- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.341
angel gerçekten üzüldüm rabbim ol demedikçe olmuyor alnımıza yazılması gerekiyor..bundan sonra bu konuyu düşünme düşündükce daha çok strese girebilirsin..kendi haline bırak demek istiyorum ama kolay degil..seni anlayabiliyorum....9 aylık bebegini kaybetmek hiç kolay degil...Allah yardımcın olsun..güçlü ol canım....minik mucizeleirmiz gelecek umutluyummmm
bekliyorum bekleyecegim biliyorumki gelecek pamuklarım...
bekle....bekle...bekle...... 11 yıl oldu.....
nezaman gelecek bu veletler...tükendi yüreğim artık...
benimde 4 yıl doldu angel..bekle bekle ever demesi kolay gibi geliyor am aarkadaşlar beklemekten başka sansımzı varmı?? ne baskılar yasadıgımızı kimse anlayamaz bizden baska.yaşamayan bilmez am arabbim kimseyede yaşatmasın..
bana olmuyor tüp bebek dedi canım doktor..bende bekliyorum maddi açıdan toparlanmaya çalışıyoruz işte...kolay degil tüp bebek masrafları...
angel sende zorun yok ise zamana bırakmısdır dr...
haklısın canım ya,şiirinde tam bize göre çok damar,olmama sebebi bellimi?tedavi görüyomusun?allahım biean önce bebeğini kucağına versin.umudunu asla yitirme.öpüyorum
Allah yardımcın olsun canım..biz kiracıyız..4 yıllık evlilgiz..tabii bizimde borçlarımız var...ilk günden bu yana hiç korunmadık korunmak ne demek bilmem..dr gittim.pko var dedi dr bana bende aglayarak eşime dedimki benden dolayı çocugun olmayacak ne yapsın ömür boyu dedim..oda dediki sende anne olmayı isterbende baba olmayı isterim rabbim kimseyi mahrum bırakmasın dedi..kaderimizde bunu yaşamak varsa ben seninle yaşarım dedi bana...sonraki tedavi süreçlerinde dr eşimdende test istedi eşimdede sorun çıktı ve bende ona aynı konusmayı yaptım..bu yolda beraberiz sonuç ne olursa olsun..
sagolsun o bana destek olur hiç üzülgünü belli etmez bende üzülüyorum diye..biliyorum hayaller kuruyor hafta sonları çocugunu gezdirmek istiyor vs vs..içleniyor herkese nasip ediyor Allahım bize nasip etmiyor günahımız ne acaba diyor bazen...isteyen istemeyene veriyor kurban oldugum Allahım demekki vakti zamanı var daha deyim arkadaşım.....senin eşin dik kafalı..eski usullerden tıbbın geliştiginden habersiz demekki..nice insanlar var 20 yıl sonra tüpbebek sayesinde anne baba oluyor...içki kimisine zararlıdır kimisined zararsızdır..tabiki içenin oluyor cocugu ama onun spermlerı yeterli demekki seninki yetersiz üstüne üstlük içkide icerde elinde olanalr gidecek haberi yok..sonrada seni suçlayacak..gerçekten cocugu olsun isteyen adam böyle davranmaz benim eşim şifalı buldugu her suyu içer..yeterki cocuk olsun diye..hazır yiyecekler yemez..fasfood tarzı....keçiboynuzu kurunu uyguladım 3 ay eşime..gerçi sonuç olumsuzdu ama olsun dememekten ne cıkar..çaba göstermek zorundayız..istiyorsak....
canım 11 yıllık evliyim.İlk 7 yılımdaızda eşimdede bendede bir problem saptanmadı.Hep kendimizi nedensiz infertilite katogorisine koyduk.Fakat 4 yıl önce eşim babasını kaybettikten sonra sperm sayısı yüksek olmasına rağmen hareket düşük ve morfoloji %1 çıktı..Nedensiz de çocuk olmadı..Neden belli yine yok....Tek çaremiz tüp bebek fakat eşim kendini bitirdi içkiye düştü.Tabi içki ve sigara sayesinde morfoloji ne kadar düzelir bilmiyorum.İşte böyle canım...umudumu nereye ne zaman kadar yitirmeyeceğim bilmiyorum artık..
Gözlerimden akar seller gibi yaş,
Zehir oldu soframda yediğim her aş.
Bir evlat yerine bağrıma bir taş,
Basmışım derdime dokunma kardeş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?