Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

tatlım yazackların ozel degılse benden at yanı msjını bana at bende senın adına o kısye gonderımmm olrmuu

yok canim özel degil. nisan ayinda tüp bebk yaptiricakti. en son transferden 2 hafta önce yazismistik. sonra bir daha haber alamadim. onu cook merak ettigimi söyle. tüp bebek oldumu?? sonucu nasil oldu diye sor canim. sana zahmet.

yok canim niye kusura bakiyim. kaynananla yakinmi oturuyorsunuz???

evet canımm hatta yakın da bısım alt kata gelıyolr bu oturdgumz ev esıme ve ılesıne aıt alt katta kayın babamın orayı dusenledılr sımdı orda oturcklrrr yaaa eskı bı evlerı varmıs orda oturuyorlrdıı sımdı burayı alınca buraya tasıncklrrr oyle ısteee amannn ıyıdrler hostrlrda bıraz fazla karısyrlarr bakalım hayırlısı..ben gıderım ınsalhh burdan bu hafa atamalrım var tıbbı sekretrlık mezunym ben 750 kısı alıyolrr ayyy ınsallh gıdermm buu adıyamandann yaaaa

yok canim özel degil. nisan ayinda tüp bebk yaptiricakti. en son transferden 2 hafta önce yazismistik. sonra bir daha haber alamadim. onu cook merak ettigimi söyle. tüp bebek oldumu?? sonucu nasil oldu diye sor canim. sana zahmet.

tamam canım yazarıımmm o senı bulur sanıyormmm

Hakkindan hayirlisi olur INSALLAH canim olumunekankayizsmile adiyaman sen hem is hemde bebek sahibi olursun INSALLAH tatlim :Saruboceq:

hani arkdas listesinden msj atiyorsunya. ben hep ordan zelalcaya msj atiyordum. bana arkadaslik talebinde bulunmustu. bende kabul ettim. ben ceza aldiktan sonra artik o msj listesi cikmiyor. özelden msj atiyorum. oda gitmiyor heralde. gitse cevap yazardi düsünüyorum.

eee canımm nasılsın yaaa tekrar tekrar soruyom ama
bende adte oldum yenı bu ay gecıktı nedendr bılmem ama herkes umutlanmıstı encokta esımm. dugunmz vardıya herkes burdaydı esımın akrabalraı falan yanı abısı vardı yegesı onlar faln oğrendı hekes dortgozle haber beklıyodu..ama olmadıı
hatta bıde ılk gun gecınce test yapmıstım ıkıncı cızgı cıktı sılıktı ama ondan da ümitlendık cunku ılk defa gnum gecıyodu hic aksamazdıı ondan herhalde...olmadııı üzüldükkkk canımmm

Canim iyiym desem yalan olucak. bazen cook efkärlaniyorum coooook Hadi yaaaaa üzüldüm. eger ilk kez düzensizlik basladiysa buna dikkat et. dpktoruna söyle tatlim.olumunekankayizsmile hamis olsaydin sende müjdeyi verirdin dimi. affffff afffffff nasip kismet. hakkindan hayirlisi demek böyleymis diyim canim.
demekki evdeki testelere cok güvenmemek gerek :gitme: öbür aya INSALLAH müjdeyi verirsin balimm Şeniz

sagol sekerim Şeniz iyiki varsinizzzzzzz opuyorumnanaktan
aslin da itiraz etsem belki yasagi kaldirirlar amaan bende ugrasmiyorum.
hic havam da degilim. :gitme: bi ara itiraz ederim.keske tek derdim bu olsaydi dimi canim :gitme:

hallolur canım ınsallh ya
dert cok evet ama sılkelenmek lasım canım yoksa olmuyo ınsankı tek dusmanımz stres üzüntü yoksa hersey kolayy Rabbım bebegımıze de kavustrck ınsalhhh canımm ya az kaldıı o da olackkk

ıyı ol canım ıyı ol ki mınısın sana mrb dıyebılsınn...
evet testlere guvenmemek gerek canım ılk defa boyle oldu ya sorun mu var dersın neden doktra soylımmm bilmiyorumkismile

ıyı ol canım ıyı ol ki mınısın sana mrb dıyebılsınn...
evet testlere guvenmemek gerek canım ılk defa boyle oldu ya sorun mu var dersın neden doktra soylımmm bilmiyorumkismile

Bilmiyorum minisim gelmiyene kadar ben hep böyle mehter takimi gibi bir ileri, iki geri gidicem kaydirigubbakcemile3
belki sorun olabilir sen dikkate al. seni üumek istemem ama ilk kez oluyor diyorsunya onun icin canim olumunekankayizsmile

INSALLAH az kalmistir canim hayirlisiyla hamis kalmamiza :Saruboceq:
evet tek düsmanimiz stres ama elde degilki canim olumunekankayizsmile bebeklerde coook sevimli yahuuuuuuu :gitme:
dün bir arkadasin bebgine kiyafet almaya gittik. oglan olucak . ayy cok imrendim. arkadasta cook iyidi. bundan sonraki alis verisini sen bebegin icin yaparsin dedi. bende bir kac bebek elbisesi aldim. ne yapiyim cook imreniyorum. hediye olarak baskalarina götürüm mafoldumben affffff affffffffffff

tamam cik canim. bende cikiyorum coook yoruldum oturmaktan her yerim agirdi.
herkese hayirli aksamlarrrrrrr. sana da güle, güle ezgicigim hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…