- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.227
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #102.801
rabbim hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşaallahdün 11 de ilk çatlatma iğnem vuruldu yumurtam 19 mm olmuştu. rabbim hayırlısını nasipetsın dualarınızı bekşıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rabbim hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşaallahdün 11 de ilk çatlatma iğnem vuruldu yumurtam 19 mm olmuştu. rabbim hayırlısını nasipetsın dualarınızı bekşıyorum
Aynen abla bende ve adetim 2 aydir az geliosankiii aldırıyooo gibiii banada öyle geldide :))) iki aydır vuruluyom bende şişkinlikmidir kilomudur iki ay önce 57-58 dim 60 oldum yahu
Canim öğle saatlerinde bende öyle oldum bir şeyler yedim siyah üzüm falan yedim geçti benim adetim bugün bitti ben kansız kaldım diye düşündüm belki seninde kan şekerin düştü şekerli bir şeyler ye tatlimKızlar bir anda halsizlik geldi ac degilim elim ayaggım titiyor adetim yakın ondan dolayımı acaba
Olabilir canım dün aksam az lekem geldi adet olcam da bekliyorum iste insallah olmamCanim öğle saatlerinde bende öyle oldum bir şeyler yedim siyah üzüm falan yedim geçti benim adetim bugün bitti ben kansız kaldım diye düşündüm belki seninde kan şekerin düştü şekerli bir şeyler ye tatlim
1 seneden fazla ugrasiyoruz canım olmuyorBy ay hamilelik falan bekliyor musun
Her hangi bir şey uygiladiniz mi ya da doktora gittiniz mi ne diyor1 seneden fazla ugrasiyoruz canım olmuyor
Esimde sayi düsük su anlik yumurta takibine baslanack benim tek tup kapali öyleHer hangi bir şey uygiladiniz mi ya da doktora gittiniz mi ne diyor
Canim kaynatma suresi varmi acaba bende suan hayit tohumu iciyorum sabah aksam ac karnina esimede keciboynuzu kuru yapiyorum ayrica caksir koku bal yiyor bu ay catlama ignesi klomen yaptik bende 1seneye yakin deniyorum pko baslangici var dedi doktor 3yumurtam olusmus kader kismet psikolojikmi usuttum mu bilmem ama migdem 2 gundur cok bulaniyo gelecek ay olur insallahta olmazsa sogan kurunu yapcaktim birde maydonozu yapayimYumurtlama dönemlerinde maydonoz ve soğan kabuğunu kaynatın dikkatli bir şekilde üzerine oturun 11 dk falan buharina bekleyin dikkat edin bir yeriniz yanmasin hem damarlar açılıyor hem iltihap varsa çok güzel sokutuyor tüpleri açıyor 7 gün boyunca bunu yapın ve inşallah hamile kalırsınız diğer ay ben klomen e başlasam da bunu da yapıcam yine
Keci boynuzu kürünü nasıl yapıyorsunyz?Canim kaynatma suresi varmi acaba bende suan hayit tohumu iciyorum sabah aksam ac karnina esimede keciboynuzu kuru yapiyorum ayrica caksir koku bal yiyor bu ay catlama ignesi klomen yaptik bende 1seneye yakin deniyorum pko baslangici var dedi doktor 3yumurtam olusmus kader kismet psikolojikmi usuttum mu bilmem ama migdem 2 gundur cok bulaniyo gelecek ay olur insallahta olmazsa sogan kurunu yapcaktim birde maydonozu yapayim
Canim 10 dk falan kaynatCanim kaynatma suresi varmi acaba bende suan hayit tohumu iciyorum sabah aksam ac karnina esimede keciboynuzu kuru yapiyorum ayrica caksir koku bal yiyor bu ay catlama ignesi klomen yaptik bende 1seneye yakin deniyorum pko baslangici var dedi doktor 3yumurtam olusmus kader kismet psikolojikmi usuttum mu bilmem ama migdem 2 gundur cok bulaniyo gelecek ay olur insallahta olmazsa sogan kurunu yapcaktim birde maydonozu yapayim
Tamam canım tadı nasıl acabaKeçi boynuzunu 5 adet ikiye üçe bol bir tencerede 2 şu bardağı çıkacak kadar ya da bir bardak çıkacak kadar su koy sonra kaynat kaynadiktan sonra 15 dk daha kaynat akşam yatmadan önce icsin şifa olsun inşallah ılık icilecek