- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.301
zorlamı evlendin arkadaşım bu ne biçim düşünce gerçekten çok yazık sana allahtan hayırlısını iste o nezaman vereceğini bilir yüce rabbim seni ona havale ediyorum...
slm,benimde 9 haftalık bebeğimin kalp atışı durdu ve kürtaj oldum sonucunda tahliller yapıldı ve kan pıhtılaşması varmış o yüzden ölmüş 4 ay oldu bu ay denemeye başlıyoruz senin durumunu bilemem ama bana dr 3 ay ara ver yeterli dedi oda kan pıhtılaşması olduğu için ilaçlarını bitir öyle diye 3 ay verdi.benimde zor olmuştu 4 ayın sonunda olmuştu.sen tahlil yaptırdınmı?allah muradımızı versin...
Kızlar merhaba,3 sene önce yeni evlendiğim zamanlarda kariyerimi düşünerek eşimden hamile olduğumu gizleyip bebeğimi aldırdım. 1 senedir bebek için uğraşıyoruz ama olmuyor.3 ay aylık iğne yaptırdım sonra bıraktım. 10 aydır korunmuyoruz ama olmuyor. Doktora gittim rahim temiz diyor,bi sıkıntı görünmüyor yani. Yaşayanınız var mı? İlk hamilelikte kürtaj olunursa bir daha hamilelik zordur diye yaygın bir inanış var,ama doktor öyle bişeyin olmadığını söylüyor. Eşime de söyleyemiyorum kürtaj olduğumu... Lütfen biri hayır desin... Ne yapacağımı bilemiyorum
ya şaka gibi heryerde hamile görüyorum herkesden hamile haberi alıyorum offfffffffffffffffffffffffff....
a.s. arkadaşlar;
bende yeni üyeyim.evliyim ve bebiş içinyanıp tutuşanlar arasındayım.tedavi görüyorum çatlatma iğnesi vuruldum ve şimdi beklemedeyim.inşallah rabbim bütün bebiş isteyenlere nasip etsin hepimizin yüzünü güldürsün.allah yardımcımız olsun
a.s. arkadaşlar;
bende yeni üyeyim.evliyim ve bebiş içinyanıp tutuşanlar arasındayım.tedavi görüyorum çatlatma iğnesi vuruldum ve şimdi beklemedeyim.inşallah rabbim bütün bebiş isteyenlere nasip etsin hepimizin yüzünü güldürsün.allah yardımcımız olsun
ben de aynı durumdayım 23 mayısta oldum çatlatma iğnesi bakalım bu ay nolcak olmazsa çok ümitlerimö yıkılcak gibi geliyo ama kendimi hazırlamam gerekiyo olumsuz sonuca da
bende de durum aynı ama ben catladıgı halde hamile kalamadım...bakalım yine dünden itibaren deniyoruz ayın birine kadar....1 inde yumurtluyorum bu ay...insallah olur ya çok istiyorum...:ecrin_bebek::CüvCüv::asigim:[/Q
slm inşallah bu sefer olumlu olur canım allah yardımcın olsun güzel haberlerini alırız inşallah kaydirigubbakcemile2
bende de durum aynı ama ben catladıgı halde hamile kalamadım...bakalım yine dünden itibaren deniyoruz ayın birine kadar....1 inde yumurtluyorum bu ay...insallah olur ya çok istiyorum...:ecrin_bebek::CüvCüv::asigim:[/Q
slm inşallah bu sefer olumlu olur canım allah yardımcın olsun güzel haberlerini alırız inşallah kaydirigubbakcemile2
çok sagol canım ya senin sorunun yumurtaların catlıyamamasımı?
slm,anladığıma göre iki defa hastalanmışın buna göre hamile değilsindir o parçalardan ben kürtaj olduktan sonra bendede olmuştu dr um rahim temizleniyor olabilir korkacak bişi yok demişti.genede emin olmak için test yaptırman gerekir birine aldırabilirsen aldır yada seni tanımayan bir hastane yokmu hiç?stres yapma bence değilsindir iki kere hastalanmışsın.arkadaşlar ben forma beni katıldım nişanlıyım we bi kaç defa birlikte olduk ama hep dışa boşaldı we ne olur ne olmaz diye ben hep oramı yıkadık çünkü nasıl oldu bizde anlamadık ilkini bi anda oldu sonra bida olmucak böyle birsey o kadar sene bekledik evlenene kadar mı bekleyemicez dedim nişanlım tamam dedi beni üzmemek için ama onun üstüne 3 kere daha oldu doktora da gidemiyorum ikimizin aileside cok tanınmıs aileler hamile olursam biterim nişanlım şuan askerde ne olur bana yardım edin... fazla bilgim yok hep netten okuduklarım var şimdi şüphelendiklerimi yazıyorum...
-Adetimin ilk 2 gününde (birlikte olduktan sonra) et parcaları gibi küçük küçük şeylerin geldiğini gördüm (bu ayrıca kızlıgın gittiginden de olabilir mi)
-İştahsızlık
-Yorgunluk,sürekli uyuma isteği
-Karnımda az bi şişkinlik
-Belimde ve başımda agrılar gibi rahatsızlıklarım var hamilelik testi de alamıyorum biri tanır eder diye off lütfen yardım edin bu arada ilk birliktelik 2 ay önce oldu bi kaç gün sonra adet oldum sonraki ay adet oldugumda o bahsettiğim küçük et parcaları geldi acill yardım lütfennnn şimdiden Allah razı olsun
tesekkürler içim ferahladı.. herkesin Rabbim kalbine göre wersin inşallah.. sevgilerra.s.slm,anladığıma göre iki defa hastalanmışın buna göre hamile değilsindir o parçalardan ben kürtaj olduktan sonra bendede olmuştu dr um rahim temizleniyor olabilir korkacak bişi yok demişti.genede emin olmak için test yaptırman gerekir birine aldırabilirsen aldır yada seni tanımayan bir hastane yokmu hiç?stres yapma bence değilsindir iki kere hastalanmışsın.
merhaba,bu konu hakıında size biraz bilgi vermek istiyorum rahimde büzüşme diye bir olay yoktur tüplerde olabilirmi acaba ki zaten film tüpler için yapılır.tüplerdede büzüşme var ise kolaylıkla tüp bebek yöntemi ile bebek sahibi olabilirsiniz çünki tüp bebek yönteminde tüplere zaten ihtiyaç yoktur
çok sagol canım ya senin sorunun yumurtaların catlıyamamasımı?
slm hira
bugün dr gittim ve yumurtalarda çatlama olduğunu söyledi bakalım beklicez inşallah hamile kalabilirim.ayrıca progestan verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?