Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

hayırlı sabahlar... iyi pazarlar....a.s.a.s.a.s.
herkesin babalar günü kutlu olsun rabbim onları basımızdan eksik etmesin inşallahhholumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

kızlarrrrrrrrrr müjdeeeee esintemiz hamileeeeeeeeeee:ecrin_bebek: darısıda bize inşallahhhhh:ecrin_bebek:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inanamiyorummmmmmmmmm ayyyyyyyyyyyyyy coooook sevindimmmmmmmmmmmmm :teytey: ayyyyyyyyyyyyyyy ne güzel müjde tatlim yaaaaaaa :teytey: :teytey: INSALLAH darisi basimizaaaaaa olumunekankayizsmile
hayirli ugurlu olsun :Saruboceq: ALLAH tamamina erdirsin INSALLAAAAAAAAAAHHHH :Saruboceq:

slm şekerlerr annemler burda fazla giremiyom nete bi aksilik olmazsa inşallah yarın bizde ilişkimizi kesip adanaya sonrada malatyaya ev bakmaya gidiyoruz inşallahhhh sizleri şimdiden çokkkk özlicemmmmmmolumunekankayizsmile :gitme:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inanamiyorummmmmmmmmm ayyyyyyyyyyyyyy coooook sevindimmmmmmmmmmmmm :teytey: ayyyyyyyyyyyyyyy ne güzel müjde tatlim yaaaaaaa :teytey: :teytey: INSALLAH darisi basimizaaaaaa olumunekankayizsmile
hayirli ugurlu olsun :Saruboceq: ALLAH tamamina erdirsin INSALLAAAAAAAAAAHHHH :Saruboceq:

Hadi yaaaaaaaa mafoldumben mafoldumben

AMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNN :Saruboceq:canimmmmm
ALLAH kimseyi babasiz birakmasinnn :Saruboceq:

amin tatlışımmmmmmmm:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bende öbür topikte seni bekliyordum. sana cevap yazdim özelden geldimi canim. bahcede iyi sayilir marullari soganlari ve ispanaklari yemeye basladik. ilk hasilatimiz topladik yanii kaydirigubbakcemile3

ezgi tatlim ben özelden zelalcaya msj atiyom gitmiyo heralde. ben bi ara kücük bir ceza almistim. ondan sonra msj atamiyoru, anca gelen msj lara cevap yazabiliyorum ne yapiyim simdi canim. bana bir yol göster tatlim olumunekankayizsmile

canımm ıyımm ben de ne olsun kayın valdem geldı de onunla konusyrdumm bıraz gec kaldımmm kusura bakmaaa tatlımm

ezgi tatlim ben özelden zelalcaya msj atiyom gitmiyo heralde. ben bi ara kücük bir ceza almistim. ondan sonra msj atamiyoru, anca gelen msj lara cevap yazabiliyorum ne yapiyim simdi canim. bana bir yol göster tatlim olumunekankayizsmile

tatlım yazackların ozel degılse benden at yanı msjını bana at bende senın adına o kısye gonderımmm olrmuu

X