Bilmiyorum minisim gelmiyene kadar ben hep böyle mehter takimi gibi bir ileri, iki geri gidicem kaydirigubbakcemile3
belki sorun olabilir sen dikkate al. seni üumek istemem ama ilk kez oluyor diyorsunya onun icin canim olumunekankayizsmile
bırben slm canım ıyım ben sen nasılsın tatlımm
bende iyim canimm olumunekankayizsmile
bu günler yumurtlama günlerimm.....sabah mercimegi firina verdikteeeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 umarim kivamini bulur bana bir bebis olur. sayin mercimekkkk kaydirigubbakcemile3 :roflol:
Allah ıyılıgın versın kıs guldrdun benı Allah da senı guldrsun bebeıs versın ınsallahhalkisalkisalkisdelikafadulden
kaydirigubbakcemile3 biraz da gülelim dimii alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile3
AMIIIIIINNNNNNNNNNNNN :Saruboceq:
neyse bırbenım ben kactım bugun dısarda yıycz yemegı kocıs hadı gıdelım dıyo sımdı 1 hasırlnmassın dıyo ben kacayım en ıyısı bıde bugun terch yapcm tatlım bana dua edrmısınn bızım bolumden alımlr varr tıbbı sekretrlık bolumundn yanı...
hadı kendıne ıyı bak tatlım.opuyorumnanaktan
Rabbım hep guldrsun tatlımm :Saruboceq:
slm şekerler birazdan net.kesilicekkkk eşim gittiiii interneti kapattırmaya unutmayın beni heeee öptüm hepiniziiiiolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
bu arada ysmn vardı yaa o nere kaybolduuu