-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #102.301
Önemli değil canım allah razı olsun evet canım Doktorum erkek ona alıştım bi kaç yardımcı da üzerine gelince utandım kaç kişi sediyede tabiri caiz ise ayaklarımı çekiştirdiler gerdiler beni düşün işte gerisini kasılmam çok normal
Allah daim etsin eşin ile mutluluğun u canım bi yavru ile taçlandırsın profil fotoğraf ın güzel
Şuan eşi bakıyor bana ama anlamıyor bişeden Üşengeç biraz mecbur dayanamıyorum kalkıyorum ki namaz vakitleri m e dikkat ederim mecburen kalkıyorum ilk gün dün çok yattım kalkmadım pek kanama var diye duşda almadım hemen rabbim af etsin ama tedbir aldım taktirde onun bakalım bekliyorum ;?
Amin inşallah canım dua edicez bol bol üzülmeyelimAy kuzum benim sağol allah razı olsun hepimiz hepimizin evliliği taçlansın inşaallah en kısa zamanda
Dinlenerek yapıyorum canım dün uyudum saat birden sekize kadar uyudum eşim çorba yaptı içtim sağolsun çayımı bile verdi ama bulaşık birikmişti mecbur onları beraber yıkadık ama yine de rahatsız oluyorum pek anlamıyor iştenCanm bikaç gün sabretcen mecbur allahım affetsin halin ortada dinlenmen gerek keyfi bi durum değil. Ama yinede içine sinmiyosa yavaş yavaş veya oturarak farzlarını kılmaya gayret et haklısın insanın içine sinmiyo ama durumlar başka işte
Dinlenerek yapıyorum canım dün uyudum saat birden sekize kadar uyudum eşim çorba yaptı içtim sağolsun çayımı bile verdi ama bulaşık birikmişti mecbur onları beraber yıkadık ama yine de rahatsız oluyorum pek anlamıyor işten
Zaten her zaman 36 37 gün sürüyormuş adetin şu durumda gecikmen yok
Kızlar adetim birhafta gecikti ve 4haftalik hamile olduğumuöğrendim çok mutluyum allah herkese nasip etsin dua edin bana 2hafta sonra kalp atisini duyacağım
cnm mrb bende de polikistik over var Allah yardımcımız olsun kiloluysan ilk önce kilo vermek gerekiyor canm hakkımızda hayrlısıpolıkıstık over dedı doktorum cnm ya((
cnm sstres yapma aşılamadan sonra hafif kanama oluyo zedelenme olduğu için normal stres yapma sadece bak keyfine kafana takma cnm. bende aşılama oldum normal cnm buKızlar nerelerdesiniz kanamam var leke halinde az evvel lavaboya gittim sülük şeklinde bişe geldi neden gelir bilen var mı yatıyorum sabah beri ne o aşılama için vrilen eşimin örneğimi tutmadı gerimi geldi acaba bilen yazsın lütfen
selamun aleyküm hanımlar hayırlı sabahlarımız olsun inşaallahaşılama yaptıran ve klomen kullanan arkadaşlar olmuş rabbim cümlenizin yardımcısı olsun emeklerinizi boşa çıkarmasın güzel haberlerle karşılaştırsın inşaallah.yeni hamişlerimiz yaren92 ve Ezra35 sizlerede rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin inşaallah.banada dua edin kızlar yarın ikinci yumurta toplama için iğnelere başlayacağız inşaallah benim yumurta rezervim az dualarınıza ihtiyacım var kızlar
Rabbim yar ve yardımcı olsun inşallah hayırlısı ile işin kolaylaşın inşallahselamun aleyküm hanımlar hayırlı sabahlarımız olsun inşaallahaşılama yaptıran ve klomen kullanan arkadaşlar olmuş rabbim cümlenizin yardımcısı olsun emeklerinizi boşa çıkarmasın güzel haberlerle karşılaştırsın inşaallah.yeni hamişlerimiz yaren92 ve Ezra35 sizlerede rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin inşaallah.banada dua edin kızlar yarın ikinci yumurta toplama için iğnelere başlayacağız inşaallah benim yumurta rezervim az dualarınıza ihtiyacım var kızlar
TuttU mu canım aşılama ncnm sstres yapma aşılamadan sonra hafif kanama oluyo zedelenme olduğu için normal stres yapma sadece bak keyfine kafana takma cnm. bende aşılama oldum normal cnm bu
hayr canm tutmadı 2 aşılama yapıldı 4 senedr uğraşıyom yok hala ama ilk aşılamada tutan çok kişi var sıkma canını rahat ol Allahım nasip etsn cnmTuttU mu canım aşılama n
Hayırlısıolsun ins istediğin gbi gelişir bende de pco var 1 haftadır soğan suyu içmeye başladım tavsiye ederim cnm içenler çok fayda gördüğünü söylüyor aklında bulunsunyarın ilk kez klomene içiçem düm kontrol vardı kistim gitmiş ama pcos duruyor doktor o gitmicek kalıcak zaten dediyarın içicem sonra haftaya bugün tekrar çağırdı yumurtalara bakıcak galiba