- Konu Sahibi EstetikEditor
- #102.901
mrb kızlar bende 8 aylık evlıyım ılk aylar korundum dr gıttım ve adet duzensızlıgımde vardı folık asıt ve adet duzenleyıcı ılacalar kullandım ve bıttı folık asıde devam edıyorum benm gıbı olnalar varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın Can'ım:)günaydın kızlar
Gunaydin kizlar bugun catlama ignesindn sonra 13.gunum pko olduhum icin bir hafta on gun gcikiyordu adetim sizce testi ne zaman yapmaliyim
Teşekkürler ilk defa yaptiriyorum doktorda yogun oldugu icin bilgi alamadim ben hafta sonuna kadar bekleyeyim o zamanArkadaşım çatlatma iğnesi değilde 36 saat sonra çatlama gününden itibaren 15- 17 . gün adet olursun daha zamanın var 17 gün geçmeden tahlil yapma
Gunaydin kizlar bugun catlama ignesindn sonra 13.gunum pko olduhum icin bir hafta on gun gcikiyordu adetim sizce testi ne zaman yapmaliyim
ben 3 defa yaptımTeşekkürler ilk defa yaptiriyorum doktorda yogun oldugu icin bilgi alamadim ben hafta sonuna kadar bekleyeyim o zaman
Ben iyiyim çok şükür canım benim inşallah sen de iyisindir adet günümü bekliyorum canım tüp bebek için biraz yorgunum hüzünlüyüm aslında olur olmaz elhamları var başladı ki çevrem den çok etkileniyorum çok kırılıyorum v.s :,(
Merhaba kızlar size sorum olacaktı normalde adet günüm bugün ve hasta olmadım hala ve benden bi kaç önceden karnımın sol alt tarafında ağrı vardı ve hala aynı yer çekiliyor gibi oluyor ve Ağrı'sı var ve tuhaf hissediyorum sizce hamilelik varmıdır ?
Başka ne şekilde anlayabilirim ki daha 5 aylık evliyim Can'ım ben hamile olduğumu eşime süpriz yapmak istiyorum sonuçta hastaneye onsuz gidemem eczane uzak :/
karbonat testi varmış ya evde yapılan ondan yap :)dil altindan atesini 4 sabah falan uyandiginda yataktan kalkmadan ölç 36/37 ve uzeri cikarsa duzenli olarak buyuk ihtimalle hamilesindir .
O Nasıl oluyor ki Can'ım ? Ama karbonatım yok başka bi çözüm yokmu yakarbonat testi varmış ya evde yapılan ondan yap :)
valla canım ben de burda okumusştum eskiler yapıyormuş idrarın içine karbonat atıp köpük oluşuyorsa hamileymişsin oluşmuyorsa değilmişsin geçen ay sırf meraktan denedim ve doğru çıktı haile değilim malesef bir çay kaşığı kadar yeterliymişO Nasıl oluyor ki Can'ım ? Ama karbonatım yok başka bi çözüm yokmu ya