• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

zorlamı evlendin arkadaşım bu ne biçim düşünce gerçekten çok yazık sana allahtan hayırlısını iste o nezaman vereceğini bilir yüce rabbim seni ona havale ediyorum...

2 yıllık evliyim.eşim deniz astsubayı..ilk senemizi çalıştığımız için o gölcükte ben afyonda geçirdik.geçen sene ağustos ayında marmarise yerleştik.1 ay sonra yunanistana gittiler 28 günlüğüne.döndüler kıbrısa gittiler.ordanda döndüler şimdide somalideler.haziran 26 da döncek.tayini çıktı temmuz 26 da dinlenemeden gölcük e geri döncek.ekim 9 da marmaris e gelecek.şubat 2010 da 75 günlüğüne japonyaya gidecek ondan sonrasını bilmiorum.ölümüne severek evlendik.mümkün olduğunca çalışma yapıoruz.en baştan bebek istedik.hemde çok.bizim durumda olan bi çok aile vardır muhakkak.ama bizim kadar şanssız olanını şu ana kadar hiç görmedim.Allah tan elbetteki hayırlısını istioruz.herşeyin bi zamanı vardır mutlaka dioruz.böyle cevap yazman beni üzdü açıkçası.bu durumda ne yapabilirim.her ikimizinde psikolojisi çok bozuk.bi uzmana gitsek birlikte bile olamiyorsunuz ne işiniz var burda demezmi bize. bi fikrin varmı?çok ciddi valla.şubatta gittilerdi,doktora gittim sırf o gelesiye sorunum varsa halledeyim dierekten.bana kocan yanında değilse ne bekliosun ki dedi.çok üzüldüm.işini yap diyemedim.ne hayallerle avuttum kendimi, geldiğinde hamile kalırsam martta doğum yapacaktım güya.şimdi öyle bi moral varki bende bu moralle inş hamile kalabilirim. bi kaç günlük birliktelikle olurmu bilmiorum.neyse...hayırlısı ya ne diim.tek bildiğim sevgimizin büyüklüğü çok şükür....Allah herkesin yardımcısı olsun...Allah herkesin gönlüne göre versin...AMİN:Saruboceq:

slm,benimde 9 haftalık bebeğimin kalp atışı durdu ve kürtaj oldum sonucunda tahliller yapıldı ve kan pıhtılaşması varmış o yüzden ölmüş 4 ay oldu bu ay denemeye başlıyoruz senin durumunu bilemem ama bana dr 3 ay ara ver yeterli dedi oda kan pıhtılaşması olduğu için ilaçlarını bitir öyle diye 3 ay verdi.benimde zor olmuştu 4 ayın sonunda olmuştu.sen tahlil yaptırdınmı?allah muradımızı versin...

bende tahlil verdim ama herşey normal yani bebek gelişmedeği için ölmüş dediler.. kürtajdan sonra tekrar dr gitmedim 6 ay denedikten sonra hamile kalabilmiştim artık dr kontrolunde olması gerek ama kürtajdan sonra uterus çok inceliyormuş 6 ay beklemek gerekiyor çünkü tekrar düşük olursa rahimde düşük alışkanlığı diye bişey başlıyor fakat ben sabırsızlanıyorum kürtajdan sonra hemen hamile kalıp sağlıklı bebeklere sahip olan annelerde var.. 3 ay folik asit kullandıktan sonra tekrar denicez ama şuan zaman geçmiyor sanki

slm bende kürtaj oldum ve bu konuyu çok araştran birisi olarak öyle bişey olmadığını söyleyebilirim tamamen batıl inanç bence kürtajdan hemen sonra bile hamile kaln insanlar var şayet bir durum var kürtaj sırasında rahim delinmesi, rahim yapışıklığı gibi bişey olmadıysa strese bağlı yada yumartlama gününü tam ayarlanamdığı için hamile kalınamdığı söyleniyor bence sizde herşey normal olduğuna göre alternatif tıpa yönelerek
bu süreci hızlandırabilirsiniz..

Son düzenleme:
Kızlar merhaba,3 sene önce yeni evlendiğim zamanlarda kariyerimi düşünerek eşimden hamile olduğumu gizleyip bebeğimi aldırdım. 1 senedir bebek için uğraşıyoruz ama olmuyor.3 ay aylık iğne yaptırdım sonra bıraktım. 10 aydır korunmuyoruz ama olmuyor. Doktora gittim rahim temiz diyor,bi sıkıntı görünmüyor yani. Yaşayanınız var mı? İlk hamilelikte kürtaj olunursa bir daha hamilelik zordur diye yaygın bir inanış var,ama doktor öyle bişeyin olmadığını söylüyor. Eşime de söyleyemiyorum kürtaj olduğumu... Lütfen biri hayır desin... Ne yapacağımı bilemiyorum :(

slm bende kürtaj oldum ve bu konuyu çok araştran birisi olarak öyle bişey olmadığını söyleyebilirim tamamen batıl inanç bence kürtajdan hemen sonra bile hamile kaln insanlar var şayet bir durum var kürtaj sırasında rahim delinmesi, rahim yapışıklığı gibi bişey olmadıysa strese bağlı yada yumartlama gününü tam ayarlanamdığı için hamile kalınamdığı söyleniyor bence sizde herşey normal olduğuna göre alternatif tıpa yönelerek
bu süreci hızlandırabilirsiniz..

ya şaka gibi heryerde hamile görüyorum herkesden hamile haberi alıyorum offfffffffffffffffffffffffff....

evet bende gercekten ınanamıyorum.sankı ben cocuk ıstemeye basladıktan sonra ınsanlar ınadına hamıle kalıyomus gıbı gelıyo ve daha bugun bı hamıle haberı daha aldım.allahım sabrımızı mı denıyosun ya rabbım bızede ver lutfeeeennnn

merhaba arkadaşlar sizlere daha önce bi yakınımdan bahsetmiştim rahmindeki büzüşme nedeniyle ameliyat olucaktı.kendisi ameliyat oldu ve ameliyat sırasında rahminin üçte birinide almışlar bi sorundan dolayı.bu şekilde hamile kalabilir mi onu sorucaktım....

arkadaşlar ben forma beni katıldım nişanlıyım we bi kaç defa birlikte olduk ama hep dışa boşaldı we ne olur ne olmaz diye ben hep oramı yıkadık çünkü nasıl oldu bizde anlamadık ilkini bi anda oldu sonra bida olmucak böyle birsey o kadar sene bekledik evlenene kadar mı bekleyemicez dedim nişanlım tamam dedi beni üzmemek için ama onun üstüne 3 kere daha oldu doktora da gidemiyorum ikimizin aileside cok tanınmıs aileler hamile olursam biterim nişanlım şuan askerde ne olur bana yardım edin... fazla bilgim yok hep netten okuduklarım var şimdi şüphelendiklerimi yazıyorum...

-Adetimin ilk 2 gününde (birlikte olduktan sonra) et parcaları gibi küçük küçük şeylerin geldiğini gördüm (bu ayrıca kızlıgın gittiginden de olabilir mi)
-İştahsızlık
-Yorgunluk,sürekli uyuma isteği
-Karnımda az bi şişkinlik
-Belimde ve başımda agrılar gibi rahatsızlıklarım var hamilelik testi de alamıyorum biri tanır eder diye off lütfen yardım edin bu arada ilk birliktelik 2 ay önce oldu bi kaç gün sonra adet oldum sonraki ay adet oldugumda o bahsettiğim küçük et parcaları geldi acill yardım lütfennnn şimdiden Allah razı olsun

a.s. arkadaşlar;
bende yeni üyeyim.evliyim ve bebiş için :emir_bebek: yanıp tutuşanlar arasındayım.tedavi görüyorum çatlatma iğnesi vuruldum ve şimdi beklemedeyim.inşallah rabbim bütün bebiş isteyenlere nasip etsin hepimizin yüzünü güldürsün.allah yardımcımız olsun :emir_bebek:

a.s. arkadaşlar;
bende yeni üyeyim.evliyim ve bebiş için :emir_bebek: yanıp tutuşanlar arasındayım.tedavi görüyorum çatlatma iğnesi vuruldum ve şimdi beklemedeyim.inşallah rabbim bütün bebiş isteyenlere nasip etsin hepimizin yüzünü güldürsün.allah yardımcımız olsun :emir_bebek:

ben de aynı durumdayım 23 mayısta oldum çatlatma iğnesi bakalım bu ay nolcak olmazsa çok ümitlerimö yıkılcak gibi geliyo ama kendimi hazırlamam gerekiyo olumsuz sonuca da

a.s. arkadaşlar;

bende de durum aynı ama ben catladıgı halde hamile kalamadım...bakalım yine dünden itibaren deniyoruz ayın birine kadar....1 inde yumurtluyorum bu ay...insallah olur ya çok istiyorum...:emir_bebek::ecrin_bebek::CüvCüv::asigim:

ben de aynı durumdayım 23 mayısta oldum çatlatma iğnesi bakalım bu ay nolcak olmazsa çok ümitlerimö yıkılcak gibi geliyo ama kendimi hazırlamam gerekiyo olumsuz sonuca da

slm incili kaftan bende ayın 1'ni bekliyorum ama günler geçmiyo sanki sonuç olumlumu değilmi diye düşünmekten strese giriyom beklemek çok zor inşallah hepimizin dileği gerçek olur ümidini yitirme a.e.o :teselli:

bende de durum aynı ama ben catladıgı halde hamile kalamadım...bakalım yine dünden itibaren deniyoruz ayın birine kadar....1 inde yumurtluyorum bu ay...insallah olur ya çok istiyorum...:emir_bebek::ecrin_bebek::CüvCüv::asigim:[/Q

slm inşallah bu sefer olumlu olur canım allah yardımcın olsun güzel haberlerini alırız inşallah kaydirigubbakcemile2

bende de durum aynı ama ben catladıgı halde hamile kalamadım...bakalım yine dünden itibaren deniyoruz ayın birine kadar....1 inde yumurtluyorum bu ay...insallah olur ya çok istiyorum...:emir_bebek::ecrin_bebek::CüvCüv::asigim:[/Q

slm inşallah bu sefer olumlu olur canım allah yardımcın olsun güzel haberlerini alırız inşallah kaydirigubbakcemile2

çok sagol canım ya senin sorunun yumurtaların catlıyamamasımı?

merhaba,bu konu hakıında size biraz bilgi vermek istiyorum rahimde büzüşme diye bir olay yoktur tüplerde olabilirmi acaba ki zaten film tüpler için yapılır.tüplerdede büzüşme var ise kolaylıkla tüp bebek yöntemi ile bebek sahibi olabilirsiniz çünki tüp bebek yönteminde tüplere zaten ihtiyaç yoktur

arkadaşlar ben forma beni katıldım nişanlıyım we bi kaç defa birlikte olduk ama hep dışa boşaldı we ne olur ne olmaz diye ben hep oramı yıkadık çünkü nasıl oldu bizde anlamadık ilkini bi anda oldu sonra bida olmucak böyle birsey o kadar sene bekledik evlenene kadar mı bekleyemicez dedim nişanlım tamam dedi beni üzmemek için ama onun üstüne 3 kere daha oldu doktora da gidemiyorum ikimizin aileside cok tanınmıs aileler hamile olursam biterim nişanlım şuan askerde ne olur bana yardım edin... fazla bilgim yok hep netten okuduklarım var şimdi şüphelendiklerimi yazıyorum...

-Adetimin ilk 2 gününde (birlikte olduktan sonra) et parcaları gibi küçük küçük şeylerin geldiğini gördüm (bu ayrıca kızlıgın gittiginden de olabilir mi)
-İştahsızlık
-Yorgunluk,sürekli uyuma isteği
-Karnımda az bi şişkinlik
-Belimde ve başımda agrılar gibi rahatsızlıklarım var hamilelik testi de alamıyorum biri tanır eder diye off lütfen yardım edin bu arada ilk birliktelik 2 ay önce oldu bi kaç gün sonra adet oldum sonraki ay adet oldugumda o bahsettiğim küçük et parcaları geldi acill yardım lütfennnn şimdiden Allah razı olsun
slm,anladığıma göre iki defa hastalanmışın buna göre hamile değilsindir o parçalardan ben kürtaj olduktan sonra bendede olmuştu dr um rahim temizleniyor olabilir korkacak bişi yok demişti.genede emin olmak için test yaptırman gerekir birine aldırabilirsen aldır yada seni tanımayan bir hastane yokmu hiç?stres yapma bence değilsindir iki kere hastalanmışsın.

slm,anladığıma göre iki defa hastalanmışın buna göre hamile değilsindir o parçalardan ben kürtaj olduktan sonra bendede olmuştu dr um rahim temizleniyor olabilir korkacak bişi yok demişti.genede emin olmak için test yaptırman gerekir birine aldırabilirsen aldır yada seni tanımayan bir hastane yokmu hiç?stres yapma bence değilsindir iki kere hastalanmışsın.
tesekkürler içim ferahladı.. herkesin Rabbim kalbine göre wersin inşallah.. sevgilerra.s.

merhaba,bu konu hakıında size biraz bilgi vermek istiyorum rahimde büzüşme diye bir olay yoktur tüplerde olabilirmi acaba ki zaten film tüpler için yapılır.tüplerdede büzüşme var ise kolaylıkla tüp bebek yöntemi ile bebek sahibi olabilirsiniz çünki tüp bebek yönteminde tüplere zaten ihtiyaç yoktur

peki rahminin üçte birinin alınması bi sorun teşkil eder mi acaba?

arkadaşlar size birşey sormak istiyorum..adetim yaklaştığı zaman göğüslerimde şişlik ve ağrı olurdu ama iki aydır adetim bittikten 2-3gün sonra yani diğer adet günüme daha çook varken göğüslerim çatlıcakmış gibi şişiyor sızlıyor bu kadar erkenden olması garip değilmi?

Back