- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.321
merhabalar arkadaşlar
aranızda çatlatma iğnesi vurulup sonrasında progestan kullanan veee sonucunda hamile kalan varmı? bugün progestana başlıcam umarım adet görmem vee hamile kalırım.sanki beklerken hiç zaman geçmiyor niye kafamızdan atamıyoz bilmiyorum bian olsun düşünmeden yapamıyorum.hele bide çevrende hamile kalanlar olunca onlar için seviniyom kendim için üzülüyom :çok üzgünüm:
ALLAH´IM İNŞALLAH BÜTÜN BEBİŞ İSTEYENLERE MURADLARINI NASİP ET
evet 2 ay kullandım hamile kalamadım 3.ay kendine bıraktık o ay hamile kaldım o ay hiç beklemiyodum iğneyle olmayınca olmaz demiştik ama oldu biraz rahat olmak gerekiyor yapabilirsek tabiii.9 haftalıkken bebeğim karnımda öldü bende şimdi tekrar başladım çok zor sürekli düşünüp duruyosun.inşallah allahım tüm isteyenlere versin muradını..
evet 2 ay kullandım hamile kalamadım 3.ay kendine bıraktık o ay hamile kaldım o ay hiç beklemiyodum iğneyle olmayınca olmaz demiştik ama oldu biraz rahat olmak gerekiyor yapabilirsek tabiii.9 haftalıkken bebeğim karnımda öldü bende şimdi tekrar başladım çok zor sürekli düşünüp duruyosun.inşallah allahım tüm isteyenlere versin muradını..
ben bişey öğrenmek istiyorum doğru yere yazıyorumdur inşallah. spermler içeri girdikten sonra tekrar dışarı çıkıyo mu yoksa sadece bende mi oluyo. dışarı çıkmasınlar diye beş on dakka belimi yukarda tutuyorum ama yinede akıyo bu normal mi. şimdiden teşekkürler cevap yazacak olan arkadaşlara...
canım yaa çok üzüldüm umarım rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder.nasıl atcaz kafamızdan bilmiyorum düşünmeyim diyorum olmuyo.ALLAH hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?