- 2 Mart 2016
- 24
- 13
- 40
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #102.341
dusundukce cıldırıyo ınsan haklısın cnm rabbım yardım etsın ınsss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen ne kadr zamandır bebek istiyon cnm pco haricinde bi sorun varmı cnmdusundukce cıldırıyo ınsan haklısın cnm rabbım yardım etsın ınsss
canm iyi bi doktor araştırsın canm boşa ameliyat ettirme kendini doktorlar para tuzağı olmuş ben artık bunu anladım.devlet hast gidiyosun bir arpa boyu yol alamıyosun git gel sadece, özele gidiyosun bizi ticarethane gbi görüyolar gereksiz bi dünya tedavi gereksiz ilaçlar içiriyolar şaşırdım kaldım artık köşeye sıkışmış durumdayım7 8 aydır korunmuyoruz pco harııcınde sol yumutalıkda 7,5 cm kıst var amelıyat dyolar ): kafam allak bullak cnm )::
canm iyi bi doktor araştırsın canm boşa ameliyat ettirme kendini doktorlar para tuzağı olmuş ben artık bunu anladım.devlet hast gidiyosun bir arpa boyu yol alamıyosun git gel sadece, özele gidiyosun bizi ticarethane gbi görüyolar gereksiz bi dünya tedavi gereksiz ilaçlar içiriyolar şaşırdım kaldım artık köşeye sıkışmış durumdayım
ben 4 senedir uğraşıyom cnm.harcamadıgın para kalmadı hem ozel hem devlet hastanesı amelıyat ıstemıyom bnde yarın son bı doktora gıdecem oda aynı seyı solerse olcam mecburen :s sen ne zmndır ugrasıyosun cnm
ne tedavisi oluyosun cnm? tüp bebek falanmı. Allahım bu yolda kimsenin elini boş çevirmesinKizlar bugun gittim yumurtalara bakti yine olctu falan iyi dedi igne verdi bes tabe yaptir dedi bugun yaptirdim cumartesi yine bakicam dedi gel birde verdigi igneyi karsilamiyo sigorta eczanede bulunmuyor depodan istediler size de oyle verildimi
Hayir bende bi sorun yok yumurta takibi yapiyor doktor verdigi ignenin adi menogonne tedavisi oluyosun cnm? tüp bebek falanmı. Allahım bu yolda kimsenin elini boş çevirmesin
tez vakitte nasip etsin inşHayir bende bi sorun yok yumurta takibi yapiyor doktor verdigi ignenin adi menogon
Kızlar aranızda klomen kullanan vardı galiba doktor bana açıklama yapmadan klomen yazmış pazartesi günü pko var demişti inofolic hayit tohumu yazdı birde onlarıda kullanıyorum e vitamini birde klomenn 16sına gel yumurtanı takip etcez dedi iğneden bahsediyosunuz ben işten izin alıp gitcem iğne yaparsa yan etkisi oluyomu ilacın yan etkisi varmı?
Amin isteyen herkese nasip etsin menogon kullanan oldumu acabatez vakitte nasip etsin inş
Benim de öyle 2012 haziran evlendim korunmadık hiç o gün den berisen ne kadardır çocuk için uğraşıyon cnm benim 4 sene oldu
Korunmadım o günden beriBenim de öyle 2012 haziran evlendim
Teşekkürler canım cevap için peki yan etkisi oluyomu kilo vs aldırıyomu bu ilaçÇatlatma iğnesi o canm ağrı sızı hiçbişey olmuyo merak etme kendin bile yapabilirsin
rabbim herkese nasip etsin çok zor dönem 16aydir ugrasiyordumtam tedaviye başlamayı düşününce geldi bebis allah sitede ki herkese nasip etsin size de dua ediyorum sizde bana kalp atisini duymaya gidene kadar dua edin ihtiyacım var kizlarselamun aleyküm hanımlar hayırlı sabahlarımız olsun inşaallahaşılama yaptıran ve klomen kullanan arkadaşlar olmuş rabbim cümlenizin yardımcısı olsun emeklerinizi boşa çıkarmasın güzel haberlerle karşılaştırsın inşaallah.yeni hamişlerimiz @yaren92 ve Ezra35 sizlerede rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin inşaallah.banada dua edin kızlar yarın ikinci yumurta toplama için iğnelere başlayacağız inşaallah benim yumurta rezervim az dualarınıza ihtiyacım var kızlar
Teşekkürler canım cevap için peki yan etkisi oluyomu kilo vs aldırıyomu bu ilaç
İnş bizlere de nasip olur evlat tüm Dualarım hepimize hayrli sağlıklı evlatlar nasip olmasi Allahım çok büyükBenim de öyle 2012 haziran evlendim korunmadık hiç o gün den beri
amin canım bende öyle bol dua yapcak bişey yok duadan başka dikkat ediyorum da çoğaldı bu sıkıntı kısırlık çok yüksekİnş bizlere de nasip olur evlat tüm Dualarım hepimize hayrli sağlıklı evlatlar nasip olmasi Allahım çok büyük