• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

selam arkadaşlar ben yeni üyeyim bende 1,5 senelik evliyim ama benimde bebegim olmuyo,catlatma igneside oldum yine olmadı eşim 5 ay önce varikoselden ameliyat oldu şimdi spermiyogram degerleri çok yüksek ikimizdede sorun kalmadı ama hala bebegimiz olmadı cevremdekiler kafana takma psikolojik olarak bebegin olmuyor diyolar ama gelde kafaya takma

arkadaslar bnede 3 yıllık evlıyım 1 yıldır cocuk ıstıyoruz ama olmadı sımdıye kadar hersey normal cıktı.bugun rahım fılmı cektırdım bakalım ne olacak sonuc onu beklıyorum ınsallah allah herkese verır

selam arkadaşlar ben yeni üyeyim bende 1,5 senelik evliyim ama benimde bebegim olmuyo,catlatma igneside oldum yine olmadı eşim 5 ay önce varikoselden ameliyat oldu şimdi spermiyogram degerleri çok yüksek ikimizdede sorun kalmadı ama hala bebegimiz olmadı cevremdekiler kafana takma psikolojik olarak bebegin olmuyor diyolar ama gelde kafaya takma

bugün öğrendiğime göre spermiogram çok yüksek olunca da çocuk olmazmış ebe bi kadın söyledi ama bilmiyorum.bi de arkadaşlar rahim ağzı ters olması durumu var ve bunu doktorlar anlamıyo benim komşumun 12 yıl olmamış ebe kadına gitmiş ve meğer rahim ağzı sırtına yapışmış çok ağır kaldırmak bu konunun yalnızca sebeplerinden biriymiş ve çevirmiş kadın rahmini 5 ay sonra olmuş ebe geç bile oldu 3 ay en fazla her hastamın oluyo demiş ALLAHın izniyle tabi... ben de gittim ve rahim ağzın senin de ters dedi çevirdi ağır kaldırma zıplama ve ilişkiden sonra yastık başına koyma bacaklarını sıkıca kapatıp uzan dedi bakalım hayırlısı...a.s.

Bende 3 yıllık evliyim 8 aydır korunmuyoruz ama tık yok... herşey normal benim eşim dasha gitmedi doktora.Bazı arkadaşalr diyoki doktorum bana klomen çatlatma iğnesi falan verdi ..ama doktorum bana hiç böle bişiler vermedi acaba zamanımı var anlamadım yoksa doktorun bana bir kastımı var:uhm: tabi bu arada strestan adetlerim de düzensizleşti ...neolcak bilmiyom valla allahtan hayırlısı klomen ve çatlatma iğnesi acaba tedavinin hangi evresinde veriliyo bileniniz varmı...

salıha bızde yenı basladık yenı rahım fılmı falan cekındım ve bugun herseyım normal cıktı.ılk ay drum ılac falan vermedı.bu ayda adet gorursem bı dahakı ay klomen verıcekmıs ve ıgnede yapabılırız dedı

slm kızlar en de yeni katıldm aranıza ..öncelikle rabbim en kısa zaman da herkese salıklı bebişler versin.biz 3.5 senelik evliyiz.1 senedr çocuk istiyoruz ama olmadı.doktora gittim prolaktin 39 çıktı yüksek dedi.dostineks diye bi hap verdi. haftadr kullanıyorum .yumurtalıklarm falan hersey normalmiş.gerçekten sıkıldım ben.sabır lazım ama sabırda kalmadı.dua edelim birbirimize.....

:oklava:arkadaşlar 5 ylık evliyim eşimle ilişkiye giremiyorum korktuğum için ne yapmalıyım evli arkadaşlardan yardım bekliyorum

boz vajinusmus topiği var oraya git burda gebe kalmayanlar var ordaki arkadaşlar dah çok yardımcı olur cnm

arkadasım ılıskıye gırebılmek ıcın jeller var denedınızmı bılmıyorum.bıde bıraz ıckı ıyı gelıyomus.benım arkadasım denemıdtı ve olmustu.bıraz cakır keyıf olmak kolaylastırıyomus ve beraberınde rahatlatıcı jel kullanın

selam kıslar bende sizden biriyim.2 yıllık evliyim.şimdiye kadar hiç korunmadık.ama ben 1 yıldır antidepresan ilaç kullanıodum.hamile kalamamamın nedeni bu olabilirmi?doktora gittim. herşeyim normal çıktı.eşimde problem yok.stres yapmayın diosunuz ama elinde olmuo insanın.millet hani derler ya gömleğimi atsam hamile kalıo tabiri caizze bu durumda. bizde tık yok.ben depresyon ilacına bağlıorum. şimdi bıraktım,3 aydır eşimden ayrıyım. eşimin görevinin bitip dönmesini bekliorum.yine olmazsa korkusuyla yaşıorum.bir arada kalmak için zamanımız pek olmuo.altın vuruş yapmamız lazım sanırım:)))böyle durumda olan hanımlar. cevaplarınızı bekliorum.

selam kıslar bende sizden biriyim.2 yıllık evliyim.şimdiye kadar hiç korunmadık.ama ben 1 yıldır antidepresan ilaç kullanıodum.hamile kalamamamın nedeni bu olabilirmi?doktora gittim. herşeyim normal çıktı.eşimde problem yok.stres yapmayın diosunuz ama elinde olmuo insanın.millet hani derler ya gömleğimi atsam hamile kalıo tabiri caizze bu durumda. bizde tık yok.ben depresyon ilacına bağlıorum. şimdi bıraktım,3 aydır eşimden ayrıyım. eşimin görevinin bitip dönmesini bekliorum.yine olmazsa korkusuyla yaşıorum.bir arada kalmak için zamanımız pek olmuo.altın vuruş yapmamız lazım sanırım:)))böyle durumda olan hanımlar. cevaplarınızı bekliorum.

senin eşin yanında yok ya benim gibi hep yanında eşi olup da bebeği olmayanlar napsın-tatlicadiarzu-ben de 2 senelik evliyim ve prolaktin sorunum vardı bu ay normale döndü bu ay ki gelişmeleri bekliyorum gerçi bazıları rahim dinlenir hemen olmayabilir diyo bakcaz:ecrin_bebek:

:oklava:arkadaşlar 5 ylık evliyim eşimle ilişkiye giremiyorum korktuğum için ne yapmalıyım evli arkadaşlardan yardım bekliyorum

arkadaşım benim komşumdan duymuştum onların tanıdığı da aynen senin durumundaymış hatta ilişkiye girmedikleri halde çocukları bile varmış dışardan kayıyo heralde:utangac:onlar haydar dümenle bağlantıya geçmişler psikolojik açıdan destek veriyomuş bayağı bi konuşıyomuş sonra bi odaya gönderiyolarmış o çift gitmiş ve yıllar sonra yapabilmiler eve çok mutlu dönmüşler ilk duyduğumda saçma gelmişti haydar dümene gitmek ama giden sorunlu çok insanlar varmış

slm kızlar bende yeniyim konu biraz kaymış sanırım boz canım dr gidin derim ben artık herşey çok basit neden korkucaksın rahat ol hatta kas gevşetici iç derim ben inş sorunun düzelir. BU arada açılan sayfaya göre giriyim dedim 6yıllık evliyim ve bebegim olmuyor her yolu denedim inş fazla aramayız güzel paylaşımlar diliyorum.

keşke evlenmeseydim beee...birde bu problemlerle uğraş dur işin yoksa...offf Allah'ım yaaa. Sen bize yardım et!!!

keşke evlenmeseydim beee...birde bu problemlerle uğraş dur işin yoksa...offf Allah'ım yaaa. Sen bize yardım et!!!

zorlamı evlendin arkadaşım bu ne biçim düşünce gerçekten çok yazık sana allahtan hayırlısını iste o nezaman vereceğini bilir yüce rabbim seni ona havale ediyorum...

slm arkdaşlar aranızda hamile kalıp düşük yapanlar varmı* ben 3 aylık hamile iken bebek öldü ve kürtaj olmak zorunda kaldım dr 6 ay rahmin dinlensin dedi ama zaten zor hamile kalmıştım.. daha kürtaj olali 1 ay oldu ama ve hamile kalmak isyitorum aranızda böyle bu durum yaşayanlar oldumu

slm arkdaşlar aranızda hamile kalıp düşük yapanlar varmı* ben 3 aylık hamile iken bebek öldü ve kürtaj olmak zorunda kaldım dr 6 ay rahmin dinlensin dedi ama zaten zor hamile kalmıştım.. daha kürtaj olali 1 ay oldu ama ve hamile kalmak isyitorum aranızda böyle bu durum yaşayanlar oldumu

slm,benimde 9 haftalık bebeğimin kalp atışı durdu ve kürtaj oldum sonucunda tahliller yapıldı ve kan pıhtılaşması varmış o yüzden ölmüş 4 ay oldu bu ay denemeye başlıyoruz senin durumunu bilemem ama bana dr 3 ay ara ver yeterli dedi oda kan pıhtılaşması olduğu için ilaçlarını bitir öyle diye 3 ay verdi.benimde zor olmuştu 4 ayın sonunda olmuştu.sen tahlil yaptırdınmı?allah muradımızı versin...

a.s. merhaba yeni üye oldum ve bende hamile kalamıyorum. tedaviye başlayalı bu 2. ayım inşallah bu sefer olur ilaç tedavisi ve çatlatma iğnesi şimdi çalışmalara başladık.allah hepimize annelik duygusunu nasip eder inşallah sağlıklı bebeklerle inş. . Ama ben stres yapıyorum çok fazla kasıyorum kendimi :( neyse işte böyle ben artık hep buradayım :)

Back