Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

Bilmiyorum minisim gelmiyene kadar ben hep böyle mehter takimi gibi bir ileri, iki geri gidicem kaydirigubbakcemile3
belki sorun olabilir sen dikkate al. seni üumek istemem ama ilk kez oluyor diyorsunya onun icin canim olumunekankayizsmile

tamam tatlım gıderım hemen o zaman sagol canım dıkkate alıcımmm nolur nolmaz dımı

bırben slm canım ıyım ben sen nasılsın tatlımm

bende iyim canimm olumunekankayizsmile
bu günler yumurtlama günlerimm.....sabah mercimegi firina verdikteeeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 umarim kivamini bulur bana bir bebis olur. sayin mercimekkkk kaydirigubbakcemile3 :roflol:

bende iyim canimm olumunekankayizsmile
bu günler yumurtlama günlerimm.....sabah mercimegi firina verdikteeeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 umarim kivamini bulur bana bir bebis olur. sayin mercimekkkk kaydirigubbakcemile3 :roflol:

Allah ıyılıgın versın kıs guldrdun benı Allah da senı guldrsun bebeıs versın ınsallahhalkisalkisalkisdelikafadulden

neyse bırbenım ben kactım bugun dısarda yıycz yemegı kocıs hadı gıdelım dıyo sımdı 1 hasırlnmassın dıyo ben kacayım en ıyısı bıde bugun terch yapcm tatlım bana dua edrmısınn bızım bolumden alımlr varr tıbbı sekretrlık bolumundn yanı...
hadı kendıne ıyı bak tatlım.opuyorumnanaktan

neyse bırbenım ben kactım bugun dısarda yıycz yemegı kocıs hadı gıdelım dıyo sımdı 1 hasırlnmassın dıyo ben kacayım en ıyısı bıde bugun terch yapcm tatlım bana dua edrmısınn bızım bolumden alımlr varr tıbbı sekretrlık bolumundn yanı...
hadı kendıne ıyı bak tatlım.opuyorumnanaktan

SIZE AFIYET OLSUN TATLIMMMMMM cokacimcoook BENIMDE KOCIS SIMDI GELDI. CAY YAPTIM DA BERABER ICICEGIZ. BAS BASAAAA Şeniz

selam kızlar uzun bir aradan sonra merhaba
kimsecikler yok herkes nereye kayboldu böyle
nasılsınız keyifler nasıl
ben çok iyiyim tayinimiz kesin olarak belli oldu çok güzel bir yere çıktı
onun sevinciyle günler geçiyo
sizi de özledim valla olumunekankayizsmile

slm şekerler birazdan net.kesilicekkkk eşim gittiiii interneti kapattırmaya unutmayın beni heeee öptüm hepiniziiiiolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

slm şekerler birazdan net.kesilicekkkk eşim gittiiii interneti kapattırmaya unutmayın beni heeee öptüm hepiniziiiiolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

olumunekankayizsmile canımm seni unutur muyuz hiç yaa
sen sağlıcakla git yerleş malatyaya yine görüşürüz tatlım opuyorumnanaktan

kıslar gelırsınz dıye bekledımm ama yoksunz be yaffff bırben melıke hurremmm gorusrz ınsallhh

meraba canımm arkadslarımm canımm dıyrm cunku hepınız her saman derdımı paylastınz..
beım hıc deıyı haberlerım olmayack sanırımm buda son gırısım buraya esımınn testlerını yaptrdık demıstım daha once bı sorun yok demıstımm ama yaptrmamıstık esımın bı sorunu olabılecegını hıc ama hıc dusunmemıstık o yusden boyle bıseyı soylemek de zarar gormedımm ama bu sabah ogrendık kı esımın hıc sppermı yokk fıılm cekıldı fımde herhangı bı sorun yok dedı dr tekrar test yapacklar ama sonucun degısecegıne daır hıc umudumm yokk. testler aynı olrsa dr anca tup bebek olr dedı oda dusuk sanssınz dedıı bıttık o ann dunya basıma yıkıldı sabahtan berı aglıyorum hala aglıyorumm delı olacm Allahımm yardımm etsınn ne dıımmm herseyden ondann hakkınızı helal edın.. Allaha emanet olun..

canimmm, canimmm, canimmm coook gecmis olsun. coook sasirdim. okudugum zaman inan yerimden kalkamadim ayyyyyyyyyy :gitme: üncelikle ALLAH sabir versin canim :gitme:
ne olur kendini coook üzme ALLAH korusun sonra hasta olursun tatlim, balimmm Şeniz
bazen hic bir sorun olmadigi halde yillarca bebk sahibi olamiyanlar var. ümidini kesme bir tanemmmmmm olumunekankayizsmile

ezgi ne olur öyle konusma ne demek bir daha gelmiyicem. :gitme: kiz birben seni merak eder balimmmmm olumunekankayizsmile bunu bize yapma. zeten coook üzüldüm ve coook sasirdimmm :gitme:
ayyy ne diyicegimi bilmiyorummm

X