Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

hürremcim birben geldi cıkmış ben eczaneye ilaçlarımı almaya gitmiştim hoşgeldin kuşummma.s.a.s.a.s.

hadi yaaaaaaaaaaaa afiyet olsun cokacimcoookbilmiyorumkismile ay cok iyi bilekligin hayirli olsun.INSALLAH bundan sonra ki altini dogum yaptigin icin alir canimmmmmm olumunekankayizsmile

inşallah tatlışım inşalllahhhhhholumunekankayizsmile opuyorumnanaktan darısıda sana olsun kuzusummm canım güzel kalpli arkadasım benimmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hürremcim birben geldi cıkmış ben eczaneye ilaçlarımı almaya gitmiştim hoşgeldin kuşummma.s.a.s.a.s.

hoşbuldum canım biz de gittik hediye aldık annelerimize şimdi de eşim halı saha maçına gitti ben de yemek yapıyorum bi yandan da telde kardeşimle konuşuyorum
birbeni yine kaçırmışım tüh

nie kimse yok yhaaaaa
kocişte gitti
evdede yalnızım kk dada yalnızım

önceleri çok üzülüodum ama şimdi takmıyorum:dilcikar:
allah ne zman kısmet ederse
benim elimden bişi gelmio çünkü

tatlım inan böle düşünmem çok güzel ve bunun sana faydası çok olucak görüceksin bak sen böle rahat olunca bebişin de gör bak nasıl gelicek süpriz yapıcak annesine .

hos geldin gül, nasilsiiz tatlim Şeniz neler yapiyorsunuz ay diyicektim ki kizinla hay ALLAH dilime öyle geldi yaaaa bilmiyorumkismile

evet gül hakli. kafana takmama senin icin daha hayirli canim olumunekankayizsmile inan bizde en kisa zaman da anne olucagiz INSALLAH :Saruboceq:

oh oh gelin kızlar gelin vuralım dedikodunun dibine

hos geldin gül, nasilsiiz tatlim Şeniz neler yapiyorsunuz ay diyicektim ki kizinla hay ALLAH dilime öyle geldi yaaaa bilmiyorumkismile

napiim tatlım birazdan bi arkadaşıma gidicem önce bi size bakiim dedim .
sen nasılsın napıyosun bahçeler ne durum da :kedi::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…