- 4 Ağustos 2010
- 757
- 1.112
- 313
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #102.841
Ben bir keçi boynuzu kürü biliyorum canım diğerlerini bilmiyorum ben de arastirim bakalım faydali ise ikisini de kullandirim eşime. Biri sabah bir aksam bir de adet gecikiyorsa nedenini araştır bak bende bu ay gecikti kist çıkmış şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum eğer yumurtlamada ve çatlama da sorun yaşayacağını dusunuyorsan sende benim yaptığımı yap canım doktora git önce adetin neden geçmiş onu öğren sonra klomen ve catlatma iğnesi olacam de
Hamılesın demekTest sonucu 15.81 ne demek
Kızlar İzmir'de spermiyograma düzgün bi şekilde bakan motoliteye falan da bakan hastane neresi var yardımcı olur musunuz??
Sperm tahlılı yapan herkes bakar cnmKızlar MORFOLOJI yazcaktım yanlış olmuş
Sperm tahlılı yapan herkes bakar cnm
Amin peki şimdi bebeğin varmıamin inşaallah hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin rabbim
Kizlar en etkilisi keci boynuzu gercekten yakin komsumuzun ileri hareket yoktu doktor asilama tup bebek deniyelim demis bu kuru yapmis ve sperm testinde sonuclar yuksek cikmis ve hamile kalmis benim de umudum bu esimin sperm sonuclarinda hersey normal cansiz bile yok sadece ileri hareket 0 cikti bu kur umudum oldu hayirlisi AllahtanBen bir keçi boynuzu kürü biliyorum canım diğerlerini bilmiyorum ben de arastirim bakalım faydali ise ikisini de kullandirim eşime. Biri sabah bir aksam bir de adet gecikiyorsa nedenini araştır bak bende bu ay gecikti kist çıkmış şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum eğer yumurtlamada ve çatlama da sorun yaşayacağını dusunuyorsan sende benim yaptığımı yap canım doktora git önce adetin neden geçmiş onu öğren sonra klomen ve catlatma iğnesi olacam de
bende polikistik over varBende e 2yüksekliği sende
ben pko oldugumu öğrendiğimde 58 kiloydum su an 64 e cıktım allahım :S ve veremiyorumsankiii aldırıyooo gibiii banada öyle geldide :))) iki aydır vuruluyom bende şişkinlikmidir kilomudur iki ay önce 57-58 dim 60 oldum yahu
glifor- metformin ilaçları var kilo vermeye yardımcıymış bende 60 kiloyum adet olunca doktora gıtcem onu vercek kullananlar kısa zamanda kilo verip hamile kalmışben pko oldugumu öğrendiğimde 58 kiloydum su an 64 e cıktım allahım :S ve veremiyorum
Baska doktora git canim umitsiz olma Allahtan umit kesilmez esin tahlil oldumu ne kadirdir tedavi goruyonBende çikolata kisti var adetlerim gayet düzenli olduğu halde doktor klomen verdi çatlatma iğnesi oldum ama tık yok ne yapıcam bilmiyorum öyle ümitsiz ümitsiz yazılanları okuyorum
canım ben glıforu 3 ay ıctım doktor zatıflarsın dedı ama ben aldımglifor- metformin ilaçları var kilo vermeye yardımcıymış bende 60 kiloyum adet olunca doktora gıtcem onu vercek kullananlar kısa zamanda kilo verip hamile kalmış
Ben bir keçi boynuzu kürü biliyorum canım diğerlerini bilmiyorum ben de arastirim bakalım faydali ise ikisini de kullandirim eşime. Biri sabah bir aksam bir de adet gecikiyorsa nedenini araştır bak bende bu ay gecikti kist çıkmış şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum eğer yumurtlamada ve çatlama da sorun yaşayacağını dusunuyorsan sende benim yaptığımı yap canım doktora git önce adetin neden geçmiş onu öğren sonra klomen ve catlatma iğnesi olacam de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?