cikiyorum :eek: Kendine cok iyi bak kaydirigubbakcemile5
pc de iyice yavasladi kissssssss sinir ediyor beniiiii alsanaalsanasmile

hürrem canim ben simdilik cikiyorum :eek: Kendine cok iyi bak kaydirigubbakcemile5
pc de iyice yavasladi kissssssss sinir ediyor beniiiii alsanaalsanasmile

tamam canım sen de kendine çok iyi bak
görüşürüz sonra yine olumunekankayizsmile

selam kuzular
birbenim bi denk gelemedik seninle kaç gündür balım yaa özledim valla haaa olumunekankayizsmile
melikecim pastan hediyen harika Allah mutluluğunu daim etsin canım opuyorumnanaktan
maonyaa hoşgeldin kırmızılılar kulübüne canımın içi kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3

ayh yoruldum yaa ama hala tıkır tıkır yazıyorum
neden çünkü sizi çok seviyorum olumunekankayizsmile :eek:

slm kuzummma.s.a.s.a.s.
çok ama çok tesekkür ederim canımcımmm en güzeli sizin olsun inşallahhholumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

melike albümüne bakti evet cok hosmus bilekligin :nazar: iyi günler de kullnaman nasip olur INSALLAH canim :1hug: Pastanda pek jan,janli duruyordu kisssssssss cokacimcoook

birbencimm çok ama çok tesekkür ederim canımcım en güzeli senin olsun biricik arkadasım benimmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

iyidir canım pilatesimi yaptım yemeğimi yaptım salatamı bile yaptım kocamı bekliyorum
sen napıyosun opuyorumnanaktan

bende bır taraftan yemek yapıyorum bı taraftan kocsımle ılgılenıyorum bı taraftan da sıze yasıyorum yaaaaguclubacismile

bende bır taraftan yemek yapıyorum bı taraftan kocsımle ılgılenıyorum bı taraftan da sıze yasıyorum yaaaaguclubacismile

hamaratsın baya haa :hooray:
burdayım canım da bizden başka kimse yok kızlar burayı yapayalnız bıraktı gitti eyvahedigeldismile
ben de birazdan çıkıcam eşim gelince yemek yeriz açlıktan ölüyorum
canım bu arada adet tarihini söyle çizelge yapalım

X