- 8 Nisan 2013
- 2.142
- 1.984
- 133
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #102.861
spor ve diyetle çok güzel kilo verdiriyomuş kullanan herkes öle söledi amacanım ben glıforu 3 ay ıctım doktor zatıflarsın dedı ama ben aldım
ben spor yapmadım canım ama yemegıme cok dıkkat ettım ama 65 kıloyu da yenemedım insaallah sende olumlu sonuçlanır kısıden kısıye degısır sonuctaspor ve diyetle çok güzel kilo verdiriyomuş kullanan herkes öle söledi ama
AYNEN CNM HAYRLI SONUÇLAR ALALIM İNŞ HEPSİ VESİLEben spor yapmadım canım ama yemegıme cok dıkkat ettım ama 65 kıloyu da yenemedım insaallah sende olumlu sonuçlanır kısıden kısıye degısır sonucta
Canim yumurta takibi yaptir guzel buyup catliyomu bakalim birde esin de sorun vardir belli olmaz bende bir sene denedim olmadi dktor esiminin sonuclarini istedi esimde ileri hareket sorunu varDaha 5 aylık evliyiz başka doktora gittim oda adeti düzenli olana klomen verilmez dedi hsg çektirmek istiyorum dedim 2 3ay daha deneyin olmazsa hsg dedi eşim gitmedi doktora
Can'ım eşinde ne sıkıntı var da hemen tüp bebek dedi.birde sen kaç yıllık evlisin ilk çocuğunmuDoktordan çıktım şimdi. Esimin testine baktı, kesinlikle tüp bebek aşılama bile tutmaz dedi. O kadar üzüldüm ki . Biliyordum da cevabı. Ne bileyim kötü oldum. Bende de kist falan yok pazartesi test ver dedi ama vermicem bıktım valla artık.
Canim bu doktor gerizekalı miMalesef benim de bu ay birinci yılım doldu ve bebis yok malesef. Hsg ye kadar çektirdim bir şey yok. Ama esimin sperm testi kötü. Bu durumda olanlar nasıl baş etti? Tek yol tüp bebek mi?
Hızlı hareketli :%0
Yavaş ileri hareketli:%40
Yerinde hareketli:%30
Hareketsiz:%30
Motilite:%40
1ml'de spermatozoon: 10 milyon.
Lokosit yok
Eritrosit yok.
Morfoloji ile ilgili bilgi yok yazmamis testte . Devlette yaptırdı.
Canim bak benim sonucum seninkiyle hemen hemen aynı benimkinin side ilerisi yüzde sıfır eşim ameliyat da olmadı ilaç da kullanmadi tüp bebek de yapmadık ve hamile olmuştum ben olmasam ben olmazdim canım sana tavsiyem eşinin kafasını rahatla ve 3 ay boyunca hiç aksatmadan keçi boynuzu kürü uygula icsin. Sonra bir kaşık ballı çörek otu her gün 1 defa yesin Allah a güven ve Sifayi ondan isteyerek bu dediklerimi yap bak bakalim nasıl kendiliğinden oluyorCan'ım eşinde ne sıkıntı var da hemen tüp bebek dedi.birde sen kaç yıllık evlisin ilk çocuğunmu
AminnnnKizlar doktor sag yumurtaligin az calisiyor diyor solda da 16 ve 17 mm 2 tana yumurta varmış pazar gununden itibaren hergun iliski dedi olmassa tekrar tedavi yontemleri Allahım herkese evlat kokusunu tattirsin...
Canim bu doktor gerizekalı mi
Can'ım eşinde ne sıkıntı var da hemen tüp bebek dedi.birde sen kaç yıllık evlisin ilk çocuğunmu
Canim eğer tüp bebek de yaptiracaksan sana ümit vermeyen seni üzen morel ini düşüren doktordan uzak dur ne kadar mutlu olursan ne kadar inanirsan işte o zaman her şey daha çok istediğin gibi oluyorYa o kadar moralim bozuk ki. Durum çok vahim vakit kaybetme hemen tüp bebek dedi.
Canim bana soracak olursan benim yaptığımı yap ben bir türlü yumurtlama günümü bilemiyodum adetten 14 gün önce derler ya mesela adetim ayin 15 inde olacak ben 1 i muhakkak degerlenidiriyordum sonra ki günleri o kadar onemsemiyodum adet zamanı bir geliyor ayin 17 sinde adet oluyorum yine tutmadı diyordum inanır mısınız 1 yıl ya denk gelmedi en son klomen istedim doktordan adetin 12. Günü gel dedi gittim yumurtan çok iyi çatlatıcı iğne veriyorum 36 saat sonra kocanla birlikte ol dedi. Tabi bu ay içinde eşime her gün keçi boynuzu kürü icirdim. 36 saat sonra birlikte olduktan sonra unutma ki bizim eslerimizin ileri hareketli yüzde 0 . Bir şey yapmak gerek nasıl yerinde duranlar ileri gidebilir birlikte olduktan sonra esin giyinecek sen hala hiç kimildamadan yaticaksin. Esin senin ayaklarını tutup yukarı gelecek ayaklarin seni 5 defa falan bir yerini incitmeden silkeleyecek yani sallayacak o spermler daha kolay yumurtaya ulassin diye. Biz bunu da yaptık ve ta ta ta Tam işte o ay hamile oldum. Allah im sen ol dersen olur ol de olsun diye hep dua ettik eşimle. Ama 6 ay sonra bebisimi kaybettim ama hala ümidim var yine olacağına dair 8 aydır beklemedeyiz bu ay da kistim var onunla uğraşıyorum diğer ay aynı şeyler tekrardan yapılacak
Eneee kızçemin adı da artık listedeHamilelik Takvimi
@bebeem-------------------13 Ocak-10.deneme İyi ki doğdun Prens Umut Alper 19 Eylül 2015 Doğum Saati 23:45
@pembebasliklikiz-------9 Şubat-6.deneme İyi ki doğdun Prens Muhammed Eymen 20 Eylül 2015 Doğum Saati 22:30
@tm26----------------------3 Şubat- 3.deneme İyi ki doğdun Prens Mert 11 Ekim 2015 Doğum Saati 13:56
@umutbitmz--------------17 Mart-12.deneme İyi ki doğdun Prens Miraç Ege 19 Kasım 2015 Doğum Saati 00:15
@aysima00----------------24 Mart-26.deneme İyi ki doğdun Prens Mehmet Eymen 08 Aralık 2015 Doğum Saati 18:30
@emikra-------------------31 Mart-13.deneme Prens bekliyoruz
@esoes1919---------------21 Nisan-3.deneme İyi ki doğdun Prens Kaan 27 Aralık 2015 Doğum Saati 17:30
@zeynepsibel-------------9 Haziran-14.deneme İyi ki doğdun Prens Muhammed Erdem 12 Şubat 2016 Doğum Saati ?
@Melekkaya19 -----------2 Temmuz-24.deneme Cinsiyetini bekliyoruz
@emine sabrim --------------------------------------- Prens Berat bekliyoruz
@Kara_bocugum88 ----3 Eylül-6.deneme Prens Eren bekliyoruz
@Sirinemm_lina --------22 Ekim-13.deneme Prenses Elif Eslem bekliyoruz
ftsch ------------------ ---15 Aralık-23.deneme Prenses Gökçe Hatunu bekliyoruz
@yaren92 -----------------04 Mart-17.deneme Kalp atışı duyulmuş şükür
@Ezra35 -----------------02 Mart-16.deneme Kalp atışı duyulmuş şükür
ilfa53 ----------------- ---11 Şubat-13.deneme Çalışmalara devam
@Sonsuz_umut ---------18 Şubat-10.deneme Çalışmalara devam
@RUKAYYE44 ----------21 Şubat-16.deneme Çalışmalara devam
@nurduaa ---------------23 Şubat-?.deneme Çalışmalara devam
@Karadut41 -------------28 Şubat-44.deneme Çalışmalara devam
@Pembe-beyaz ---------10 Mart-14.deneme Çalışmalara devam
@Sermincigimm -------12 Mart-14.deneme Çalışmalara devam
@sudeizmir -------------?-23.deneme Çalışmalara devam
@ebrar09----------------29 Mart-23.deneme Çalışmalara devam
@yusufseyma ------------04 Nisan-11.deneme Çalışmalara devam
@ciftsariliyumurta ----05 Nisan-34.deneme Kün Fe Yekün
@mdk35------------------06 Nisan-35.deneme Hsg tamamdır hadi hayırlısı
@nurun_ala_nur -----08 Nisan-21.deneme Prensesini bekliyor
citlembik1994 ----- ---13 Nisan-22.deneme Çok çalışıyomuş öyle dedi
@Kilim ve tohum -------14 Nisan-19.deneme Çalışmalara devam
Canim kaynamis 1bardak suya 1-1.5 cay kasigi kadar hayit atiyorum bir ıki dakikada ocakta kaynatip altini kisip demliyorum iliyinca iciyorum sabah aksam ac karnina 1bardakHayit tohumu nasil kullaniliyor bilginiz varmi kizlar
Havanda dovulmus olarakmi bi yerde ole okudumda hangisi dogru bende yapicam bide istedigim zamn baslayabilir miyim adetli olmak veya olmamak sorunmuCanim kaynamis 1bardak suya 1-1.5 cay kasigi kadar hayit atiyorum bir ıki dakikada ocakta kaynatip altini kisip demliyorum iliyinca iciyorum sabah aksam ac karnina 1bardak
Canim ayaklari havaya kaldir biliyodum da bunu ilk duydum bunuda yapariz artik insAllah olur :)Canim bana soracak olursan benim yaptığımı yap ben bir türlü yumurtlama günümü bilemiyodum adetten 14 gün önce derler ya mesela adetim ayin 15 inde olacak ben 1 i muhakkak degerlenidiriyordum sonra ki günleri o kadar onemsemiyodum adet zamanı bir geliyor ayin 17 sinde adet oluyorum yine tutmadı diyordum inanır mısınız 1 yıl ya denk gelmedi en son klomen istedim doktordan adetin 12. Günü gel dedi gittim yumurtan çok iyi çatlatıcı iğne veriyorum 36 saat sonra kocanla birlikte ol dedi. Tabi bu ay içinde eşime her gün keçi boynuzu kürü icirdim. 36 saat sonra birlikte olduktan sonra unutma ki bizim eslerimizin ileri hareketli yüzde 0 . Bir şey yapmak gerek nasıl yerinde duranlar ileri gidebilir birlikte olduktan sonra esin giyinecek sen hala hiç kimildamadan yaticaksin. Esin senin ayaklarını tutup yukarı gelecek ayaklarin seni 5 defa falan bir yerini incitmeden silkeleyecek yani sallayacak o spermler daha kolay yumurtaya ulassin diye. Biz bunu da yaptık ve ta ta ta Tam işte o ay hamile oldum. Allah im sen ol dersen olur ol de olsun diye hep dua ettik eşimle. Ama 6 ay sonra bebisimi kaybettim ama hala ümidim var yine olacağına dair 8 aydır beklemedeyiz bu ay da kistim var onunla uğraşıyorum diğer ay aynı şeyler tekrardan yapılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?