Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

salla gitsin cnm sen kocanla iyi olduktan sonra o kendi başını yesin kudursun benimki gibiklava:

kızlar bakın bendeki belirtilere
adetime bugünü saymazsak 2gün var,bugün gebelik testi yaptım negatif çıktı
çok uykum geliyor yemeği ya hiç doymamış gibi yiyorum yada midem bulanıo hiç yiyemiyorum.halszilik.sık idrara çıkma
bunlar gebelik belirtileri değilmi???ama işte ben gebe değilim belirtisi var kendi yok

kıslar ben geldım ama kımsecıkler yok yaff ben sıze aksam gelın demedım mııııı hııııılmaz:alsanaalsanasmile

evet kissssssssskaydirigubbakcemile3 niye gelmiyocünkü küsüz kendisiyleeelaelaelaelaelae
kizlar ben hem size yaziyom hemde yemek hazirliyom cokacimcoook sekerleeeee naniknanik

hamarat bacım benimmm oyy yerim ben seniiiiiiiiiiolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

benımde basım agrıyo melıkem yaff yatayım dıyorum uykum yokkk ne yapayım canım yaa...

ben cıkıyorum melıkem basım agrıyo kocsım de uyuyalım dıyo hadı gorusrz canım hayırlı geceler opuyromopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

ben cıkıyorum melıkem basım agrıyo kocsım de uyuyalım dıyo hadı gorusrz canım hayırlı geceler opuyromopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

güle güle bitanem kendine cok ii bak cok gecmiş olsun kuzusummmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

uyyy canım benım sagol dusuncen ıcın afıyet olsun sana ınsallah seneye de beraber kutlarıs boyle bırde bebıslerımzle ahhh ne gusel olur demiii....olumunekankayizsmile

evet canım güzel ne demek süper olur kuzusummmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…