Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

iyim allaha şükürler olsun canım benım evet annemlerdeydım canım esimi patronları memleketteki şirkette bir aylık bi iş için gönderdi canım benım benım ıcınde ıyı oldu anacıgımla hasret gıdermıs olduk valla cokk oslemısım onları yaaa doya doya hasret gıderdık.senın ıcınde sevındım canım annenın yanında oldugun ıcın.ama sızlerı cok osledım yaaa orda gıremöedım nete yaa memlekete gıttımı duyan akrabalarım yok yemek tı yok cay keyfıydı gezdım valla ev ev :) iyi oldu benım ıcın valla ya sters atmıs oldumm heemde

sekerkızz ben yenı sayılırım buralarda senı tanımıyum ben ama bıar anlatsana kendını kac ıllık evlısın falan yanı....bilmiyorumkismile

tabi bitanem anlatayım balım ne demek ben bayadır takılıyodum buraya memlekete gıttım gıremedım fazla canım.ben aslen artvınlıyım canım ama antalyada yasıom 22 yasındayım 1.5 senelık evlıyım ıste bebek yapma asamalarındayız bızde allah nasıp ederse ınsallahh rabbım bana da bı bebıs verirr.sende kendını bıraz anlatsana balım bıraz senıde tanıyım ben:):)

ohhhh süper olmuş ay balammmm çıkar keyfini vallaaa süpersin yaaaaolumunekankayizsmile hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

melıkem nasıl oldun tatlım kıymatlım bıde annecıgın nasıl oldu ıyılestı mıı...

yok canımm aynen devam ediyo yaa ama eccik ebni görünce iyi olduuu kanama devam ediyoo bende dün igneyi yiyince eh oldum işte kuzucum cok saol sen nasılsın rabbim önce saqglık versin yaaa valla bunu dün bi kez daha anladımmmmmolumunekankayizsmile :gitme: :gitme:

kızlar bi duş aldın dayanamadım geldim gene .
benden cvp gelmezse bilin ki pc nin başında uyuya kaldım .

neyse canlarım ben kactım yorgunum yolculuktu valızlerı bosalt yerlestır felan derken baya yoruldum yarın devam ederız sohpetımıze ballarımmm hayırlı gecelr sızlere kendınıze ıyı bakın allaha emanet olun kalın saglıcakla

selam kızlar benim hemşerim topik açmışta ben gelmemmmi kuzularrrrrrrr
nasılsınız bende aynı dertten muzdarıbıp ama ben o konuları konuşmak istemiyorum çünkü takmamak istiyomm
eeeeeeeee anatıverin bakam hadiiinnnn
ama hürremmmmm yokkkkkkk

güle güle datluşummmmm yine gel olurmuuuuuuuolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

evet canım hoşgeldin bitanemmmmma.s.a.s.a.s.

sekerkıs RAbbım ınsaallh bebeısıne tes zaman da kavusturur bende 1 yıllık evlyım 4 aydr bebeıs ıstıyos bı problemımız yok esımınde benım de tahlıllerımz temız cıktı ama olmuyo daha ıste bakalım hayırlısı canım bı zamanı var herhalde....

sağol cnm biraz zor oldu ama başardım :roflol:

ama ii geldi biraz kendime geldim cnm ya :1rolleyes:

evet bitanemmmm valla bende kocişi takip ediyomm hepp yarın dogum günüm hatta dakiakalar kaldı bakayım saat 12.yi vurunca aklında olucam mıııkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

gule güle canım gorusurz yarın hayırlı geceler....

hoşgeldin cnm vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…