- 7 Nisan 2015
- 371
- 449
- 53
- 30
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #102.881
Allahim adiyla bağışlasın sizrle canım darisi bizeEneee kızçemin adı da artık listede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahim adiyla bağışlasın sizrle canım darisi bizeEneee kızçemin adı da artık listede
Amiinnn inşallah. Rabbim bu bekleyişi boşa çıkamayacak inşallah. Hayırlı vakitte hayırlı evlatlar nasib eyleyecek hepimize.Allahim adiyla bağışlasın sizrle canım darisi bize
Amin canim benim inşallahAmiinnn inşallah. Rabbim bu bekleyişi boşa çıkamayacak inşallah. Hayırlı vakitte hayırlı evlatlar nasib eyleyecek hepimize.
Canim benim de sag yumurta az çalışıyormuş bende 22 aydir istiyoruz7 aylık evliyim 5 aydır bebek istiyoruz ama olmuyor bu ay doktora gittim yumurta tembelliği var dedi..aranızda yumurta tembelliği yaşayanlar var mı
canım daha 8 haftalık olduk ama bulantılar baş dönmeleri çok kötüKaç aylık gebesin Can'ım
allah burda olan herkese nasip etsin gerçekten dua ediyorum.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım
Amin canım benim hayırlısıyla sende evladını kucağına al rabbim bizlerede tattirsin boyle duygularıallah burda olan herkese nasip etsin gerçekten dua ediyorum.
Amin insAllah adetime son iki gun varallah burda olan herkese nasip etsin gerçekten dua ediyorum.
Öncelikle Rabbim en kısa zamanda sevindirsin bizleri..bişi sorucam doktor nasıl tespit etti bunu ben daha yeni Olduğum için hiç bi tedavi uygulayamam dedi sadece inofolic verdiCanim benim de sag yumurta az çalışıyormuş bende 22 aydir istiyoruz
Canim ben dovmuyorum istedigin zaman icilebilir âdet oldugunda da icenilirsin sdet sancinada iyi geliyor ben eczaneden aldim uzrinde dovun yazmiyorHavanda dovulmus olarakmi bi yerde ole okudumda hangisi dogru bende yapicam bide istedigim zamn baslayabilir miyim adetli olmak veya olmamak sorunmu
kaderimiz aynı galiba o sıkıntıyla ben de uğraştım :)Hele insanlarin sormasi olmuyormu yapmiyonuznu yapin artik zamn geciyo ya olmazsa demeleri yokmu insani nasil uzuyor zaten onca sey yasamisiz vajinismusla ugrastim şimdide bebek istiyoruz ama olmadi henuz
Sen nasil yendin canimkaderimiz aynı galiba o sıkıntıyla ben de uğraştım :)
Gebelik testi yapKızlarnormalde yarın adet günüm ama dün kahverengi damla damla lekelenme tarzında açık kahverengiye çalan bir renkte kanamam var bugün 2.günüm hala devam ediyor var mı benim durumumda tecrübeli anne adayları bana yardımcı olun kafayı yicem. Yarın adet tarihim acaba adetim gelir mi endişeliyim. Bu yerleşme kanaması mı acaba??
Test yaptır kafan rahat olsunKızlarnormalde yarın adet günüm ama dün kahverengi damla damla lekelenme tarzında açık kahverengiye çalan bir renkte kanamam var bugün 2.günüm hala devam ediyor var mı benim durumumda tecrübeli anne adayları bana yardımcı olun kafayı yicem. Yarın adet tarihim acaba adetim gelir mi endişeliyim. Bu yerleşme kanaması mı acaba??
ama şeker yokkende onları kullanmak doğru mu kiglifor- metformin ilaçları var kilo vermeye yardımcıymış bende 60 kiloyum adet olunca doktora gıtcem onu vercek kullananlar kısa zamanda kilo verip hamile kalmış
daha 5 ay olmuş ama zaten 12 ay olmadan bi tedaviye başvurulmuyor büyük sıkıntı yoksa herkese önce bi sene deneyin öyle gelin diyolarDaha 5 aylık evliyiz başka doktora gittim oda adeti düzenli olana klomen verilmez dedi hsg çektirmek istiyorum dedim 2 3ay daha deneyin olmazsa hsg dedi eşim gitmedi doktora
Beni alttan muaye etti oyle dedi adetliyken gittim hic ilac kullanmadan bu ay sol da yumurtam var ama sag taraf az çalışıyor dedi drÖncelikle Rabbim en kısa zamanda sevindirsin bizleri..bişi sorucam doktor nasıl tespit etti bunu ben daha yeni Olduğum için hiç bi tedavi uygulayamam dedi sadece inofolic verdi