• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

angel ben pkoluydum geçti gerçi yeniden tekrarlamadıysa dr gitmedim..
eşimdede hareketlılık %1
dr tüp bebek dedi..stres yapmıycaksın stresden uzak yasayacaksınız dedı..

Kürtajdan sonra kendiliginden hamile kalanı çok duydum canım..sen kafana takıyorsan etkilenebilir.
çalışmıyorsun madem tatile cık kafanı boşaltt..kaç yıllık evliisn??

evet canımya bende hep duyarım onu ayın 10 unda gidicez.şimdide hamile kalırsam tatilde bişey olurmu diyorum dr burda yani kafamda yine bu sorunla gidicem heralde.ama kandan baktırıyım ona göre orda kafam rahat girer yada girmem havuza denize diyorum.

amin canım amin cümlemizin gönlüne göre versinn.olmayacak bişey yok aslında..herşey bizlerin elinde...sen eşini tüp bebege ikna etmeye çalış güzelim...dik kafalılar zamanla yola geliyor rahat ol sen..benim arkdasımın bebegi olmuyordu tüpbebek için başvurdular tabi eşi sperm vermek için bile hastaneye zorla gidiyordu gerekırse kızcagız spermleri evde tüpe doldurup hastaneye getiriyordu...neyse doktor takıntısı var birde erkek dr degil kadın olucak.derdi tüp bebekden önce eşimi yollamam etmem dedi..sorunun kendisinde oldugunu ögrenince tüp bebege geçtiler hemde erkek doktor yaptı her işleirni geçen gün bana doktoru övüyordu..doktor bununla nasıl bir konusma yaptıysa...9 aylık bebekleri var şimdi...

angel havuza girmezsinde gölgede güneşlenirsin yada buralardan uzak kafanı dagıtırsın bol bol temız havada yürüyüş yaparsın baska seylerle ılgılenırsın..sen zaten kafanı dagıtmaya giidyorsun..şimdiden stres yaptıysan işin iş senin..hem bu korkuyla yasanmazkı 1 kere düşdü diye 2 kez düşer korkusuyla yasayamazsınkii..rahat oll

angel havuza girmezsinde gölgede güneşlenirsin yada buralardan uzak kafanı dagıtırsın bol bol temız havada yürüyüş yaparsın baska seylerle ılgılenırsın..sen zaten kafanı dagıtmaya giidyorsun..şimdiden stres yaptıysan işin iş senin..hem bu korkuyla yasanmazkı 1 kere düşdü diye 2 kez düşer korkusuyla yasayamazsınkii..rahat oll

haklısın ya.çok pimpirik bir insanım.bende kan pıhtılaşması var onun içinde her ay hastalık günümden 2 gün önce kan testi yaptırıyorum eğer çıkarsa hemen iğneye başlıycaz dedi.9 ay iğne olucam.korkum biraz bundan yani.bide kürtajın sonrası çok sancılıydı adetim çok yoğun geçti kendime 2 ayda geldim.allah kimseye yaşatmasın.

amin canım..korkma bu sefer böyle durum olmayacak diye sartlandır kendini pozitif düşün..sendede eşindede sorun yokmuş düşükten sonra bebek kendiliğinden olabilcegi için sakin ol...sabırlı ol...panikden stresden kaynaklanıyor....bu sefer hamiş kalında daha tedbirli olursun dah abilnçli olursun..

Allahım emeklerimizi boşa çıkartma...aminn

amin canım amin cümlemizin gönlüne göre versinn.olmayacak bişey yok aslında..herşey bizlerin elinde...sen eşini tüp bebege ikna etmeye çalış güzelim...dik kafalılar zamanla yola geliyor rahat ol sen..benim arkdasımın bebegi olmuyordu tüpbebek için başvurdular tabi eşi sperm vermek için bile hastaneye zorla gidiyordu gerekırse kızcagız spermleri evde tüpe doldurup hastaneye getiriyordu...neyse doktor takıntısı var birde erkek dr degil kadın olucak.derdi tüp bebekden önce eşimi yollamam etmem dedi..sorunun kendisinde oldugunu ögrenince tüp bebege geçtiler hemde erkek doktor yaptı her işleirni geçen gün bana doktoru övüyordu..doktor bununla nasıl bir konusma yaptıysa...9 aylık bebekleri var şimdi...

canım zor iknalarım çabasında günlerce konuşmadım,tavır yapamalarım sonucu aşılamaya ikna oldu ve 07.07.2007 de aşılama yaptırdık.Gününde özelliği nedeni ile çok umutlanmıştık.Olmayınca yıkıldım..aylarca kendime gelemedim..Sonra bizim dik kafalı nerden duyduysa yok efendim sperm değiştiriyorlarmış diye..Bunun kavgasını ettiğimiz bir anda görümcem şaka yaptıı ''abi bi bakıyosun sizin çocuk zenci çıkmış diye...Ve tahminim içinde bir tedirginlik var..Halbuki eşim cahil bir insanda değil ama artık konuşmuyorda paylaşmıyor sadece agrasif herşeye bağırıp çağıran bir cins oldu işte..

anladım canım..işte insanalrın cahilligi nelere mal oluyor..bu konuda şaka yapılırmı ?? bu konuda sizden başka kimsenin konuşmaya hakkı bile yok..eşin bu konudan dolayı sanırım depresyona girmiş..bekliyorsun zaten ne diyeyim zamana bırak artık..Rabbim ol derse olur..Kaderinde varsa olur...bebegi olmayan nice insanlar var onlar hayatlaını nasıl sürdürüyorlar...tek bizler degiliz...bir site vardı adını unuttum hatırlarsam yazayım özelden..bebek hasreti ile yanan babanın şiirleri felaket duygu yüklü....

canım dusuk yapmıssın gecmıs olsun.kac yıllık evlısın

sağol canım 9 yıllık evliyim bir kızım var bu başıma gelenler ikinciyi düşündüğümüzde oldu 28 yaşındayım kızım çok kardeş istiyor eşimde aşırı istiyor kızım doğduğunda bizde çocuktuk bişi anlamadık ondanda eşim çok istiyor bende herşeye rağmen vazgeçmedim özlemle bekliyorum

amin canım..korkma bu sefer böyle durum olmayacak diye sartlandır kendini pozitif düşün..sendede eşindede sorun yokmuş düşükten sonra bebek kendiliğinden olabilcegi için sakin ol...sabırlı ol...panikden stresden kaynaklanıyor....bu sefer hamiş kalında daha tedbirli olursun dah abilnçli olursun..

Allahım emeklerimizi boşa çıkartma...aminn

amin canım allah sanada biran evvel kucağına verir inşallah .kaç yaşındasın?anneminde evlenince 6 yıl olmamış.ta yurtdışına felan gitmişler olmamış 6 yılın sonunda pat diye bana hamile kalmış.artık bayram etmişler dedem felan adımıda melek koymuşlar sonrasında kardeşim olmuş. o zaman annemdede bişi yokmuş babamda o zaman böyle erkeklere test felan olmazmış hiç gitmemiş dr.felan.allah isterse ne olursa olsun oluyor.biraz uzun oldu ama.sende meryem duasını oku yer gök duayla canım

canım ne guzel bı kızın varmıs ınsallah 2. de olur allah herkesın gonlune gore versın .ben 27 yasındayım 3 yıllık evlıyım hala bebek yok ugrasıyoruz bakalım ınsallah yakın zmanda gelır

bende 4 yıllık evliyim canım bekliyorum yapacak başka bişey yok rabbim ol derse olucak..derdi veren Allah dermanını verir canım..inşallah bizlerde annelik duygunu tadarız..

arkadaşlar doktora gittinizmi ben 5buçuk aylık evliyim bizde korunmadık ama olmadı doktora gidelim dedik iyikide gittik her ümitle boşuna bekliyodum çünkü yumurtalıklarımda iltihap vardı yani iki saat boşuna yatıyodum ayağa kalkmıyodum sabaha kadar yatsam da bişi olmayacaktı zaten neyseki şimdi sorunu öğrendik ve artık içim rahat şimdi tedavimiolup beklemede kalacam ama eskisi gibi artık stres yapmayacam siize tavsiyem erken demeyin doktora gidin bence

SELAM TATLI BEBEK.YA BENDEDE AYNI SORUN VAR 'İLTİHAP'.FAKAT YUMURTALARIMDADA ÇATLAMA PROBLEMİ VAR.BENDE 1 YILDIRE İSTİYOIRUM FAKAT OLMUYO.BU KONTROLÜMDE KLOMEN VERDİ DOKTOR.FAKAT İLTİHAP VARKEN Bİ İŞE YARARMI??? ÜMİTLENMEK İSTEMİYORUM.HER AY BU KEZ OLDU DERKEN YİNE HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRAMAK İSTEMİYORUM...:çok üzgünüm:

defne 123 doktoruna güven sen...yumurtalamanda sorun yok ise bak bu ne güzel...önce iltihap a yogunlaşmışdır doktor..onu kurutup sonra beklemeye alabılır..doktora gitmeye devam ett...birde bebek olmaması için illaki sorun olması gerekmiyor..hayal kırıklıgına ugramamak için pozitif olmaya ve umutla beklemeye çalış güzelim..kaç yıllık evliler var hala sabırla bekleyen..dua et canım...

Evim hüzün dolar hep gün boyunca
Hasretin konusu evlat olunca
Acı çektim hergün ömrüm boyunca
Yavrusu olana sefalar olsun.

Kimseye sözüm yok çünkü kaderim
Evlat hasretiyle yandı cigerim
Ölünce gözlerim açık giderim
Yavrusu olana sefalar olsun

Vermediki mevlam ban bir evlat
Almadın dünyada bende bir murat
Yavru hasretiyl egeçti bu hayatl

Bilemez kimseler benim acımı
ıçimde büyüyen evlat sancımı
Yoluna koymuşum ben bu canımı

Hasret yakar beni akşam olunca
Aglarım her zaman bir gül solunca
Özledim yavrumu ömür boyunca
Çocugu olana sefalar olsun.

Devamı sonra :delphin:

Buraya bu şiiri yazmak bile kolay degil..anne baba olamayanlar anlar..

Back