• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

merhabalar arkadaşlar
aranızda çatlatma iğnesi vurulup sonrasında progestan kullanan veee sonucunda hamile kalan varmı? bugün progestana başlıcam umarım adet görmem vee hamile kalırım.sanki beklerken hiç zaman geçmiyor niye kafamızdan atamıyoz bilmiyorum bian olsun düşünmeden yapamıyorum.hele bide çevrende hamile kalanlar olunca onlar için seviniyom kendim için üzülüyom :çok üzgünüm:
ALLAH´IM İNŞALLAH BÜTÜN BEBİŞ İSTEYENLERE MURADLARINI NASİP ET :emir_bebek:

merhabalar arkadaşlar
aranızda çatlatma iğnesi vurulup sonrasında progestan kullanan veee sonucunda hamile kalan varmı? bugün progestana başlıcam umarım adet görmem vee hamile kalırım.sanki beklerken hiç zaman geçmiyor niye kafamızdan atamıyoz bilmiyorum bian olsun düşünmeden yapamıyorum.hele bide çevrende hamile kalanlar olunca onlar için seviniyom kendim için üzülüyom :çok üzgünüm:
ALLAH´IM İNŞALLAH BÜTÜN BEBİŞ İSTEYENLERE MURADLARINI NASİP ET :emir_bebek:

evet 2 ay kullandım hamile kalamadım 3.ay kendine bıraktık o ay hamile kaldım o ay hiç beklemiyodum iğneyle olmayınca olmaz demiştik ama oldu biraz rahat olmak gerekiyor yapabilirsek tabiii.9 haftalıkken bebeğim karnımda öldü bende şimdi tekrar başladım çok zor sürekli düşünüp duruyosun.inşallah allahım tüm isteyenlere versin muradını..

evet 2 ay kullandım hamile kalamadım 3.ay kendine bıraktık o ay hamile kaldım o ay hiç beklemiyodum iğneyle olmayınca olmaz demiştik ama oldu biraz rahat olmak gerekiyor yapabilirsek tabiii.9 haftalıkken bebeğim karnımda öldü bende şimdi tekrar başladım çok zor sürekli düşünüp duruyosun.inşallah allahım tüm isteyenlere versin muradını..

amin canım inşallah hepimiz için hayırlısı olsun bende şimdi çok korkuyorum bebeğim 6 haftalık bi an bile aklımdan çıkmıyor her an her hareketimde ona bişey olucakmış gibi geliyo (allah korusun) herkesin bebeğini :emir_bebek:

canım yaa çok üzüldüm umarım rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder.nasıl atcaz kafamızdan bilmiyorum düşünmeyim diyorum olmuyo.ALLAH hayırlısını versin :emir_bebek:

ben bişey öğrenmek istiyorum doğru yere yazıyorumdur inşallah. spermler içeri girdikten sonra tekrar dışarı çıkıyo mu yoksa sadece bende mi oluyo. dışarı çıkmasınlar diye beş on dakka belimi yukarda tutuyorum ama yinede akıyo bu normal mi. şimdiden teşekkürler cevap yazacak olan arkadaşlara...

ben bişey öğrenmek istiyorum doğru yere yazıyorumdur inşallah. spermler içeri girdikten sonra tekrar dışarı çıkıyo mu yoksa sadece bende mi oluyo. dışarı çıkmasınlar diye beş on dakka belimi yukarda tutuyorum ama yinede akıyo bu normal mi. şimdiden teşekkürler cevap yazacak olan arkadaşlara...

bu normal her kadında olur korkma fazlası çıkıyor belinin altına bir yastık koy ne yüksek ne alcak olsun yastık ve bir saat kesinlikle kalkma...

korkma lazım olanı yerine ulasır...senin sorun ne ?

baska sorun varmı?zemuszemus

hira64 ben vajinusmusdum biraz atlattım p.. ile yapabiliyorum biraz ve hamile kalmak istiyorum artık iki sene oldu. milletin ağzı torba değil biliyosun daha ilk tanıştığım bi kadın bana hemen soruyo siz mi istemiyorsun yoksa çocuğunuz olmuyo mu diye. bende daha düşünmüyoruz falan diyom artık napıyım. sinir oluyorum kendime...

bende minik mucizemi bekliyorum arkadaşlar..biliyorum gelecek bigün..annelik duygunu yaşacatacak kıymetlim bana..bütüm dünyamız olacak..tutundum işte zamanı geldi bende varım diyecek...kuzum canım daha fazla bekletme bizi sensiz yarımız....gel ne olur...

arkadaşlar elalem ne dedi diye düşünüpte kendinizi strese sokmayın..millet söyleyecek laf her zaman bulur..ben kulaklarımı tıkıyorum artık....tınnnnn
kimseyi ilgilendirmez bu benim sorunum..cocuk olmuyor dediginde susacaklarınımı sanıyorsun.o zamanda sorun kimeydi diye araştıracaklar...çekemem vallahi açıklamada yapamam..
bende 4 yıldır hiç korunmadım..bebegim yok...olmuyor..herkes söylüyor artık vakti geldi yok düşünmüyoruz daha vakti var diyorum bu seferde çok ertelemeyin o zamanda olmaz diyorla..içimden diyorum zaten olmuyorki kime ne nasihatı veriyorsunuz..tabide içim acıyor ama susuyorum...onlara ne ise sinir oluyorum:jeyyar:

Merhaba benide alın aranıza kızlar,2,5 yıllık evliyim sadece ilk 2 ay korundum,ama bunca zamandır hala bebeğim olmadı.tüm tetkiklerim yapıldı en son rahim filmi çekildi herşey normal,eşimin spermiyogram testide yapıldı oda normal çıktı,acaba günlerimi tutturamıyoruz diycem ama 2,5 ylda hiçmi tutmaz ya.bu cuma dr randevum var bakalım ne önericek bize.ümidimizi yitirmeyelim diyorum ama bazen çok ümitsizliği kapıldığım oluyo kızlar.Rabbim dualarımızı duyarda yavrularımızla doldurur inşallah kucaklarımızı.

ınşallah canım ama sabır taşı olduk ya,bazen oluruna bırakıyorum ama bu sefer etraf beni bırakmıyo,en çok onlar strese sokuyo beni,bizden daha çok onlar ilgileniyo valla bu çocuk mevzusuyla.kimseye laf anlatamıyosun,bigün açıcam ağzımı ama sabrediyorum.

canım yaa çok üzüldüm umarım rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder.nasıl atcaz kafamızdan bilmiyorum düşünmeyim diyorum olmuyo.ALLAH hayırlısını versin :emir_bebek:

sağol canım,istemeyenin hopp diye oluyor isteyende öyle bekliyor işte.takmamak çok zor.şimdi derece elimde gidip gelip ateş ölçüyorum eşimde boşa ölçüyosun öyle zor anlarsın diyor heralde haklı çünkü hergün ateşim 35 derece çıkıyor artmıyo bir türlü.neyden medet umacağımı bazen bilemiyorum.yaz geldi tatişl belki iyi gelir allahım isteyen herkese versin....

off kızlar hayırlısı olsun artık..evet istemeyenin hopp diye oluyor üstüne üstlük çocugu aldırmak için ellerinden geleni yapıyorlar...kıymet bilmiyorlar...

angel gerçekten üzüldüm rabbim ol demedikçe olmuyor alnımıza yazılması gerekiyor..bundan sonra bu konuyu düşünme düşündükce daha çok strese girebilirsin..kendi haline bırak demek istiyorum ama kolay degil..seni anlayabiliyorum....9 aylık bebegini kaybetmek hiç kolay degil...Allah yardımcın olsun..güçlü ol canım....minik mucizeleirmiz gelecek umutluyummmm

bekliyorum bekleyecegim biliyorumki gelecek pamuklarım...

YAKMA ALLAH'IM

Yine aklıma düştü,evlat hasreti,
Beni bu hasretle yakma Allah'ım.
Gecemde günümde hep aynı düşler,

Gözümde tütüyor hep alev alev,
Bana mı yazıldı böyle Bir kader?
Gecemde günümde hep acı keder,

Kimseler bilmiyor,özlemlerimi,
Kimse anlamıyor böylelerini.
Düşenler anlıyor benim derdimi,