• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

angel gerçekten üzüldüm rabbim ol demedikçe olmuyor alnımıza yazılması gerekiyor..bundan sonra bu konuyu düşünme düşündükce daha çok strese girebilirsin..kendi haline bırak demek istiyorum ama kolay degil..seni anlayabiliyorum....9 aylık bebegini kaybetmek hiç kolay degil...Allah yardımcın olsun..güçlü ol canım....minik mucizeleirmiz gelecek umutluyummmm

bekliyorum bekleyecegim biliyorumki gelecek pamuklarım...

sağol canım ya ama 9 aylık değil 9 haftalıkken kaybettim.ama o kürtaj günlerini unutamıyorum korkunçtu.yinede umut,devam diyorum umudumu kaybetmiyorum ısrarla,4 ayda gücün olmuştu şimdi tekrar başa döndüm.senin ne kadar oldu?bana dr. olmuyo değil tedaviye gerek yok dedi ama aylar böyle geçiyor.allahım hepimize sağlıklı bebişler göndersin...

benimde 4 yıl doldu angel..bekle bekle ever demesi kolay gibi geliyor am aarkadaşlar beklemekten başka sansımzı varmı?? ne baskılar yasadıgımızı kimse anlayamaz bizden baska.yaşamayan bilmez am arabbim kimseyede yaşatmasın..

bana olmuyor tüp bebek dedi canım doktor..bende bekliyorum maddi açıdan toparlanmaya çalışıyoruz işte...kolay degil tüp bebek masrafları...

her ay regl olunca ugranılan hüsranı...
en ufak mide bulantısında heveslenmeyi..
her defeasında dr gidip muayene olmayı..
doktor alacagın güzel cevabı beklerken her gidişinde aldıgın olumsu zcevabı..
çevrende senden küçük yada büyüklerin anne baba oluşu...
Allaha isyan etmemek için hergün kendini nasihatlamı..
kendi kendine umut vermeye calısmanı..
eşinin bir tarafının bebek de dolayı yarım oldugunu görmek..

offfff neyse canlarım bunlar sadece bir kısmı bizden baskası anlamaz....

benimde 4 yıl doldu angel..bekle bekle ever demesi kolay gibi geliyor am aarkadaşlar beklemekten başka sansımzı varmı?? ne baskılar yasadıgımızı kimse anlayamaz bizden baska.yaşamayan bilmez am arabbim kimseyede yaşatmasın..

bana olmuyor tüp bebek dedi canım doktor..bende bekliyorum maddi açıdan toparlanmaya çalışıyoruz işte...kolay degil tüp bebek masrafları...

çok haklısın ya.bide millete fısat vermemekle uğraşıyoruz bazen.yok daha düşünmüyorum ,bakalım,gelecek ay bişi uydurup duruyorum.tek sağlıklı kucağımıza alalımda bugünleri unutalım

angel ben pkoluydum geçti gerçi yeniden tekrarlamadıysa dr gitmedim..
eşimdede hareketlılık %1
dr tüp bebek dedi..stres yapmıycaksın stresden uzak yasayacaksınız dedı..

Kürtajdan sonra kendiliginden hamile kalanı çok duydum canım..sen kafana takıyorsan etkilenebilir.
çalışmıyorsun madem tatile cık kafanı boşaltt..kaç yıllık evliisn??

angel kendiliginden hamiş olabilmişsin buda güzel...biraz zaman ver bak gör tekrardan hamiş olacaksın..sorun yok ise sende biraz daha fazla dikkat edersin dr kontrollerine özen gösterirsin..9 ay sonrada bebişine kavusursun allahın izniyle...rabbim anne olayı bizede tatdırır inşallah...

haklısın canım ya,şiirinde tam bize göre çok damar,olmama sebebi bellimi?tedavi görüyomusun?allahım biean önce bebeğini kucağına versin.umudunu asla yitirme.öpüyorum

canım 11 yıllık evliyim.İlk 7 yılımdaızda eşimdede bendede bir problem saptanmadı.Hep kendimizi nedensiz infertilite katogorisine koyduk.Fakat 4 yıl önce eşim babasını kaybettikten sonra sperm sayısı yüksek olmasına rağmen hareket düşük ve morfoloji %1 çıktı..Nedensiz de çocuk olmadı..Neden belli yine yok....Tek çaremiz tüp bebek fakat eşim kendini bitirdi içkiye düştü.Tabi içki ve sigara sayesinde morfoloji ne kadar düzelir bilmiyorum.İşte böyle canım...umudumu nereye ne zaman kadar yitirmeyeceğim bilmiyorum artık..

Gözlerimden akar seller gibi yaş,
Zehir oldu soframda yediğim her aş.
Bir evlat yerine bağrıma bir taş,
Basmışım derdime dokunma kardeş.

eylul 07 cnm üzüldüm senin adına..eşin sana destek olmuyor üstüne üstlük senin annelik hakkını almaya calısıyor bana göre..içki içerek olumsuzluga dogru gidiyor..Allah yardımcın olsun canım...

eşin içki içerek kendini degil seni cezalandırıyor...tek bu derdi yaşayan siz degilsiniz.bizimde bende pko var...eşimde sprm sayısı az hareketlilik %1 4 yıldır bişey yapamıyoruz hep borc var...borcların bitecegi günü bekliyoruz..eşim 1 kere bile dememişdir..isyan etmemişdir..kafam rahatlayınca rabbim verecek biliyorum umudumu yitirmedim der..bütün arkadaslarının cocukları oldu sadece bizde yok o ortamda bıle bellı etmez kımseye herkesın cocuguyla ayrı ayrı ılgılenır...rabbim beni sınıyor der..
tek istegim kendi evimiz olsa evimizin kapısını sen acsan cocuklarımzıla der eşim...

canım ne güzel eşin sana destek.Benim eşim maalesef derdini içkide aramaya başladı sanki benmişim gibi sorun bana çektiriyor cezasını.Neslim kurudu diye hayıflanıyor bende içme ozaman diyorum buseferde gözün benim içkimdemi, yok efendim dünya kadar içen varmışda çocuğu varmış,ben kusuru ona atmak için kafamda yazıyormuşum vs.. vs...ınternetten araştır nedir ne değildir öğren diyorum bana çocuğu internetmi verecek diyor.Anlayacağın herşeye cevap hazır hayatım..Ya kabullenemiyor yada kabullenmek işine gelmiyor...Olan arada bana oluyor aslında biliyorum oda çok üzülüyor derdini içkide çözmeye çalışıyor.Peki ben napayım diyorum bendemi içeyim.....Tüp bebek yapalım diyorum onuda araba kredisi var yok kredi var diye bahanelerle geçiştiriyor..Maddi durumumuz çok şükür iyi...karı koca çalışıyoruz,ev kendimizin,bir evimiz kirada..Ama kime çalışıyoruz oda meçhulll.......
Böyle işte benimde kaderim..36 yaşındayım benden sonra evlenenlerin çifter çifter çocukları oldu...Bense hala bekliyorum.....cezamın bitmesini...

Allah yardımcın olsun canım..biz kiracıyız..4 yıllık evlilgiz..tabii bizimde borçlarımız var...ilk günden bu yana hiç korunmadık korunmak ne demek bilmem..dr gittim.pko var dedi dr bana bende aglayarak eşime dedimki benden dolayı çocugun olmayacak ne yapsın ömür boyu dedim..oda dediki sende anne olmayı isterbende baba olmayı isterim rabbim kimseyi mahrum bırakmasın dedi..kaderimizde bunu yaşamak varsa ben seninle yaşarım dedi bana...sonraki tedavi süreçlerinde dr eşimdende test istedi eşimdede sorun çıktı ve bende ona aynı konusmayı yaptım..bu yolda beraberiz sonuç ne olursa olsun..
sagolsun o bana destek olur hiç üzülgünü belli etmez bende üzülüyorum diye..biliyorum hayaller kuruyor hafta sonları çocugunu gezdirmek istiyor vs vs..içleniyor herkese nasip ediyor Allahım bize nasip etmiyor günahımız ne acaba diyor bazen...isteyen istemeyene veriyor kurban oldugum Allahım demekki vakti zamanı var daha deyim arkadaşım.....senin eşin dik kafalı..eski usullerden tıbbın geliştiginden habersiz demekki..nice insanlar var 20 yıl sonra tüpbebek sayesinde anne baba oluyor...içki kimisine zararlıdır kimisined zararsızdır..tabiki içenin oluyor cocugu ama onun spermlerı yeterli demekki seninki yetersiz üstüne üstlük içkide icerde elinde olanalr gidecek haberi yok..sonrada seni suçlayacak..gerçekten cocugu olsun isteyen adam böyle davranmaz benim eşim şifalı buldugu her suyu içer..yeterki cocuk olsun diye..hazır yiyecekler yemez..fasfood tarzı....keçiboynuzu kurunu uyguladım 3 ay eşime..gerçi sonuç olumsuzdu ama olsun dememekten ne cıkar..çaba göstermek zorundayız..istiyorsak....

Allah yardımcın olsun canım..biz kiracıyız..4 yıllık evlilgiz..tabii bizimde borçlarımız var...ilk günden bu yana hiç korunmadık korunmak ne demek bilmem..dr gittim.pko var dedi dr bana bende aglayarak eşime dedimki benden dolayı çocugun olmayacak ne yapsın ömür boyu dedim..oda dediki sende anne olmayı isterbende baba olmayı isterim rabbim kimseyi mahrum bırakmasın dedi..kaderimizde bunu yaşamak varsa ben seninle yaşarım dedi bana...sonraki tedavi süreçlerinde dr eşimdende test istedi eşimdede sorun çıktı ve bende ona aynı konusmayı yaptım..bu yolda beraberiz sonuç ne olursa olsun..
sagolsun o bana destek olur hiç üzülgünü belli etmez bende üzülüyorum diye..biliyorum hayaller kuruyor hafta sonları çocugunu gezdirmek istiyor vs vs..içleniyor herkese nasip ediyor Allahım bize nasip etmiyor günahımız ne acaba diyor bazen...isteyen istemeyene veriyor kurban oldugum Allahım demekki vakti zamanı var daha deyim arkadaşım.....senin eşin dik kafalı..eski usullerden tıbbın geliştiginden habersiz demekki..nice insanlar var 20 yıl sonra tüpbebek sayesinde anne baba oluyor...içki kimisine zararlıdır kimisined zararsızdır..tabiki içenin oluyor cocugu ama onun spermlerı yeterli demekki seninki yetersiz üstüne üstlük içkide icerde elinde olanalr gidecek haberi yok..sonrada seni suçlayacak..gerçekten cocugu olsun isteyen adam böyle davranmaz benim eşim şifalı buldugu her suyu içer..yeterki cocuk olsun diye..hazır yiyecekler yemez..fasfood tarzı....keçiboynuzu kurunu uyguladım 3 ay eşime..gerçi sonuç olumsuzdu ama olsun dememekten ne cıkar..çaba göstermek zorundayız..istiyorsak....

evet canım haddinden fazla dik kafalı bildiğin gibi değil delirtiyor beni...Armut piş ağzıma düş istiyor..Bişey değil o gerçekleri anlamaya başladığında busefer bende sorun çıkacak diye korkuyorum.....bide herkez sorduğunda dediniz anlatamamamk varya obeni kahrediyor.Sorun eşimde diyemiyorum..Aman erkektir diyorum onuru gururu kırılmasın...Buseferde genelde kadın doğuramazya hemen beni suçlamaya yöneliyorlar...offfff ne bileyim canım yaaa ne anlatsam ne yaşasam içimi acıtıtıyor artık...
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

anlıyorum seni canım..kim ne düşünürse düşünsün boşverr.....Oluncada laf olmayıncada laff ...Allaha sıgın bol bol dua et canım..Allah seninde kalbine gönülüne göre verecektir...Eşin içinde dua ett girdiği günahdan haberi yok..içki içerek günaha girdikci rabbim ona nasıl evlat verecek..offf Sabır canım belkide mucize olur...

canım 11 yıllık evliyim.İlk 7 yılımdaızda eşimdede bendede bir problem saptanmadı.Hep kendimizi nedensiz infertilite katogorisine koyduk.Fakat 4 yıl önce eşim babasını kaybettikten sonra sperm sayısı yüksek olmasına rağmen hareket düşük ve morfoloji %1 çıktı..Nedensiz de çocuk olmadı..Neden belli yine yok....Tek çaremiz tüp bebek fakat eşim kendini bitirdi içkiye düştü.Tabi içki ve sigara sayesinde morfoloji ne kadar düzelir bilmiyorum.İşte böyle canım...umudumu nereye ne zaman kadar yitirmeyeceğim bilmiyorum artık..

Gözlerimden akar seller gibi yaş,
Zehir oldu soframda yediğim her aş.
Bir evlat yerine bağrıma bir taş,
Basmışım derdime dokunma kardeş.

canım ya inanki çok üzüldüm.şiirin hele öyle etkilediki beni.özellikle içki eşine çok zarar.ama moralini hep yükselticeksin.rabbim görüyor elbet bu acınında bir sonu var.eşin tüp bebeği neden istemiyor?maddi durumunuzda iyiymiş.tüp bebek olurken spermleri bile kalitelendiriyorlarmış.arkadaşım yaptırmıştı.eşinin lafını dinleyeceği bir arkadaş yada tanıdığınız yokmu o konuşsa senin ne kadar üzüldüğünü anlatsa,sende sorun var mı peki?erkekler bizim gibi değiller bir zorluklar karşısında hemen kolayı seçiyor ama napalım.dualarım seninle allahım inşallah verecek inan buna.öpüyorum

Back